Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynı doktorun elinden çıkmış burunlara bakıyorum ,bazılarının burun ucu mükemmel bazılarının ise ,ucu top gibi tuhaf duruyor .

Kişiye göre mi farkılıklık gösteryor anlamıyorum ki .Ayrıca sadece ucu da değil ,simetri sorununda olabiliyor bazı hastalarda .

evet deriye göre bile farklılık gösteriyor derisi kalın olanların şekli birazdaha zor oluşuyor

Ya bu tasarimlarla ameliyat sonrasi gercek goruntu ne kadar paralel oluyor acaba?

bazen çok benziye biliyor.ama şöyle düşün burnundaki en ufak bir değişiklikte mimiklerinde bile değişiklik oluyor ama fotografta öyle değil tabiki oyüzden mimiklerinde cok önemli.bende 1 hafta içinde ameliyat oluyorum doktorumdan bu uygulamayı istedim ama kabul etmedi çünkü o resme bakıp tamamen ona adapte olursan cok fazla beklentiye girer üzülürsün kusurların gidecegine konsantre ol dedi onu çok mantıklı buldum.

kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsiniz :KK70: :p ayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim :KK34:

Ben henüz foto lari göremiyorum, dr nuz kim, ben sadece burun ucu duzelttirmek istiyorum, tavsiye edeceğiniz Dr ver mı, sevgiler,,,,

ben Baris Cakir da oldum;-)

Memnun kaldın mı dr undan,benim problemim burun ucu, Baris Cakir sitesinde burun ucu ameliyatı ile ilgili detayli bilgi vermiş, etkilendim, burda da beğeniliyor ama beğenmeyen de var,Emre İlhan, Naci Çelik de tavsiye ediliyor, kafam çok karıştı, biraz bilgi verir sen çok sevinirim, ben fotoları da göremiyorum isin kötüsü....

seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem :KK17:

Ben de burun ucu düşünüyorum, bende kemik yok, burun ucu top ve şarkık, açan hangi doktor burun ucunda basarı
Biliyor musun....beni ekleyebilir mısın....

Arkidişler benim sayılı günüm kaldı, haftaya oluorum inşallah, şimdi beni rahatlatın , ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım, narkoz dan sonra çok saçmalarmıyım:))), bide miğdem bulanmaya çok müsaittir zaten, ameliyat sonrası çok bulanır mı?? ne bilim ya çevremde amletiyat olan hiç yokki!! umarım netice güsel olur, desteklerinize ihtiyacım var

Hangi doktora ameliyat oluyorsun veya oldun, bilgi verir mısın, sevgiler....

Kızlar lazer rinoplasti yi duydunuz mü yaptıran varmı lazer le burun estetiği yapılıyormuş yeni teknoloji hüseyin Güner yapıyormuş sanırım bı bilgisi olan varmi

Kapali ameliyat ile lazer ile yapılan ameliyat aynı şey mı, konu hakkında birşeyler öğrendiysem benimle paylaşır mısın:)))

kredi çekebilirisin.ben öyle yapıcam....görüştünmü emre ilhanla...

benimde bantlar varken gayet kavissiz duruyordu şimdi kavisli, açık ameliyat mı oldun kapalı mı? benim kapalıydı örnegin oyüzden burun ucum hiç kalkmadı, ama ben şuan dudak burun ucu arasındaki açıdan memnunum.. o yüzden hiç telaslanma hele bi çıksın yarın bantların bakalım:)

Dr un kim, ben de burun ucu istiyorum ama hangi Dr özellikle bu konuda iyi bilmiyorum, yardımcı olabilir mısın...

Merhaba,
şimdiden hayırlı olsun :)
bu morluk, şişlik seviyeleri kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor sanırım. bugün 8. günüm, dün alçı çıktı ve sadece göz altlarımda hafif sarılıklar var. göz kapaklarımda da çok hafif mor birer çizgi var. hatta mor da değil kırmızıya dönük yani iyileşiyor.. ayrıca aşırı şişliğim yok. ama yine de senin için durum ne olur tahmin etmek zor malesef.

ben Baris Cakir da oldum;-)

Baris Çakır'dan memnun musun?

bende 14 kasım için gün aldım emre ilhandan ama tavsiyesi olan varmı ben çok kararsızım halen :-)

Arkadaslar bosuna doktor ariyosunuxlz, izmire yakin bi yerdeyseniz kesinlikle en dogru secim UFUK BİLKAY.
Ben gecen ay burun ve cene ameliyati oldum. Cok memnunum. En kisa zamandada UFUK BİLKAYda dufaklarimi yaptiricam.
Kendisine guvenim sonsuz. Ameliyat olanlar ne demek istedigimi anlarlar.
Cevremde UFUK BİLKAYın cok hastasi var, herkes sonuctan cok memnun.
Bi arkafasimda gogus kucultme ameliyati oldu, hic agrisinin olmadigini cok memnu kaldigini soyledi..
Ameliyat olmak isteyen arkadaslar ufuk beyin ilgisi, guven verici konusmasi ve sihirli parmaklariyla tanismalisiniz.

X