kaşların ortası şiş olduğu için,ifadem değişti sanki...normalden geniş duruyor( aynaya bakınca üzülüyorum burunun hertarafı şiş gerçi ama taktım kaşlarınortasına...allahım lütfen öyle kalmasın!!
eline gelen şeyler ip olmasın?kendi kendine düşen iplerden.
merhaba ben emre ilhan agitmiştim fakat pek yeterli bulmadım,barış çakır da aynı şekildeydi,süreyya şeneldir i ise hiç tavsiye etmem çünkü bir arkadaşım ona ameliyat oldu fakat2,3 ay sonra burun sırtında tekrar kemer çıktı!Ben bu araştırma sürecinde Naci Çelik ede gitmiştim ve gerçekten görüşme benim için oldukça tatmin edici olmuştu ben Naci bey i tavsiye ederim açıkçası
Merhaba kizlar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama istanbuldan tanidigim hic doktor yok..
Onerebileceginiz doktorlar var mi? Lutfem yardim edin...
ben de uzun zamandır araştırıyorum en çok kafama yatan emre ilhan sen de bak canım
kızlar merhaba yarın sabah 8'de burun ameliyatı olacağım. teoman doğan bey'le.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dualarınızı bekliyorum :)
Kac aydir bu sitedee gezinyiordumm ve sonundaa seçimimi yaptim...5 Ekimde bende oluyorum insallah ama birazcik korku var umarim istedigim gibi sonuc alirim.. :) Rabbim yardim eder insallah bana ve herkese. :)
hiç korkma..nerde olucaksın? amerikan hastanesi mi?[/QUOT
ameliyattan çıkalı 8 saat oldu hiç ağrım yok maşallah :) acıbadem fulya hastanesinde oldum ben ameliyatımı teoman bey'e.. biraz ara ara kan sızıntısı var burnumda ama rahatsız edecek boyutlarda değil çok şükür :) hiç korkulacak bişey yokmuş gerçekten
hani denizden çıkınca hafif tuz tadı olurya ağızda geniz hafif yanar tuzdan aynı o his var :)
mrb canm doktorunun ismini öğrenebilirmiyim bende ameliyt dusunuyorum ama hangı doktora gidecegime karar veremedımmmerhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )
merhabalar
ben de salı günü ameliyat olucam inş
kbb ciye.ama çok tedirginim.anesteziden çok korkuyorum.burnumun kötü olmasından çok korkuyorum.korkuyorum da korkuyorum
şeklini düzeltmek için ameliyat olucam.yani brz keyfi oluyo.bazen diyorum manyak mıyım ben ne geregi var bunca zahmete.ama çok rahatsız oluyorum.şimdi olmasam bikaç yıl sonra mutlaka olurum diyorum.of kafam çok karışık.çok düşünmemeye çalışıyorum.bakalım nasıl olcak
Merhaba kizlar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama istanbuldan tanidigim hic doktor yok..
Onerebileceginiz doktorlar var mi? Lutfem yardim edin...
tavsiyelerin için tşk ederim :) ilk randevum naci çelik le pazartesi günü bakalım nası olcak merak ediorum bende açıkcası :)