- 29 Mayıs 2010
- 143
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve birde anestezi korkum var, hiç uyumadım lokal operasyonlar geçirdim,ama bunda istemiyorum. Ben uyuduğumda herşeyi duyup hissedicem diye bir korkum var bu binde sekizlik bir oranmış ama var
Canim ya bende cok fazla korkuyorum sirf korkum yuzunden olamiyorum sen korkarken nasil gireceksin ameliyata?
Arkadaşlar revizyon için doktorumla görüştüğümde ,yapabilecegimiz tek şey ,burunun orta kısımını biraz geriye itmek olacaktır dedi .
Örnek resimde o dedigi yeri çizdim .
Sizce orayı geriye aldıgında ,önden görüntüsü nasıl olur ? Burun delikleri genişler mi domuz burnu gibi olmasın ya .
canım ben ameliyat olalı 1.5 ay olmak üzere. bende siyah nokta yok. ne sivilce ne aşırı yağlanma ne de siyah nokta olmadı. makyajımı da yapıyorum. hala ödemim var. ama cilt problemim yok. herkeste olacak diye bir şey yok ki yağlı sayılabilecek bir cildim var.
arkadaslar ödem nedir
albumleri gormek icin 25 mesaj kisitlamasi nasil biseydir?
ve birde anestezi korkum var, hiç uyumadım lokal operasyonlar geçirdim,ama bunda istemiyorum. Ben uyuduğumda herşeyi duyup hissedicem diye bir korkum var bu binde sekizlik bir oranmış ama var
arkadaşlar albüm görebilmek istiyorum artık dolsun şu 25 msjj!!
yaaa kızlar benim de azcık bi kemer var da ameliyat olim mi bilmiyorum ama korkuyorum birazz
küçükken burnumda damar catlaklığı yüzünden ameliyat geçirmişim doktor 18 yasından sonra tekrar olacaksın dedi ama hala olacağım
Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı