Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

umarım gorusmen olumlu gecer canım.. ben de muhammet beyle mart,nısan gıbı tekrar gorusmeye gıdıp. tasarımımı gosterıp, amelıyat tarıhımı alıcam . dedıgın gıbı ben de cok heycanlıyım ve burun ucum hafıf kalkık dursun ıstıorm cok kavıslı olmasın ama cok duz de olmasın.. 2 3 senedır araştırıorm ıcıme sınen iki doktor muhammet dılberle serhat tuncer oldu..bir de ceyda ateşin burnunu yapan doktor hayati akbaş onunla da konustum fakat amelıyatlarını samsunda gerçekleştirdigi için kaldı öyle.. serhat tuncer de fazla oyuyor gıbı geldı burnu seda önderin burnunu yapan kısı oluyor bu arada :) onun ucretı de 7 bin ben maliyete takılmıyorum sadece ömrümün sonuna kadar ''KEŞKE'' sözcügünü kullanmak ıstemıyorum... bu yuzden en dogal ve cok kucuk olmayan burunları ınceledıgmde muhammet dılberın bu burunları yaptıgını gördüm ona olmaya karar verdim.umarım her şey güzel olur ve pisman olmam.. çünkü burnum cok sorunlu bır burun degıl..

merhaba minok aynı şeyleri dusunuyoruz benım de içim hiç rahat degil bir taraftan senelerdir hayal ettigim ameliyatı olup kendımı daha özgüvenli hissetmek ıstedıgım buruna kavusmak geçerken,diger taraftan da yuzumu bozan yakısmayan bir burun ıle pisman olmak gibi tezatlıklar geçiyor aklımdan... burnum cok sorunlu degıl sadece yan profılınde hafıf bı kemer var önden problemım yok ve goruntumu begenıorm ama yuzum umarım kötü olmaz :S

kızlar bende 18 ekimde olucam ameliyatım açık teknik olucak ve burnumdaki kemik kırılcakmıs o yuzden çok korkuyorum . bu şekilde ameliyat olan varmı aranızda ? gün yaklaştıkça daha çok korkuyorumm

merhaba arkadaşlar

bende burnumun görünüşün memnun değilim ve 17 ekimde ameliyat olucam inş herşey yolunda gider.

kızlar bende 18 ekimde olucam ameliyatım açık teknik olucak ve burnumdaki kemik kırılcakmıs o yuzden çok korkuyorum . bu şekilde ameliyat olan varmı aranızda ? gün yaklaştıkça daha çok korkuyorumm

merhaba

kime ameliyat olacaksın acaba ben osman latifoğlu beye olucam sonuç nasıl olacak pişman olurmuyum diye bende korkuyorum benimkide açık teknikte yapılacak ama kırma işlemi yok sadece 1,2 m törpüleme yapılaca dedi doktor.

Son düzenleme:
merhaba :) ne kadarfıyat verdı acabaa. suana kadar arastırdıklarımdan sadce bogaz ıcı 2500 tl verdı gerısı uctuu rresmen

canım anestezı nasıl bı sey pekı ben de korkuorm ( amelyt olmaktan agrıdan acıdan falan bıraz anlatsan.. ve dedgn gibi fiyat cok fazla umarım deger verdgm paraya

ben de anesteziden çok korkuyodum.bu sayfaya da yazmıştım hatta.uyanamama korkum çoktu.hatta ameliyattan önceki gün korkudan midem bozuldu filan ama ameliyat günü çok şükür rahattım.akşamdan içtiğim adaçayı ve bi sakinleştirici ilacın ne kadar faydası oldu bilemem anestezi korkulcak bişe değilmiş çok fazla.ameliyathaneye girdim korkuyla.damardan ilacı verdiler.uyuşmaya başladım.aha gidiyorum demeye kalmadan gittim uyandığımda odadaydım.çok şükür rahat geçti.ameliyat sonrası zor biraz.ben bugün 4.günümdeyim.morluklar sarılaşmaya ve dağılmaya başladı.şişlikler yanaklarıma indi.burundan çok fazla nefes alamamak kötü.ağızdan sürekli nefes alıyorum.grip olmuş gibiyim yani.ağrı çok olmuyo.sürekli ağrı kesici içiyorum.onun etkisi azalınca burnum zonklamaya başlıyo.sonuçtan endişeliyim brz.şuan hiç belli olmuyo.ve güzel olsa bile alışmak zor olcak gerçekten.çok ilginç bi durum.23 yıllık burnum değişti düzelince fotoğraf eklemeye çalışcam :)

