- 1 Mart 2012
- 1.029
- 28
dün ameliyat oldum bana yardım edin çok kötüyüm şişlik morluk ağrı herşey var en kötüsü burnum tıkalı galiba tampon var. özelden yada açtığım konudan tecrübelerinizi anlatıp yorum atın nolursunuz
benim herhangi bir rahatsızlığım yoktu estetik amaçlıydı kemiğimi törpüledi ,burun kanatlarımdaki etleri inceltti biraz da yüzüme göre büyüktü burnum küçülttü ama dün alçım alındı kemik düzlenmiş tabi ama burnum küçülmemiş gibi geliyor o da daha şiş olmasından sanırım zamanla şeklini alır inşallah.ama yine de tomografi istemez gibi geliyor.işlemleri 1 gün önce yaptırdık öğleden sonraya ancak bitti ertesi gün de sabah 9 gibi ameliyat oldum.işlemleri aynı gün yaptıranda oluyor ama.rica ederim böyle zamanlarda bir çok soru oluyor insanın aklında :)
Kızlar merhaba .. Bende ekim ayında burun ameliyatı olacagım . aranızda doc.dr emin karaman'a ameliyat olanınız var mı ??
olan arkadasların bılgısı ıstıyoruzzzz olmyanlar adına :)
canmmm burnununn nasıl olduu agrı cokk varmı yaa bende amlyt olucamm ama korkuorum ve kıme yaptracagıma karar veremıyrumm...
canım hangı doktora olmak ıstıorsun bılmıorm ama 2 3 senedır araştırdgm kadarıyla en dogal burnu yapan mhammet dilber ona olcam amelytımı 5.500 e ethicada :) daha var tabı hazıranda olcam
britneyspears canım msjını aldımm ama cevap donemıyorumm malsffhenuz yeterlı yorumum olmadıgı ıcın muhammet beyle gorstum bugun carsamba gunu gorsmeye gıdıcem muhtemelennn ve heyecanlıyımm ama ben bıraz estetıklı dursun ıstyrum yanı ucu hafıf kalkık falan dursun ve bana arastırdgın ıyı oldugundan emın oldugun doktrların ısımlerını vereblrmısınn ?? :)selam canım naci celıkle gorustun mu ? hastalarının fotoları falan gordun mu nasıl olmus ve fiyat konusu ?
gcmıss olsun canımmm fotograflrınıı beklıyruzz darısı bızım burunlaraa :)))bugün 2.günüm.şişlikler ve morluklar var bayağı.ama ağrım pek yok.öyle korkulacak bişe yokmuş kızlar yaanesteziden korkuyodum ben çok rahat geçti.ilk gün burna sürekli serum sıkmak zordu.burnumdan nefes alabiliyorum silikon tamponlar sayesinde ama çok rahat değil.genelde ağzımdan almak zorunda kalıyorum.o yoruyo biraz insanı.şişlikler için doktor 3. ve 4. gün brz daha şişer korkma dedi.salı günü hersey çıkıcakmış.çok merak ediyorum şeklini.bakalım nası olcak :) bu arada benim doktorum kbb ci nihan aladağ.malatyada
hayr canım ama benım brun kemıgımıde bıraz kucultmem gerekıyor sanırım carsmba gorusmeye gıdıcem muhammet beyle bakalım neler soyleyecekkcisemarc burun ucu estetiği arastırdın mı hıc doktorlarla gorustun mu ?
bugün 2.günüm.şişlikler ve morluklar var bayağı.ama ağrım pek yok.öyle korkulacak bişe yokmuş kızlar yaanesteziden korkuyodum ben çok rahat geçti.ilk gün burna sürekli serum sıkmak zordu.burnumdan nefes alabiliyorum silikon tamponlar sayesinde ama çok rahat değil.genelde ağzımdan almak zorunda kalıyorum.o yoruyo biraz insanı.şişlikler için doktor 3. ve 4. gün brz daha şişer korkma dedi.salı günü hersey çıkıcakmış.çok merak ediyorum şeklini.bakalım nası olcak :) bu arada benim doktorum kbb ci nihan aladağ.malatyada