Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende de aynen o sorun var.umarım çabuk iner şişlikler

ilk günden beri verdiğin destek için sana çook teşekkür ederim zeyn_a :) senin ne zaman oldu ameliyatın

rica ederim hayatım..ben ameliyat olalı 8 ay oldu..kontrollerimi çok aksattım araya yaz filan girince..teoman beyi ariicam, yüzüm yok :)) artık 9. ay kontrolüme giderim ama sanırım, ayıp yani..çok şükür bi sorunum olmadığı için sallıyorum, gidemiyorum bi türlü işten güçten..sen nasılsın? ilk izlenimiz nedir ortaya çıkan şekil hakkında?

umarım.. peki senin kaç gün oldu ameliyat olalı?

8.günüm benim.o msjı yazarken şişlik vardı şimdi inmiş valla bgn tamponlarım da çıktı.bant taktı doktor.şekli güzel sanırım.tam anlayamadım.3 gün sonra bu bantlar da çıkıcak.bantlıyken hoş görünüyo bakalım çıkınca nolcak :)

çok keyifli bi dr teoman bey biliyorsun sohbet etmeye bile gidebilirsin sadece :)
biraz önce onun yanından geliyorum alçımı çıkardı biraz da dikişleri temizledi hiç canım acımadı eli çok hafif sonra aynaya baktığımda ilk bi şok yaşadım sanki bütün yüzüm şiş bir burundan ibaretmiş gibi geldi ağlayacaktım nerdeyse :) aynadaki ben değildim. on beş gün içerisinde hızla inecek dedi bir bant yapıştırdılar şimdi bakınca şekli çok hoş olmuş çok mutlu oldum bi de burun kökündeki şişlik inse daha mutlu olacağım sabredeceğim biraz daha canım senin burnun oturmuştur artık deil mi memnun musun sen şu anki halinden?

benim oturdu şekli..zaten ameliyattan hemen sonra da belliydi ortaya çıkacak şekil..bende çok fazla bi değişiklik yapılmadı, o yüzden alçısız ve tamponsuzdum zaten..artık daha ineceğini sanmıyorum burnumun, şişlik kaldığını düşünmüyorum..biraz daha küçülse iyi olur gerçi :))) ama genel anlamda memnunum canım..

benimde bugün bandajlarım çıktı, morluklarım hiç olmamıştı zaten, bugün 11. günüm yüzümde de şişlik yok denecek kadar az, sadece burnum hala şiş( normalmiş, bir kaç ay sürer diyolar, ama o haliyle bile çok güsel çok beğendim burnumu, yeni burnumu koycam profilime görürsünüz, hafif yuvarlak ama incekmiş daha olsun böle de güsel, inince de çok küçük bişi olcak galiba:))

nerde yaptırdınnız. ve fıyat ne kadar benım butce sorunum var onun ıcın fıyatı souryorum kus bakma.. burun ucu sarkık kırılma olmayacak dedıdoktor ama cok fıyat verıyor..

nerde yaptırdınnız. ve fıyat ne kadar benım butce sorunum var onun ıcın fıyatı souryorum kus bakma.. burun ucu sarkık kırılma olmayacak dedıdoktor ama cok fıyat verıyor..

ben teoman doğana ameliyat oldum, istanbulda, amerikan hastanesinde..dr. da, hastane de oldukça pahalı bana sorarsan..burdan fiyat vermem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama 7000-8000 tl arası diyebilirim..8 ay önce tabi bu fiyat..şimdi zamlanmıştır belki de (

arkadaşlar pazartesi ameliyatımı olum genel anesteziye girdim korkulcak bişi yok.sedyeyle amelıyat odasına geçirdiler etrafımda bi çok asistan we doktorlar wardı içerisi çok soğuktu anestezi doktorum we estetik doktorum bana hazırmısın dedı hazır olduğumu soledım petek dinçözün burnunu istediğimi söledim resimleride yanımda getirmiştim resimlere bakarken hangisi dedi we bu olsun dedım sonrasını hatırlamıyorum.şuanda gözlerim we suratım çok şiş cuma günü alçım çıkcak resimleri koyarım ameliyattan çok korkuyodum inanın hiç bişi hissetmıyosunuz olmak istiyen arkadaşlar korkmayın sewgiler..

Son düzenleme:

Ben İzmirde Prof dr Ufuk Bilkay'a burun estetiği oldum mutluyum herseyiyle içime sindi çok sükür. Umarım seni mutlu edecek kararı verirsin. Sevgiler

teşekkür ederim.canım 2 gün sonra 1 aylık oluyorum inşallah :) bu görüntüsüne bile alıştım diyebilirm ki senin ki 3 ay demişsin 3 ayda daha da oturur burun yapısı canını sıkma.bn de öğrenciyim ve 20 günlükken okula başladım çok şükür bi sorun olmadı. tabii bşireaz burnmda şişlik var ama bilmeyenler anlamıyor bile. 6-12 ay rası tam oturur deniyor hep zaten normali de bu .ameliyat olacagını cok fazla aklına getrmemeye çalış hem stresin artar hem aklındaki sorular akışına bırak biraz . :)

estetik olunca her zaman burun sırtı dalgalı ya da pürüzlü mü oluyor ince derililerde? Bunu çok kişiden duyuyorum ve hatta görüyorum. İlk aylarda şişlikten belli olmuyor ama şişler inince dalgalar gölgeler pürüzler illa oluyor mu? doğal burnumuz gibi durmuyor mu yani?

eda sen çok iyi araştırıyosun gerçekten evet ince derililerde az da olsa burun sırtı pütürlü olur ince deri en ufak hatayı gösterir benimde var ama dışardan anlaşılmıyo ama basınca elime geliyo girinti çıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…