- 1 Mart 2012
- 1.029
- 28
britneyspears canım msjını aldımm ama cevap donemıyorumm malsffhenuz yeterlı yorumum olmadıgı ıcın muhammet beyle gorstum bugun carsamba gunu gorsmeye gıdıcem muhtemelennn ve heyecanlıyımm ama ben bıraz estetıklı dursun ıstyrum yanı ucu hafıf kalkık falan dursun ve bana arastırdgın ıyı oldugundan emın oldugun doktrların ısımlerını vereblrmısınn ?? :)
umarım gorusmen olumlu gecer canım.. ben de muhammet beyle mart,nısan gıbı tekrar gorusmeye gıdıp. tasarımımı gosterıp, amelıyat tarıhımı alıcam . dedıgın gıbı ben de cok heycanlıyım ve burun ucum hafıf kalkık dursun ıstıorm cok kavıslı olmasın ama cok duz de olmasın.. 2 3 senedır araştırıorm ıcıme sınen iki doktor muhammet dılberle serhat tuncer oldu..bir de ceyda ateşin burnunu yapan doktor hayati akbaş onunla da konustum fakat amelıyatlarını samsunda gerçekleştirdigi için kaldı öyle.. serhat tuncer de fazla oyuyor gıbı geldı burnu seda önderin burnunu yapan kısı oluyor bu arada :) onun ucretı de 7 bin ben maliyete takılmıyorum sadece ömrümün sonuna kadar ''KEŞKE'' sözcügünü kullanmak ıstemıyorum... bu yuzden en dogal ve cok kucuk olmayan burunları ınceledıgmde muhammet dılberın bu burunları yaptıgını gördüm ona olmaya karar verdim.umarım her şey güzel olur ve pisman olmam.. çünkü burnum cok sorunlu bır burun degıl..