- 5 Ocak 2012
- 124
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyirdakkkk canım msj kutunu sil gönderemiyorum lütfennn gör msjımı
Merhaba burun estetigi olmak istiyorum ama buyuk paralar vrecek durumum yok en fazla 2000 ayirabilirim . Burnum cok kotu ve yamuk artik estetik olayim baska bisey istemiyorum bana yardimci olabilir misiniz
merhaba
kime ameliyat olacaksın acaba ben osman latifoğlu beye olucam sonuç nasıl olacak pişman olurmuyum diye bende korkuyorum benimkide açık teknikte yapılacak ama kırma işlemi yok sadece 1,2 m törpüleme yapılaca dedi doktor.
artık yenı burnuna alısacaksın:)) ve bırsey dıcem, 4 gundur halada nefes alamıyor musu nerde oldum amelıyetı ve fıyat ? tampon ne kullanıldı.
merhaba arkadaşlar
bende burnumun görünüşün memnun değilim ve 17 ekimde ameliyat olucam inş herşey yolunda gider.
Merhaba burun estetigi olmak istiyorum ama buyuk paralar vrecek durumum yok en fazla 2000 ayirabilirim . Burnum cok kotu ve yamuk artik estetik olayim baska bisey istemiyorum bana yardimci olabilir misiniz
merhaba aslında tamamen bu sitedeye üyelikdeki amacım burun estetiği yaptırmak istiyorum bir yandanda sana sonradan eklenen birşeye kendini nasıl alıştırabilirsin kaygılanıyorum. kardeşimde estetik ameliyat olmuştu burnunda şu an biraz bozulmalar var. ameliyat için dünyanın parasını veremem. bazı doktorlar ünlendikleri için fiyatlarını baya bir şişirmiş. ben cüzzi miktarda birisine ameliyat olmak istiyorum ama aynı zamanda hastalarınında ondan memnun kaldığı bir doktora.
arkadaslar yardim edin ( burun estetigi olmak istiyorum, cok kararsizim, hangi doktora olacagimi bilemiyorum(
Istanbul, ankara yada izmir farketmiyor, aralik ayinda yaptirmak istiyorum, okadar cok arastirdimki, en sonunda karar vermekte zorlaniyorum (
olan arkadasların bılgısı ıstıyoruzzzz olmyanlar adına :)
bugün 6. günüm herşey yolunda gibi görünüyor yarın alçım alınacak umarım acımaz :) yüzümdeki şişlikler geçti morluklar sarardı ameliyat olduğum andan beri en ufak bir ağrım sızım olmadı ama tek bir soru işareti kaldı aklımda burun köküm yani iki gözümün arasındaki burnun başladığı yer çok kalın ve şiş geçmezse ben naparıııım
tamponum silikon canım ama nedense benim 7.günüm olmasına rağmen nefes almam daha da kötüleşti.burnum kapandı.sanırım brz da nezle olmuşum.anlayamıyorum ki.ilk günler daha rahattım.ama sanırım bu herkeste olan bişey değil bende oldu nedense.yarın tamponlar çıkıcak inşallah.bgn nası geçicek bilmiyorum
Kac aydir bu sitedee gezinyiordumm ve sonundaa seçimimi yaptim...5 Ekimde bende oluyorum insallah ama birazcik korku var umarim istedigim gibi sonuc alirim.. :) Rabbim yardim eder insallah bana ve herkese. :)
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var.
ameliyat olmuş olan burunlarda gözüme takılan hep tek bir yer var.
burun şekli ne olursa olsun, alın ve göz hizasında kavis olmadığı zaman beklenen doğallık yada çok daha iyi bir görüntü oluşmuyor.
doktorlar oraya özellikle mi kavis vermiyorlar acaba?
sanki tüm burunlarda burun kemiği düz bile yapılsa orası kavisli olursa çok daha güzel olurmuş gibime geliyor.
doğal burunlarla estetikli burunları ayıran tek yer orası gibi.
bu burunda bırsey yapılmamıs gıbı..sankı bılgısayarda oynanmıs gıbı
mesela bu bir örnek.
ameliyattan önce burnu daha güzelmiş, işaretlediğim yerde kavis olmadığı içi uyumsuz olmuş. ya oraya kavis verilmeliydi yada oraya göre bir burun yapılmalıydı diye düşünüyorum.
istediğin buruna kavuşman dileğiyle :)[/QUOTE
mrvkrrgl sen arastırdın mı herhangi doktor.
ewet yalnızca bogazıcınde fıyat uygun dıgerlerının fıyatı en az 5000 bogazıcınde amelıyat olan yok mu yaa hangı doktor ıyı yapıyo memnunıyet ne durumdaaa acabaa