dogal estetik oldugu anlaşılmayan burun istiyorsan muhammet dilber .ama yapay fındık burun istiyorum diyorsan emre ilhan =)
başka arkadaşlarında cevaplarını bekliyorum lütfen :/
merhaba aslında tamamen bu sitedeye üyelikdeki amacım burun estetiği yaptırmak istiyorum bir yandanda sana sonradan eklenen birşeye kendini nasıl alıştırabilirsin kaygılanıyorum. kardeşimde estetik ameliyat olmuştu burnunda şu an biraz bozulmalar var. ameliyat için dünyanın parasını veremem. bazı doktorlar ünlendikleri için fiyatlarını baya bir şişirmiş. ben cüzzi miktarda birisine ameliyat olmak istiyorum ama aynı zamanda hastalarınında ondan memnun kaldığı bir doktora.
Ben de cok korkuyordum hatta nasil oldu da ameliyat oldum halen inanamıyorum .Zaten uyutuyorlar hiçbir şey hissetmiyorsun.Benim hiç ağrım filan olmadı.Ameliyatım cok ta başarılı gecti.kesinlikle doktor cok onemli.Benim doktorum Tevfik Sozen di .Herkese öneririm.ben de olmak istiyorm ama çok korkuyorum.
buradaki msjların çouğunu okudum ama korkuyorum yine de. bakacaz
selam.bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama açıkçası korkuyorum.ağrı oluyor mu? burun estetiği olan biri bu konuda biraz fikir verebilir mi?
sizce yüze yakışcak ve doğal durcak en iyi şekil nasıl olur doktora nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. çok korkuyorumm
pazartesi günüde ben ameliyat oluyorum dua edin kızlar çıkınca yazarım..
Merhaba burun estetigi olmak istiyorum ama buyuk paralar vrecek durumum yok en fazla 2000 ayirabilirim . Burnum cok kotu ve yamuk artik estetik olayim baska bisey istemiyorum bana yardimci olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
Ben de cok korkuyordum ama hiç te öyle korkulacak bir durum yok zaten uyutuyorlar uyandığında hafif bir ağrı hissediyorsun ağrı kesici iğne yapıyorlar o kadar
3 hafta oldu ben de burun estetiği olalı.DR.Tevfik Sözen e oldum ve gerçekten çok memnun kaldım.Ameliyat öncesi korkularım var dı ama çok iyi sonuçlandı.Burun estetiğinde doktor başarısı çok önemli birşey.
ben de anesteziden çok korkuyodum.bu sayfaya da yazmıştım hatta.uyanamama korkum çoktu.hatta ameliyattan önceki gün korkudan midem bozuldu filanama ameliyat günü çok şükür rahattım.akşamdan içtiğim adaçayı ve bi sakinleştirici ilacın ne kadar faydası oldu bilemem anestezi korkulcak bişe değilmiş çok fazla.ameliyathaneye girdim korkuyla.damardan ilacı verdiler.uyuşmaya başladım.aha gidiyorum demeye kalmadan gittim uyandığımda odadaydım.çok şükür rahat geçti.ameliyat sonrası zor biraz.ben bugün 4.günümdeyim.morluklar sarılaşmaya ve dağılmaya başladı.şişlikler yanaklarıma indi.burundan çok fazla nefes alamamak kötü.ağızdan sürekli nefes alıyorum.grip olmuş gibiyim yani.ağrı çok olmuyo.sürekli ağrı kesici içiyorum.onun etkisi azalınca burnum zonklamaya başlıyo.sonuçtan endişeliyim brz.şuan hiç belli olmuyo.ve güzel olsa bile alışmak zor olcak gerçekten.çok ilginç bi durum.23 yıllık burnum değişti düzelince fotoğraf eklemeye çalışcam :)