Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dün ameliyat oldum bana yardım edin çok kötüyüm şişlik morluk ağrı herşey var en kötüsü burnum tıkalı galiba tampon var. özelden yada açtığım konudan tecrübelerinizi anlatıp yorum atın nolursunuz :KK43:

kime oldun amelytını cok mu agrın oldu :S en korktgm sey ya smdı nasılsın pekı ???

Kızlar merhaba .. Bende ekim ayında burun ameliyatı olacagım . aranızda doc.dr emin karaman'a ameliyat olanınız var mı ??

benim herhangi bir rahatsızlığım yoktu estetik amaçlıydı kemiğimi törpüledi ,burun kanatlarımdaki etleri inceltti biraz da yüzüme göre büyüktü burnum küçülttü ama dün alçım alındı kemik düzlenmiş tabi ama burnum küçülmemiş gibi geliyor o da daha şiş olmasından sanırım zamanla şeklini alır inşallah.ama yine de tomografi istemez gibi geliyor.işlemleri 1 gün önce yaptırdık öğleden sonraya ancak bitti ertesi gün de sabah 9 gibi ameliyat oldum.işlemleri aynı gün yaptıranda oluyor ama.rica ederim böyle zamanlarda bir çok soru oluyor insanın aklında :)

Gamzecim öncelikle geçmiş olsun inş şişler inince sonuç tam istediğin gibi olur benim 3 ayım var ameliyat olursam 3 ayda normal bir görüntüye kavuşurmuyum acaba öğrenciyim ona göre ayarladım ocak ayında falan okula mecbur gitmem lazım salak salak koca bi burunla gitmek istemiyorum oof vallahi çok zor bu işler daha doktorla görüşmeye bile gitmedim aklımda bir doktor var ama yinede güvenemiyorum araştırıyorum sürekli fikrim değişiyor beni teskin edin lütfen yaa :KK43: bu ameliyat işi gece gündüz aklımdan çıkmıyor napıcam bilmiyorum :KK43:

Kızlar merhaba .. Bende ekim ayında burun ameliyatı olacagım . aranızda doc.dr emin karaman'a ameliyat olanınız var mı ??

merhaba bende ekim ayında olmayı düşünüyorum ben kayseri de olacağım ama sen hangi ildesin ? ve bende Ferhat Korkmaz'a olmayı düşünüyorum hoş daha görüşmedim ama en kısa zamanda gitmek istiyorum acaba Ferhat Beye olan var mı ?? aramızda

olan arkadasların bılgısı ıstıyoruzzzz olmyanlar adına :)

canım hangı doktora olmak ıstıorsun bılmıorm ama 2 3 senedır araştırdgm kadarıyla en dogal burnu yapan mhammet dilber ona olcam amelytımı 5.500 e ethicada :) daha var tabı hazıranda olcam

Son düzenleme:
canmmm burnununn nasıl olduu agrı cokk varmı yaa bende amlyt olucamm ama korkuorum ve kıme yaptracagıma karar veremıyrumm...

bugün 2.günüm.şişlikler ve morluklar var bayağı.ama ağrım pek yok.öyle korkulacak bişe yokmuş kızlar ya :KK70: anesteziden korkuyodum ben çok rahat geçti.ilk gün burna sürekli serum sıkmak zordu.burnumdan nefes alabiliyorum silikon tamponlar sayesinde ama çok rahat değil.genelde ağzımdan almak zorunda kalıyorum.o yoruyo biraz insanı.şişlikler için doktor 3. ve 4. gün brz daha şişer korkma dedi.salı günü hersey çıkıcakmış.çok merak ediyorum şeklini.bakalım nası olcak :) bu arada benim doktorum kbb ci nihan aladağ.malatyada

canım hangı doktora olmak ıstıorsun bılmıorm ama 2 3 senedır araştırdgm kadarıyla en dogal burnu yapan mhammet dilber ona olcam amelytımı 5.500 e ethicada :) daha var tabı hazıranda olcam

5500 çok fazla değil mi ya.ben 650yi verirken bile içim gitti :KK70: zaten sigorta ödemiyo mu ameliyatı

ben de 17 Ekimde Olucam inşallah. ama çok korkuyorum. daha doğrusu doktorum içimi çok rahatlattı. sana garanti veriyorum çok iyi olucak korkmana hiç gerek yok dedi ama burun estetiği başlığı altına ameliyat sonrası hisleriniz diye bir konu açılmış. Ordaki kızların çoğu hiç memnun değil. Neden böyle anlayamıyorum. Ben de öyle bi bunalıma girmek istemiyorum. çok bozuk bir burnum yok çünkü. Eski burnumu özleyebilirim :KK43:

Siz ne düşünüyorsunuz?

selam canım naci celıkle gorustun mu ? hastalarının fotoları falan gordun mu nasıl olmus ve fiyat konusu ?
britneyspears canım msjını aldımm ama cevap donemıyorumm malsffhenuz yeterlı yorumum olmadıgı ıcın muhammet beyle gorstum bugun carsamba gunu gorsmeye gıdıcem muhtemelennn ve heyecanlıyımm ama ben bıraz estetıklı dursun ıstyrum yanı ucu hafıf kalkık falan dursun ve bana arastırdgın ıyı oldugundan emın oldugun doktrların ısımlerını vereblrmısınn ?? :)

bugün 2.günüm.şişlikler ve morluklar var bayağı.ama ağrım pek yok.öyle korkulacak bişe yokmuş kızlar ya :KK70: anesteziden korkuyodum ben çok rahat geçti.ilk gün burna sürekli serum sıkmak zordu.burnumdan nefes alabiliyorum silikon tamponlar sayesinde ama çok rahat değil.genelde ağzımdan almak zorunda kalıyorum.o yoruyo biraz insanı.şişlikler için doktor 3. ve 4. gün brz daha şişer korkma dedi.salı günü hersey çıkıcakmış.çok merak ediyorum şeklini.bakalım nası olcak :) bu arada benim doktorum kbb ci nihan aladağ.malatyada
gcmıss olsun canımmm fotograflrınıı beklıyruzz darısı bızım burunlaraa :)))

canım anestezı nasıl bı sey pekı ben de korkuorm :KK43:( amelyt olmaktan agrıdan acıdan falan bıraz anlatsan.. ve dedgn gibi fiyat cok fazla umarım deger verdgm paraya

X