Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

anladım.. ben de çok kararsızdım ameliyat olup olmamakta. hatta olmayı düşünmüyordum bile, pek fazla bir rahatsızlığım yoktu burnumdan.. ama etrafımda bir kaç arkadaşım olunca bir anda gaza geldim sanırım :)) bende de kemer yok, yandan hatta hiç sorunum yok diyebilirim ama önden bakınca üst kısımdaki kemik hafif kalın geliyor gözüme, özellikle gülünce belli oluyor. birazcık onu inceltecekler, bir de olmuşken ucu hafif kalksın dedim. çok çok büyük bir değişiklik olmayacak yani...
ama bugun açıkçası tahliller için gittiğimde birazcık kendimi kötü hissettim. hastahanede bir sürü gerçekten derdi olan, hastalığı olan insanları gördükçe şükretmeyi bilmiyorum diye kızdım kendime, neredeyse vazgecip geliyordum :/

Ben grip olduum ve 14 ksmda ameliyat var( iptal olcak die cok korkuyorum((

iyileşirsin ozamana inşallah ya.. ben de bayramda çok fena griptim, ameliyat ertelenecek diye korktum ama şuan iyiyim çok şükür(5 kasım benim de ameliyatım) bol bol vitamin al, bir de yataktan çıkma, iyice ter at, iyileşirsin inşallah.. ben bir de baya ilaç kullanmıştım, çok ağır geçirmiştim..

Hadi ya iyi bari sen atlatmissin gecmis olsun cnm darisi bana o zmn.bn dr ameliyata almazsa diye korktum ama hmceciik iyi olmam lzm.ameliyatina bisi kalmamis istedigin gibi olur inss.bol saaans:)

Hadi ya iyi bari sen atlatmissin gecmis olsun cnm darisi bana o zmn.bn dr ameliyata almazsa diye korktum ama hmceciik iyi olmam lzm.ameliyatina bisi kalmamis istedigin gibi olur inss.bol saaans:)

tesekkurler cnm.. evet atlattm cok sukur, pzt de insallah ameliyatı atlatıcam.. darısı sana )

Cok fazla bence. Gereksiz pahali. Cok iyi dr lar var bu fiyatin nerdeyse yarisina yapan. Tabi burnundaki soruna da bagli. Kirik falan varsa daha pahaliyi bulabiliyor

dr.aşkarlada görüştüm 4.000 dedi ne kadar fiyat farkı var arada iki katı bende olmuşken artık en güzeli olsun diyorum çok kararsızım..

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

Merhaba,
bende bu ayin 23'cune burun ameliyati olucam. Siz nerde oldunuz? Nasil gecti bana detayli bilgi verebilirmisiniz? ben Fatih dagdelene olucam. Onerirmisiniz? tesekurler

Neval67 merhaba soruna cvp vermeden gecmiyim dedim.cunku fatih dagdelene ameliyat olmus tanidiklarim var hepside cok mutlu ve gerckten burunlari cok gzl.bnde emre ilhanla onun arasnda cok kaldm ama farkli sebeplerle emre ilhani sectim.

Sonunda bende ameliyat için karar verdim. Ameliyat korkum olduğu için yıllarca cesaret edemedim şimdi araştırma sürecine girdim. şunu sorcam ben çalışıyorum o bantlar çıkmadan da ise gitmek istemiyorum ne kadar sürüyor iyileşip bantlardan kurtulmak.

dogru söylüyorsun herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde zevki yaptırıyoruz ama olsun kendini sevmek ve mutlu olmak da önemli:) az gün kalmıs ameliyata tekrar kolaylıklar dilerim umarım cok memnun kalırsın yeni burnundan da :)

:)) yok yahu niyetim bisi ima etmk fln diildi album gormk icin ugrasiyorm oyle anlamsiz msj yazmis olabilirim:)yanlis anlama lutfn:)

Önemli değil canım benim

Arkadaşlar burnu küçük olup ,sadece ucunu sivrileştirmek için ameliyat olmak isteyen var mı ? Offff forumda sadece ben mi varım bunu dert eden ,anlamıyorum .

teşekkür ederim canım.. sabah 11 de ameliyatım, inşallah güzel olur.. sizler de dua edin bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…