Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de 3 ay once Ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum fakar burnumun ucu hala yamuk :KK43:

slm arkadaşım ben mersindeyim 1 hafta once burda amelıyat oldum 2gün önce alçım alındı we burnumun ucunu hawalandırmak için askıya aldı gerçi her doktorun tedawisi farklı derler sana bole bişi yapmadılarmı?ben estetik cerrahta oldum.k.b.b cılara çok güvenmıyorum arkadasım oldu dikiş izi bıraktılar işi bilene yaptırmak gerek geçmiş olsun

Arkadaslar bende persembe günü Barış Çakır'la görüşmeye gidicem anlasabilirsek hemen ameliyat randevusu almak istiyorum.Aşama aşama sizleri bilgilendiirim :)

$SL386839.jpg 1 haftalık burnum

Eklentiler

• $SL386835.jpg
    $SL386835.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
karar vermek cok zor :KK43:

Haklısın canım.ben de cok araştırma yaptım estetik icin .her gun yeni bir doktor ismi duyup ona karar veriyordum.en son gidip Tevfik Sozen beyle görüştüm.Ona cok güvendim ve ameliyat oldum bir hafta sonra.sonuçtan memnunum.Yine ameliyat olacak olsam kesinlikle TEVFİK SOZEN den başka doktora ameliyat olmam.

Arkadaşlar 20 Ekim'de ameliyat oluyorum İlker MANAVBAŞI'na 2 arkadaşım ve kardeşim ameliyat oldu çok memnunlar çok güzel görünüyor bana şans dileyin. ilk ameliyatım tam bir felaketti lütfen benim için dua edin umarım iyi geçer.... Korkuyorum.... :KK43:

kızlar 10 gün önce ameliyat oldum..şuanda burnum hamur gibi duruyor..heralde şişliklerden..bu ne kadar sürede geçer..ya da geçer mi :KK43:

arkadaslar bende amelıyat olmak ıstıyroum ama daha sonradan bırın ucu düşebılıyormus dogrumu

Ben de ameliyat olacağım (umarım) ama forumlar facebook siteleri biraz fazla reklam kokuyor gibi... Facebook ta doktorun sayfasına konulan resimlerle, aynı kişilerin profillerindeki gerçek halleri arasında farklılık olduğunu görünce ve bazı profillerin gerçek gibi gelmemesi yüzünden tedirgin oldum.

Ayrıca muayenedeki resimler daha güzel gelmişti bana facebook sayfasında ki resimlerde ise (kimse yanlış anlamasın) burunların bazıları başarısız buldum.

Gerçekten Abdulkadir Bey'e ameliyat olmuş biriyle konuşmak önceki ve sonraki hallerini görmek çok daha rahatlatıcı olacak benim açımdan bu konuda yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.

Açıkçası benim istediğim doğal görünümlü bir burun ve bu ameliyetın geri dönüşü yok. Yaşadığım tedirginlik bu yüzden...

Herkese Selamlar,

Burnumda kemik eğriliği ve kemer vardı.Anlıcağınız çok berbat durumdaydı.Karşıda bakıldığı zaman burnum sağa kaymış duruyordu.Hatta ameliyatta kemikteki eğriliği tamamiyle törpüleyememişler.O kadar kötüydü durum anlıcağınız.

04 Ekim günü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat oldum.Plastik cerrah ve KBB cerrahı beraber girdiler ameliyata.Herşey mükemmel gitti.Hiçbir ağrı sızı yok tamponlar 4. günde alçılarda 8. günde yani bugün alındı.Lakin bir hayal kırıklığı yaşamış gibiyim.Bilmiyorum kafam karışık.Burnumdaki kemik resmen yana kaymış.Çok moralim bozuldu :KK43: Acaba şişliklerden inince düzelir mi ? Kemerin olduğu noktada ve burnumun sol tarafında sızı hissediyorum.Muhtemelen ödem var orada.Ordaki ödem geçip şişlikler inince acaba burnumda düzelir mi ? ;Doktor harika deedi alçıları alınca eve geldim burnuma baktım.Hayal kırıklığına uğradım.Acaba böle mi kalıcak ?

X