Aynı doktorun elinden çıkmış burunlara bakıyorum ,bazılarının burun ucu mükemmel bazılarının ise ,ucu top gibi tuhaf duruyor .
Kişiye göre mi farkılıklık gösteryor anlamıyorum ki .Ayrıca sadece ucu da değil ,simetri sorununda olabiliyor bazı hastalarda .
kızlar açık teknikle ameliyat olanlar dikiş izi kendiliğinden mi geçiyor krem vs kullanan var mı??
Ya bu tasarimlarla ameliyat sonrasi gercek goruntu ne kadar paralel oluyor acaba?
Eki Görüntüle 529322 1 haftalık burnum
kızlarr.. bugün 37.günüm :)) ameliyat sonrasına ait fotolarımı koydum.. biraz korku filmi gibi hallerimle birlikte gelen değişimimi görebilirsinizayrıca rinoplasti ile merakı olanların elimden geldiğince merakını giderebilirim
ben Baris Cakir da oldum;-)
seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem
Arkidişler benim sayılı günüm kaldı, haftaya oluorum inşallah, şimdi beni rahatlatın , ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım, narkoz dan sonra çok saçmalarmıyım:))), bide miğdem bulanmaya çok müsaittir zaten, ameliyat sonrası çok bulanır mı?? ne bilim ya çevremde amletiyat olan hiç yokki!! umarım netice güsel olur, desteklerinize ihtiyacım var
fotografları görmek için 15 cevap yazmak biraz haksızlık
daha da fazla 25 mesaj gerekiyor :/ güvenlik için sanırım
Kızlar lazer rinoplasti yi duydunuz mü yaptıran varmı lazer le burun estetiği yapılıyormuş yeni teknoloji hüseyin Güner yapıyormuş sanırım bı bilgisi olan varmi
kredi çekebilirisin.ben öyle yapıcam....görüştünmü emre ilhanla...
benimde bantlar varken gayet kavissiz duruyordu şimdi kavisli, açık ameliyat mı oldun kapalı mı? benim kapalıydı örnegin oyüzden burun ucum hiç kalkmadı, ama ben şuan dudak burun ucu arasındaki açıdan memnunum.. o yüzden hiç telaslanma hele bi çıksın yarın bantların bakalım:)
çok kararsızım gözlerim şişti formu okurken ama çokta olmak istyrm
hem doğal hemde gzl olsun istyrm bu ikisini birlikte baarabilen doktor var mı acaba
ben de oldum bugün 16. günüüüm ve çok memnunum şimdilik bi sorun yok inşallah da olmazz :)
ben de oldum bugün 16. günüüüm ve çok memnunum şimdilik bi sorun yok inşallah da olmazz :)
Merhaba,
şimdiden hayırlı olsun :)
bu morluk, şişlik seviyeleri kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor sanırım. bugün 8. günüm, dün alçı çıktı ve sadece göz altlarımda hafif sarılıklar var. göz kapaklarımda da çok hafif mor birer çizgi var. hatta mor da değil kırmızıya dönük yani iyileşiyor.. ayrıca aşırı şişliğim yok. ama yine de senin için durum ne olur tahmin etmek zor malesef.
ben Baris Cakir da oldum;-)