Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar mert demirel i kesinlikle önermiyorum rezil etti burnumu ( Ankara'dan kalkıp şimdi istanbul a gidiyorum.. en azından tanıdık bildik bir doktora ameliyat olucam albümlerimi takip edebilirsiniz birazdan şimdiki halimi ve sonraki resimleri paylaşıcam....

eğer ameliyat olmaya karar verdiysen ben bir başka doktora ameliyat oluyorum resimlerimi yayınlıcam ... öncesi sonrası hatta aşamalarını bile .. istersen takip et beni

mipa34 burnun çok güzel olmuş doktorun kim acaba? üyeliğim yeni olduğu için özelden atamadım(

merhaba kızlar bende burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum ağrısı sızısı çok olur mu birde bana doktor önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ...

Ben 2007 yılında burun ameliyatı oldum. Asıl sorunum burnumdan nefes alamamam. Ben her daim ağzımdan nefes aldım. En sonunda devlet hastanesine gittim. Araştırmadan öylesine bir doktor seçtim. Amilay olmalısın dedi bende güvendim oldum. 2 gün hastanede yattım 2 gün burnumda tampon vardı. Allah kimseye göstermesin. Tampon varken nefes alamadığın için başın çok fena ağrıyor. Uyucak olsan ağzın kapanıyor o anda burundanda hiç nefes alamadığın için boğulcak gibi olup uyuyamıyorsun. Çok büyük konuştum o dönemde bir daha asla olmam diye. Aradan 4-5 sene geçti benim sorunum dahada büyüdü. O dönemde burnumdaki kemik yüzünden doktora giden ben artık burun estetiğine ihtiyaç duyuyorum. Çünkü devlet hastaneleri görsel açıdan birşey yapmıyor. Eğer burnunda kemik yada et varsa alıp kapatıyorlar. Gerçi bende onu da yaptıklarından şüpheliyim. Çünkü çıkan parçayı koymak için yanımda götürdüğüm kap geri döndüğümde boş. Ve benım burnumun ucunde halen bir kemik nefes almamı engelliyor. Üstelik her geçen gün burnumun yamulduğunu hissidiyorum. Soldan bakınca güzel, sağdan ve önden bakınc ayamuk gözukuyor. Bu sebepten dolayı hep sol profilden poz veriyorum. Ayrıca daha önce ameliyat olduğum için sonrasındaki ameliyatlar revizyona giriyor ve nrdeyse 2 kat para alınıyor. Demem o ki. devlet hastanesinde asla burun ameliyatı yaptırmayın sonrasında mutlaka revizyona ihtiyaç duyuyorsunuz. Ben devlet hastanesinde ameliyat oldugumda hiç para vermedım çünkü ssk karşılıyordu. Ama dediğim gibi direk dışarda iyi araştırarak tek ve iyi bir seçim yapın. Şuanda Emre İlhanı düşünüyorum. Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

Aynı doktorun elinden çıkmış burunlara bakıyorum ,bazılarının burun ucu mükemmel bazılarının ise ,ucu top gibi tuhaf duruyor .

Kişiye göre mi farkılıklık gösteryor anlamıyorum ki .Ayrıca sadece ucu da değil ,simetri sorununda olabiliyor bazı hastalarda .

Ben olucam estetik yakın arkadaşım Necdet Hocaya yaptırdı, benim sorunum simetri! Burun delikleri birbirinden farklı boyutlarda oluyor sürekli o aklıma takılacak

ve birde anestezi korkum var, hiç uyumadım lokal operasyonlar geçirdim,ama bunda istemiyorum. Ben uyuduğumda herşeyi duyup hissedicem diye bir korkum var bu binde sekizlik bir oranmış ama var

bence burnu büyük olanlar çok şanslı benim küçük

küçükken burnumda damar catlaklığı yüzünden ameliyat geçirmişim doktor 18 yasından sonra tekrar olacaksın dedi ama hala olacağım

burnun göze yakın bölümündeki kemik göze dogru biraz genişse o bölgeyi törpüleyerek inceltebiliyolar mı damarlara zarar vermeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…