Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar albümümü herkese açık hale getirdim.. ameliyat öncesi ameliyatın hemen sonrası ve düne kadar olan değişiklikler resimlerde mevcut

Kizlar sadece burun ucu estetigi olan var mi? Bundada goz alti morluklari oluyo mu surec nasil?

ve birde anestezi korkum var, hiç uyumadım lokal operasyonlar geçirdim,ama bunda istemiyorum. Ben uyuduğumda herşeyi duyup hissedicem diye bir korkum var bu binde sekizlik bir oranmış ama var

Canim ya bende cok fazla korkuyorum sirf korkum yuzunden olamiyorum sen korkarken nasil gireceksin ameliyata?

Arkadaşlar revizyon için doktorumla görüştüğümde ,yapabilecegimiz tek şey ,burunun orta kısımını biraz geriye itmek olacaktır dedi .
Örnek resimde o dedigi yeri çizdim .
Sizce orayı geriye aldıgında ,önden görüntüsü nasıl olur ? Burun delikleri genişler mi domuz burnu gibi olmasın ya .

Son düzenleme:

geri dediği o işaretlediğin burun çizgisini burna doğru çekmesi mi,yani kısaltması?eğer oysa benim de istediğim şey o aslında.burnumun orası çok belirgin çünkü,daha içte ve zarif olmasını istiyorum. benim anladığım senin burnunun orası ilerde benimki gibi,geri alınırsa daha estetik durur eğer öyleyse

arkadaslar ödem nedir

ve birde anestezi korkum var, hiç uyumadım lokal operasyonlar geçirdim,ama bunda istemiyorum. Ben uyuduğumda herşeyi duyup hissedicem diye bir korkum var bu binde sekizlik bir oranmış ama var

aynı korku bendede var arkadaşım uyanamamaktan korkuyorum 1 hafta sonrada ameliyat oluyorum ama saçmalıyoruz neden uyanmayalım bişeycik olmaz inşallah korkma

trabzonda nazım babalık k.b.b doktoruna ameliyat olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar

Herkese hayırlı bayramlar

Aynaya bakıyorum burnum kötü değil ama fotoğraflarda çok büyük ve çirkin gözüküyor, fotoğrafları görünce ameliyat olmak istiyorum aynaya bakınca vazgeçiyorum Doktor da kolay bulunmuyor ki, bulsan da para meselesi var, off hayat neden bu kadar pahalı

yaaa kızlar benim de azcık bi kemer var da ameliyat olim mi bilmiyorum ama korkuyorum birazz

arkadaşım bende hep olmayayım hç herek yok derdim ama iyi bir doktor bulabılırsen ve cok hayalperest duygularla ameliyata karar vermezsen ol derim bende olacam ömür boyu bunu düşünmekten fotograf cekilirken kendime açı bulmaktan bıktım özgürce poz vermek istiyorum bende olacam kararlıyım sende hayırlısıyla ol bence

küçükken burnumda damar catlaklığı yüzünden ameliyat geçirmişim doktor 18 yasından sonra tekrar olacaksın dedi ama hala olacağım

arkadaşım damar çatlaklıgı burnunun neresindeydi benimde burun kemiğimin olduğu yerde damar morarmış şekilde yani buda damar çatlagımı oluyor biraz aydınlatırmısın

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

bu işlemi yaptırmamanı tavsiye edrim çünkü yapacak oldugu işlemle bir göz yanılması yapmaya calısacak burnunda bir değişiklik olmayacak o enjektenn etkiside bildiğim kadarıyla bir süre sonra geçiyor yani sorunun burnunken alnın olmasın bence zamanla bazı doktorlarda insanların yüzleriyle oynamaktan zevk alıyor benim nacizane fikrim ya burnunu yatır yada hiç bişey alnında bi sorun yoksa hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…