Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar pzt ameliyatımı oldum.. ameliyattan ilk çıktığım an çok kötüydü..hatta kendime ilk geldiğimde baya bir kendi kendime kızdım, ne gerek vardı şu çileyi çekmeye diye.. çok ağrıyla uyandım çünkü.. sonrasında pek ağrım olmadı, bugün azıcık var.. onun dışında, ameliyattan çıktığımdan beri sürekli yüzümde buz olmasına rağmen her yerim şişti ve mosmor oldum ( bugun tamponları alacak galiba doktorum, inşallah sonrasında şişlikler daha hızlı iner..

geçmiş olsuunn :) seni çok iyi anlıyorum ben hayatımda ilk defa ameliyat olmuş biri olarak uyandıgımda ağrım olmasa da naptım ben ne gerek vardı dedim hatta 2-3 gün belki daha fazla dedim..benim 2.ve 3.gün ağrım oldu ama ilaç içtim geçti hemen. boğazım çok tahriş olmuştu benim zaten ameliyattan öncede aft çıkmıştı falan. Mroluk çok fazla oldu bende de şişlik de öle doktor önermese de krem sürdüm ve kan kırmızısı morlukları 2 haftada ancak geçirdim ama sen korkma sen benim kadar olmamışsındır. bu arada tampon çıktıktan sonra kalkık ucunu görmek moral oldu hem hergecen gün daha iyi hissetmek psikolojimi düzeltti şu an pişman falan değilim sadece merak ediyorum şişliklerim ne zaman biraz hafiflicem diye. Bu hissetiklerin,morlukların,varsa sızıların hepsi geçecek merak etme

çok geçmiş olsun:) şişliklerin indikçe daha da şekli çıkacak ortaya. doktorun kimdi?

canım Allahın izniyle sorunsuzca atlatıp çıkacaksın gözünü bi açmıssın odada olacaksın seni uyandırmaya çalışacaklar heyecan yapma sakin ve pozitif ol

canım cok sagol ya zaman gectikce heyecanlanıyorum anlatamam YARIN 7,30 DA ORDA OLACAGIM.
Bİ TEK BURNUM KAPALIYKEN AGIZDAN NASIL NEFES ALACAGIM NASIL DAYANACAGIM ONU DÜSÜNÜYORUM... İNSALLAH DATLIMMM SAGOLLL POZİTİFİM POZİTİFFF:)

ayyy ben napcam yarın olsun ya güzel olsunda katlanacagım,bi bayan gördüm poliklinikte bir yıl olmus yaptıralı,cok begendim.insallah bizimkide güzel olur

korkulcak bişi yok kızlar uyuyosunuz we uyanıyosunuz 1 ay sonrada güzelleşiyosnuz:) ben 1 ayımı doldurdum çokta mutluyum

korkulcak bişi yok kızlar uyuyosunuz we uyanıyosunuz 1 ay sonrada güzelleşiyosnuz:) ben 1 ayımı doldurdum çokta mutluyum

tatlım morluklardan ve bantlardan tamamen ne zaman kurtuldun. bana 1 yada 2 gün hastanede kalıp taburcu olabileceğimi söylediler. 1 haftada düzelir ama 1 hafta kadar bantlı dolaşılırmış.doğru mu? ben çalışıyorum öyle bantlı falan işe gitmek istemiyorum yaa

çok teşekkür ederim canımm..
ben de hayatımda ilk kez ameliyat oldum,normalde kan alınırken bile bayılıveren biriyim ama o gün ameliyata güle oynaya girdim.. tabi doktorun etkisi de çok büyük, o pozitif yaklaştıkça ister istemez rahatlıyorsun..
dün tamponlarım çıktı çok şükür, çıkartırken kanama filan da olmadı hiç, ben en çok ondan korkmuştum, acımadı bile hatta :)) morluklarım da baya azaldı bugün.. şişlikler aşağıya yanaklarıma doğru indi dünden beri.. tek sıkıntım zor nefes almak şuan.. tamponlar çıktı ama, çıkınca sanki burnumun delikleri içe doğru da şişti, yine nefes alamıyorum :)) ama tamponlu halinden iyidir yine, çok şükür..ağrı dediğin gibi pek olmuyor, dün akşam baş ağrım çoktu ama ilaç alınca geçiyor neyse ki..
evet ben de ucunu görünce bi mutlu oldum:) güzel olacak gibi duruyor :)) şuan ben de pişman değilim ama açıkçası bu kadar olacağını bilseydim hiç kalkışmazdım diyebilirim

çok geçmiş olsun:) şişliklerin indikçe daha da şekli çıkacak ortaya. doktorun kimdi?

teşekkürler canımm.. daha alçılı zaten, sadece ucunu görebiliyrm ama, güzel olacak gibi :)) Ali Emre Aksu doktorum, Hacettepeden..

ayyy ben napcam yarın olsun ya güzel olsunda katlanacagım,bi bayan gördüm poliklinikte bir yıl olmus yaptıralı,cok begendim.insallah bizimkide güzel olur

inşallah senin de çok güzel geçmiştir ameliyatın canım (şuan muhtemelemen olmuşsundur ameliyatını) ilk iki günü çok zor geçiyor ama onu atlattıktan sonra biraz daha rahat edeceksin..

