Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba aslında tamamen bu sitedeye üyelikdeki amacım burun estetiği yaptırmak istiyorum bir yandanda sana sonradan eklenen birşeye kendini nasıl alıştırabilirsin kaygılanıyorum. kardeşimde estetik ameliyat olmuştu burnunda şu an biraz bozulmalar var. ameliyat için dünyanın parasını veremem. bazı doktorlar ünlendikleri için fiyatlarını baya bir şişirmiş. ben cüzzi miktarda birisine ameliyat olmak istiyorum ama aynı zamanda hastalarınında ondan memnun kaldığı bir doktora.

başka arkadaşlarında cevaplarını bekliyorum lütfen :/

canım estetık oldugu anlasılmayan burun ıstıyorsan bunu doktora belırt ufak rötüslar yapar sana abartı bı burun yapmaz oyle burunlar yapılıyorkı artık gerçekten estetık oldugunu anlamak cok zor.. sen yeterkı bnu doktora iyi izah et.. arkadaşım muhammet dılbere oldu babası amelyt oldugunu anlamamıs bıle kız gızlı olmustu aılesınden bı annesı bılıodu =)))) cok gulmustum ya kı bıldıgın kısaltılmıstı burnu falan sacını falan boyatırsın bı seyler yapıp dıkkatı baska yere cekersın =)

merhaba aslında tamamen bu sitedeye üyelikdeki amacım burun estetiği yaptırmak istiyorum bir yandanda sana sonradan eklenen birşeye kendini nasıl alıştırabilirsin kaygılanıyorum. kardeşimde estetik ameliyat olmuştu burnunda şu an biraz bozulmalar var. ameliyat için dünyanın parasını veremem. bazı doktorlar ünlendikleri için fiyatlarını baya bir şişirmiş. ben cüzzi miktarda birisine ameliyat olmak istiyorum ama aynı zamanda hastalarınında ondan memnun kaldığı bir doktora.

merhaba perhap kardeşın kıme amelyt oldu ve ne kadar zaman gectı amelyt olalı ? burnunda ne gıbı bozukluklar olustu ? en korktgm sey bu acıkcası.... öncekı burnu nasıldı ? bogazıcı tıp merkezınde necdet ucar var 2.500 e yapıor amelytlarını ıyı de bı doktor bı araştır derım

pazartesi günüde ben ameliyat oluyorum dua edin kızlar çıkınca yazarım..

Merhaba burun estetigi olmak istiyorum ama buyuk paralar vrecek durumum yok en fazla 2000 ayirabilirim . Burnum cok kotu ve yamuk artik estetik olayim baska bisey istemiyorum bana yardimci olabilir misiniz

ben de olmak istiyorm ama çok korkuyorum.
buradaki msjların çouğunu okudum ama korkuyorum yine de. bakacaz
Ben de cok korkuyordum hatta nasil oldu da ameliyat oldum halen inanamıyorum .Zaten uyutuyorlar hiçbir şey hissetmiyorsun.Benim hiç ağrım filan olmadı.Ameliyatım cok ta başarılı gecti.kesinlikle doktor cok onemli.Benim doktorum Tevfik Sozen di .Herkese öneririm.

selam.bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama açıkçası korkuyorum.ağrı oluyor mu? burun estetiği olan biri bu konuda biraz fikir verebilir mi?

Ben de cok korkuyordum ama hiç te öyle korkulacak bir durum yok zaten uyutuyorlar uyandığında hafif bir ağrı hissediyorsun ağrı kesici iğne yapıyorlar o kadar

2 aydır araştırıyorum ve estetik cerrah olan bir doktora ameliyat yaptırmaya karar verdim. Kbb uzmanı da iyidir belki ama benim içimde hep bir tedirginlik olacak estetik cerrah olmazsa. İstediğim burunu da buldum. Bu arada her burundan istenilen burun değil yapıya uygun burun çıkacağını kavradım. Yüz ile ilgili hayatım boyunca dikkat edip görmediğim şeyleri farkettim. :)

Şimdi sıra eli yatkın, maharetli bir estetik cerrah bulmaya geldi. Ve biraz da şans faktörü var. Burnunuz muhteşem de olabiliyor, kötü olursa da çok fena oluyor, görüntü bozukluğu, nefes alma problemleri, çökme, ameliyat üzerine ameliyat ve her bir ameliyatla burnun toparlanmasının güçleşmesi.