Arkadaşlar ben Cumartesi oldum nihayet ameliyatımı, bugün 6. günüm, doktor hiç kırmadı, alçı kullanmadı, tampon yerine delikli silikon tampon kullandı, çooook rahat bir ameliyat ve sonrası geçirdim, bir gr morluğum olmadı abartmıyorum ( kırmadığı içinmiş ), dün tamponum çıkarıldı,gerçekten de silikon tampon çok rahatmış çıkarırken ,hiç acı ağrı hissetmedim bu forumun da bana çok katkısı oldu, hangi aşamalardan geçeceğimi bir bir biliyordum, dün atel ve tampon çıktıktan sonra doktor tekrar sargı yaptı, yüzüm de ve burnumda çok hafif şişliklerim kaldı, okadar çok mutluyum kimse korkmasın:))))

arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama çok büyük korkularım var.
benim burnumda çok büyük bir sorun yok.
burun kemiğime hafif bir kavis verilecek , burun ucuna dokunulmayacak.
henüz doktoruma bunu söylemedim ama burun deliklerim uzun hafif kısaltılmasını da istiyorum.
Sadece bir tane doktora göründüm ,başka doktora gitmedim kafam karışmasın diye sanırım.
Doktor ihtiyacın yok ama daha güzelde bir burnun olabilir dedi.
Tasarım yaptı ama tasarımla fazla uğraşmadı açıkcası, hemen gel yarın ol dedi ama ben bu kadar hızlı karar verebileceğimi sanmıyorum.
Bu aşamaya gelmişken geri dönmekte istemiyorum yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi.
Burun şişliğim çok olur mu? Çevremdekilere estetik olduğumu söylemeyeceğim ama anlarlar mı?
pişman olmak istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canım isterse kafan karışsın ama burun ameliyatı olacaksın kolay değil, ben aylardır araştırdım, çok kafam karıştı, çok doktorla görüştüm, 6 gün önce ameliyatımı oldum ama şimdi çok memnunum, ha şu bir gerçekki Atatürk de beni türk doktorlarına emanet edin demiş, doktorlarızın herbiri birbirinden iyidir tartışmasız...., ama insan yine de hata payı en az olanı arıyor, ameliyata gelince her doktor da aynısı, ekrandan bir resimle nasıl olacağını gösteriyorlar ama birşey söylyimmi herşey bizi rahatlatmak için, ne oluyorsa o ameliyat masasında oluyor, benim operasyon çok başarılı geçti, şimdi ufak bir sargım var okadar, hepinize benimkisi kadar rahat ve güsel bir ameliyat dilerim

merhaba hangi doktora ameliyat oldun özğrenebilirmiyim

bende ameliyat olucam ama hep ameliyatta ölürüm diye çok korkuyorum nasıl yenicem bu korkuyu hiç bilmiyorum

ilayda tek degılsın bu korku bende var narkozdan ozellıkle cok korkuyorum.. ben kazadan sonra panık atak oldum oda var tabı hastane ortamından da korkuyorum. ama tek degılsın:))) arastırma yaptın mı hıccc gorusme fılan..

seda onderın burnuna baktım hos duryr aslında begendım blmıyrum 7.bn bana fazla gelıyor acıkcası ama muhammet bey 5.500e yapıyor bıldgım kadaryla ama fazla dogal duruyr onunkıler yanı kavıslı ıstyrum ben muhammet bey daha duz yapıyrr

merhaba :) ne kadarfıyat verdı acabaa. suana kadar arastırdıklarımdan sadce bogaz ıcı 2500 tl verdı gerısı uctuu rresmen
ewet yalnızca bogazıcınde fıyat uygun dıgerlerının fıyatı en az 5000 bogazıcınde amelıyat olan yok mu yaa hangı doktor ıyı yapıyo memnunıyet ne durumdaaa acabaa

kıme amelyt olmustun cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…