Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

peki sen olali kac ay oldu emel? acaba baslarsa disardan gorunmuyor sonradan mesela 1 yil sonra falan disardan da mi farkediliyor ki? benm bi tandgmn oyle cok dalgali 10 yil flan gecnis ustunden

peki sen olali kac ay oldu emel? acaba baslarsa disardan gorunmuyor sonradan mesela 1 yil sonra falan disardan da mi farkediliyor ki? benm bi tandgmn oyle cok dalgali 10 yil flan gecnis ustunden

canım benim 7 buçuk ay oldu ince derililerin dezavantajıda bu işte ince deride kibar, güzel burun olur ama hatayı gösterme olasılığı da vardır bende de biraz var elimle derimi çekersem, kaşlarımı yukarı zorlayarak kaldırırsam hafif tümsekli bi hali oluyo... birinci yılda belli olur mu bende bilmiyorum. Her doktorun yaptığı burunda olur bazısında çok az, bazısında çok benim dışarıdan anlaşılmayacak kadar az, fazla dalgalı gözüküyosa doktoru pekte başarılı değil demektir çok özenmemiş bence.

Kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim bende olucam fakat okulumda öyle gözlerimin altı mor mor dolaşmak istemiyorum bu yüzden ameliyat olmadan önce morarmaması için ne yapabilirim birde benim kaş aramdaki bölge kemikli oranın içe doğru yani kavisli olmasını istiyorum o bölge törpülenebilir mi???

kızlar lütfen cvp yazın valla çok düşünüyorum T.T

Benim ameliyat olali 9. Gunum morluk olayi kisiden kisiye ve yapan doktora gore cok degisiyor. Ben bu ameliyati burnu kirmadan , iyilesme suresi cok cabuk ameliyatlar yapan bir doktora oldum. Benim morlugum sadece sag gozumun altinda gozalti morlugundan daha koyu bir sekilde gerceklesti. Su anda cok hafif cizgi halinde , yani morlugun hic garantisi yok ama kirdirmadan yaptirirsan anormal bir morlugun olmaz. Kavis meselesine gelince iyi bir doktor ne yapmasi gerektigini bilir . Bir de senin isteginin yani sira ileride de en saglikli hangi sekilde olacagini bence doktor karar vermeli.

o bölge törpülene biliyormuş ,son gittiğim doktora özellikle sordum bence orası törpülenmeden yapılan pek çok ameliyat mükemmel sonucu vermiyor.

Benim burun ameliyatımı İstanbulda KBB Uzmanı Opt.Bahadır Baykal yaptı.Ve sonuçtan çok memnun kaldım.Burun kemiğimde eğrilik için estetik yapıldı ve ayrıca burnumdaki et alındı.Ameliyattan sonra yapay bir burunla karşılaşmak en büyük korkumdu.Bu sebepten de yıllardır bu ameliyatımı erteliyordum.Ama Bahadır Bey'e muayene olunca onun doğru doktor olduğuna ikna oldum.Çünkü Bahadır Bey'in size güven veren bir yapısı var ve ayrıca çok güleryüzlü,ilgili bir doktor.Ameliyatımdan sonra da tercihimde yanılmadığmı anladım çünkü burnum çok doğal ve çok güzel olmuştu.Burnumdaki eğrilik düzelmişti,burun deliklerim eşitti.Çoğu arkadaşım burun ameliyatı olduğuma anlamadı.Ameliyat sonrası yüzümdeki şişme ve morluklar fazla sürmedi 5-6 gün içinde iyileşti.Bunda Bahadır Bey'in payı büyük.Bu yüzden kendisini alanında başarılı bir cerrah olduğu için tebrik ediyorum ve buradan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.Ve burun ameliyatı olmak isteyen tüm bayanlara Bahadır Baykal'ı tavsiye ediyorum.

Kusura bakmayın da o kadar övmüşsünüz ki reklam gibi, benim aklıma direk bu geldi. Şu ufacık yazıda 5 DEFA Bahadır ismini kullanmışsınız. İnsanlar burada birbirleriyle paylaşımda bulunup, eksisiyle artısıyla yardımcı olmaya çalışıyorlar. Reklamı başka yerde verin. Sonuçta bir burun ameliyatı çocuk oyuncağı değil!