Ben bu söylediklerimden korksam da iyi doktor seçerek riski azaltmaya çalışacağım.

Ayrıca buradan paylaşım yapan, fotoğraflarını paylaşarak hepimize yardımcı olan arkadaşlarıma çooook teşekkür ederim. Sevgiler

Merhaba burun estetigi olmak istiyorum ama buyuk paralar vrecek durumum yok en fazla 2000 ayirabilirim . Burnum cok kotu ve yamuk artik estetik olayim baska bisey istemiyorum bana yardimci olabilir misiniz

Gaziantep te olsaydın sana op.Dr.Tevfik Sozen i onerirdim.

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

Sanırım sen de benim gibi doğallıktan yanasın

Ben de cok korkuyordum ama hiç te öyle korkulacak bir durum yok zaten uyutuyorlar uyandığında hafif bir ağrı hissediyorsun ağrı kesici iğne yapıyorlar o kadar

benimde ameliyat esnasında uyanmak gibi bir korkum vardı, anestezi filminden fazla etkilenmişim galiba:)), düşünsenize ameliyat ortasında uyanıyorum burnumla uğraşa başımda birkaç kişi .....allahım kabusumdu!!!!:KK43:(, ama maşallah öle bi güsel uyutuyolarki uyandırdıklarında birazdaha uyuyim diyosun:))

arkadaslar yardim edin :KK43:( burun estetigi olmak istiyorum, cok kararsizim, hangi doktora olacagimi bilemiyorum:KK43:(
Istanbul, ankara yada izmir farketmiyor, aralik ayinda yaptirmak istiyorum, okadar cok arastirdimki, en sonunda karar vermekte zorlaniyorum :KK43:(

kendi bildiğim iyi doktorları sayayım, muhammet dilber, emre ilhan, doc.dr. teoman dal, gaffar aslan, ahmet hamdi önay, burak erdamar, bunların hepside iidir, nerden biliosun desem ikisi hariç diğerlerinde muayene olmuşluğum vardır, ameliyatımı oldum memnunum, ama hangisindende olsaydımda memnun olacaktım diye düşünüyorum.

ben de anesteziden çok korkuyodum.bu sayfaya da yazmıştım hatta.uyanamama korkum çoktu.hatta ameliyattan önceki gün korkudan midem bozuldu filan :KK70: ama ameliyat günü çok şükür rahattım.akşamdan içtiğim adaçayı ve bi sakinleştirici ilacın ne kadar faydası oldu bilemem :KK70: anestezi korkulcak bişe değilmiş çok fazla.ameliyathaneye girdim korkuyla.damardan ilacı verdiler.uyuşmaya başladım.aha gidiyorum demeye kalmadan gittim :KK70: uyandığımda odadaydım.çok şükür rahat geçti.ameliyat sonrası zor biraz.ben bugün 4.günümdeyim.morluklar sarılaşmaya ve dağılmaya başladı.şişlikler yanaklarıma indi.burundan çok fazla nefes alamamak kötü.ağızdan sürekli nefes alıyorum.grip olmuş gibiyim yani.ağrı çok olmuyo.sürekli ağrı kesici içiyorum.onun etkisi azalınca burnum zonklamaya başlıyo.sonuçtan endişeliyim brz.şuan hiç belli olmuyo.ve güzel olsa bile alışmak zor olcak gerçekten.çok ilginç bi durum.23 yıllık burnum değişti :KK70: düzelince fotoğraf eklemeye çalışcam :)

artık yenı burnuna alısacaksın:)) ve bırsey dıcem, 4 gundur halada nefes alamıyor musu nerde oldum amelıyetı ve fıyat ? tampon ne kullanıldı.

X