bana sormamışsın ama yazayım bildiğimi.. 5 kasım pzt öğlen ameliyat oldum, akşam 9 gibi çıktım hastaneden( ben fazla bile kaldım, bir türlü tam ayıltamadıkları için beni :)) ilk iki gün şişlikten gözlerim açılmıyrdu zaten, dün akşam üzeri şişlikler yanaklarıma doğru yayıldı, morlukların rengi açılmaya başladı.. dün akşam tamponlarım alındı..bugun birazcık daha azaldı morluklar ama insan içine çıkacak hale gelmem 1 haftayı bulacak gibi..zaten burnum alçılı hala, salı günü alçıyı alacak (13 kasım) ondan sonra da 1 hafta da bantlı kalacak.. yani ilk bir hafta insan içine çıkman zor gibi.. ama sonraki bantlı dönemde çok sorun olmaz sanırım, bantlar o kadar göze batmıyor..

ya bende burun estetiği olmak istiyorum ama devlet hastahanesinde olmak istiyorum. Çapa Tıp Fakültesini düşünüyorum acaba burada ameliyat olanlar var mı aranızda ? Bir de iyileşme süreci ne kadar sürüyor ortalama .s

tşk ederim mesaj için. bu demektir ben 2 hafta rapor alcam :) bantlı çıkmak istemiyorum görüntüden değil herkese ayrı laf anlat uğraşamam :)

tşk ederim mesaj için. bu demektir ben 2 hafta rapor alcam :) bantlı çıkmak istemiyorum görüntüden değil herkese ayrı laf anlat uğraşamam :)

rica ederim :)) evet en iyisi iki hafta hiç çıkmamak evden şimdiden geçmiş olsun sana da

Eger burnunuz ile barısık değilseniz ve estetik olarak yuzunuzun ahengini bozdugunu dusunuyorsanız burun estetigi kesinlikle harikalar yaratıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken iki önemli husus var.
1- Gerçekçi beklentilere sahip olmak
2- Beklentilerinizi realize edebilecek bir doktor bulmak

Açıklamak gerekirse; öncelikle yüzünüzün ve cildinizin yapısını tanıyın, doktorun kapısına "x in burnu gibi burun, y nin elmacık kemigi gibi elmacık kemik istiyorum" derseniz muhtemelen rasyonel ve iyi bir doktordan ziyade para düşkünü bir kasaba denk gelirsiniz ki yolda yürürken gözümüze çarpan estetik magdurları genelde bu kategoridedir. İkincisi tek bir doktorla gorusup kalmayın bir kac doktordan randevu alın, beklentilerinizi acıklayın, doktorun yaklasımını ölçün. unutmayın ki her dediginizi kabul eden bir doktor iyi bir doktor demek değildir. üçüncüsü burun solunum organıdır, hayati bir onem tasımaktadır, iyi nefes alamayan ancak mukemmel bir burun kotu gorunumlu ama iyi nefes almanızı saglayan burundan kötüdür. o nedenle kesinlikle ameliyatınızda hem bir kbb ci hem de bir plastik cerrah bulunsun... ben ameliyatımı estetik cerrahi üzerine ihtisas yapmış bir kbb ciye yaptırmıştım ve kesinlikle cok memnun kaldım, uyku duzenim nefes alma ve dolayısıyla yasam kalitem de pozitif yonde arttı.

inşallah senin de çok güzel geçmiştir ameliyatın canım (şuan muhtemelemen olmuşsundur ameliyatını) ilk iki günü çok zor geçiyor ama onu atlattıktan sonra biraz daha rahat edeceksin..

kuzu bugün cıktım hastaneden güzel dileklerin için sagol canım sanada cok gecmiş olsun..sükürler olsun.ya varya amelyata girerken öyle heyecanlandımkiii kalbim cıkacak gibi oldu.neyse sükür bitti.ama kanamam cok oldu benim.bide morlugumda cok.buz koymaya devam edeyimmi insin diye.ve su izotoniği sırıngayla burun deliklerime sıkıyorum ama cogu dısarı akıyor sizindemi öyle oluyor.agrım ilk gün olmadı ama suan azcık agrı var böyle donuk bir agrı....

rüya geçmiş olsun canım o ağrılarda yavaş yavaş geçer inş darısı benm başıma bende bi olsam)

çok geçmiş olsun tatlım...iyi geçmesine sevindim ameliyatının..ilk gün kanama oluyor, bir de kan kusmuştum ben çok fazla..
buzu 24 saat boyunca sürekli tuttum ben, sonraki 24 saatte de arada koydum... 48 saatten sonra bir işe yaramıyormuş buz.. ameliyattan sonraki ilk iki gün hiçbir şey sıkmadım burnuma.. tamponlar vardı zaten.. tamponlar alındıktan sonra deniz suyu kullanmaya başladım, doktorum onu önerdi (sinomarin, çocuklar için olanını kullanıyrm) bir de burun deliklerine çok içe gitmeden giriş kısmına terramycin göz merhemi sürüyrm günde 4-5 kez. kurumaması gerekiyrmuş.. ama dediğin gibi burnuma sıktığım deniz suyunun çoğu geri dışarı akıyor.. burun deliklerim içe doğru şiştiğinden hala tıkalı

ya foto görmek için 24 msj olayı çok zorluyor ama izmirde burun estetiği için doktor tavsiye edecek olan arkadaşlar yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…