Ben burada reklam vermedim doktorumun ismini verdim.Sonuçta burası bir paylaşım sitesi ve ameliyat olmak isteyenlere memnun kaldığım doktorumun ismini verdim.bu size bu kadar neden dokundu anlamadım

Ben burada reklam vermedim doktorumun ismini verdim.Sonuçta burası bir paylaşım sitesi ve ameliyat olmak isteyenlere memnun kaldığım doktorumun ismini verdim.bu size bu kadar neden dokundu anlamadım

Menun kaldığınız doktorun ismini vermek başka, onu yere göğe sığdıramamak başka. Bir cerrahın kendi bile, ameliyat için size % 100 garanti vermezken, siz sanki doktorun garantörü olmuşsunuz. Ayrıca doktorun ismini çok defalar zikretmeniz, niyetinize delalet ediyor.

sizin idrak yollarınızda sorun mu var yanlış anlayıp duruyorsunuz.Ben burada doktorumun garantörlüğünü yapmıyorum sadece onu tavsiye ediyorum.Ayrıca doktorumun ismini birçok defa tekrarlamış olmam paylaşım sitesine ilk defa mesaj yazmamdan kaynaklanıyor.Neyse ben bunu fazla uzatmıycam doktorum<Bahadır Baykal>ı da zor durumda bırakmak istemiyorum.Ayy pardon yine ismini yazdım yine reklam kokar bu mesaj siz yine rahatsız olursunuz:)

Aylardır burun ameliyatı araştırıyorum. Buradaki insanlar birbirlerinin önerinerilerini dikkate alıyorlar. Benim dediğim ben Onur Erol'u bile her yönü ile övmem. Onun da hatalı yaptığı işler vardır. Bir doktor değerlendirilirken artısı ve eksisi ile değerlendirilmeli. Ve yaptığı tek bir iş ile değil.

Bir de bir doktorun yaptığı burunun iyi olup olmadığı sırf 6 ay 1 yıl sonra görüntüsünden anlaşılmaz. 3-4 yıl sonra çökme, nefes alma problemler yoksa, kıkırdağı vücudunuzun bilmem neresinden aldırmanız gerekmiyorsa iyidir.

Herkese merhaba,

Benim de yıllardır yaptırmak var aklımda ama ameliyat korkusu var,zaman zaman boşverip zaman zaman araştırmalara başlıyorum,ortalama ne kadar oluyor burun estetiği

sana katılıyorum,yazdıkların çok haklı.

Herkese merhaba,

Benim de yıllardır yaptırmak var aklımda ama ameliyat korkusu var,zaman zaman boşverip zaman zaman araştırmalara başlıyorum,ortalama ne kadar oluyor burun estetiği

iyi bi doktora istanbulda ameliyat olucaksan en az 5 6 bin gerekiyor

Son düzenleme:

tatlım yaaa morluk muhakkak olacaktır az ya da cok cit tipine yapılan işleme göre az yada cok oluyor... ama bir tavsiyem olabilir bezelyee :) söle ameliyattan önce elma buyuklugunde 6 tane bezelye poşeti koy dolaba ameliyattan sonra yarımsaate bir tut 10 dk kadar ..bunu senin yapman zor olur yanındaki kişiye kalıo bu iş annem vardı bnim yanımdaa canım benim uyumadı gece sabaha kadar tuttu ve cidden ertesi gün o kadar morarmadım ama tabiki oldu morlukk bi de ben cok ince deriliydim daha belirgindi ama ince derililerin kaderi bu

Benim de pek morlugum olmadı.sadece hafif sararmalar oldu .morluklar biraz da doktorun tekniğine bağlı.yani dokulara kan sızması gibi...bence doktor secimi cok onemli

Ben İzmirde Prof dr Ufuk Bilkay'a burun estetiği oldum mutluyum herseyiyle içime sindi çok sükür. Umarım seni mutlu edecek kararı verirsin. Sevgiler

cok tsk ederim merveozture :)
Ankarada bikac Dr. telefon görüsmesi yaptim.
Dün aksam Ufuk Bilkay beyden mail geldi, birde onu degerlendircem.
Senin fotografini görmem mümkünmü?

Yaşar hastanesi varmış istanbulda 900 tl ye yapıyormuş.ben ameliyata girdiğim gün erkek kardeşi ameliyata giren bir kız söyledi.kendiside ameliyat olmuş oarada burnu çok güzeldi gerçekten. :) ama zamanlama uymadı ben ameliyatı bekliyordum o esnada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…