Arkadaşlar benim burnum şu an böyle (ucu biraz daha yuvarlak olabilir )
Hayalimde burunda bu fotoğraftaki gibi .
Buna yakın burun yapan ,revizyonda başarılı hangi doktorlar var ?[/QUOTE
nerde olucan bılgı verırı mısın...
nerde olucan bılgı verırı mısın...
ilk günden beri verdiğin destek için sana çook teşekkür ederim zeyn_a :) senin ne zaman oldu ameliyatınmerak etme yagmuraski..ilk olarak burun kökün inicek, hem de çok çabuk..
cok gecmıs cnm ya.. ınsallah cok guzel olur begenırsın.. nerde amelıyat oldun ve fıyat
bugün 6. günüm herşey yolunda gibi görünüyor yarın alçım alınacak umarım acımaz :) yüzümdeki şişlikler geçti morluklar sarardı ameliyat olduğum andan beri en ufak bir ağrım sızım olmadı ama tek bir soru işareti kaldı aklımda burun köküm yani iki gözümün arasındaki burnun başladığı yer çok kalın ve şişgeçmezse ben naparıııım
ilk günden beri verdiğin destek için sana çook teşekkür ederim zeyn_a :) senin ne zaman oldu ameliyatın
umarım.. peki senin kaç gün oldu ameliyat olalı?bende de aynen o sorun var.umarım çabuk iner şişlikler
umarım.. peki senin kaç gün oldu ameliyat olalı?
çok keyifli bi dr teoman bey biliyorsun sohbet etmeye bile gidebilirsin sadece :)rica ederim hayatım..ben ameliyat olalı 8 ay oldu..kontrollerimi çok aksattım araya yaz filan girince..teoman beyi ariicam, yüzüm yok :)) artık 9. ay kontrolüme giderim ama sanırım, ayıp yani..çok şükür bi sorunum olmadığı için sallıyorum, gidemiyorum bi türlü işten güçten..sen nasılsın? ilk izlenimiz nedir ortaya çıkan şekil hakkında?
çok keyifli bi dr teoman bey biliyorsun sohbet etmeye bile gidebilirsin sadece :)
biraz önce onun yanından geliyorum alçımı çıkardı biraz da dikişleri temizledi hiç canım acımadı eli çok hafif sonra aynaya baktığımda ilk bi şok yaşadım sanki bütün yüzüm şiş bir burundan ibaretmiş gibi geldi ağlayacaktım nerdeyse :) aynadaki ben değildim. on beş gün içerisinde hızla inecek dedi bir bant yapıştırdılar şimdi bakınca şekli çok hoş olmuş çok mutlu oldum bi de burun kökündeki şişlik inse daha mutlu olacağım sabredeceğim biraz daha canım senin burnun oturmuştur artık deil mi memnun musun sen şu anki halinden?
benim oturdu şekli..zaten ameliyattan hemen sonra da belliydi ortaya çıkacak şekil..bende çok fazla bi değişiklik yapılmadı, o yüzden alçısız ve tamponsuzdum zaten..artık daha ineceğini sanmıyorum burnumun, şişlik kaldığını düşünmüyorum..biraz daha küçülse iyi olur gerçi :))) ama genel anlamda memnunum canım..
Teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur :)istediğin buruna kavuşman dileğiyle :)
nerde yaptırdınnız. ve fıyat ne kadar benım butce sorunum var onun ıcın fıyatı souryorum kus bakma.. burun ucu sarkık kırılma olmayacak dedıdoktor ama cok fıyat verıyor..
arkadaslar yardim edin( burun estetigi olmak istiyorum, cok kararsizim, hangi doktora olacagimi bilemiyorum (
Istanbul, ankara yada izmir farketmiyor, aralik ayinda yaptirmak istiyorum, okadar cok arastirdimki, en sonunda karar vermekte zorlaniyorum(
Gamzecim öncelikle geçmiş olsun inş şişler inince sonuç tam istediğin gibi olur benim 3 ayım var ameliyat olursam 3 ayda normal bir görüntüye kavuşurmuyum acaba öğrenciyim ona göre ayarladım ocak ayında falan okula mecbur gitmem lazım salak salak koca bi burunla gitmek istemiyorum oof vallahi çok zor bu işler daha doktorla görüşmeye bile gitmedim aklımda bir doktor var ama yinede güvenemiyorum araştırıyorum sürekli fikrim değişiyor beni teskin edin lütfen yaabu ameliyat işi gece gündüz aklımdan çıkmıyor napıcam bilmiyorum
estetik olunca her zaman burun sırtı dalgalı ya da pürüzlü mü oluyor ince derililerde? Bunu çok kişiden duyuyorum ve hatta görüyorum. İlk aylarda şişlikten belli olmuyor ama şişler inince dalgalar gölgeler pürüzler illa oluyor mu? doğal burnumuz gibi durmuyor mu yani?