Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuzun yorumlarını okudum, benimde burun kemiğimde eğiklik var ameliyat olmam gerekiyor. İzmir de iyi bir doktor arıyorum. Estetik Cerrah da olabilir bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

bugun yenı bır doktor ısmı daha duydum liste arttıkca artıyor :KK43:, doktorundan memnun olanlar yazsın lutfen ve bırde fotograf görmek ıstıyorummmm ama ben yaa :KK43:(

fotografları görmek için 15 cevap yazmak biraz haksızlık :KK43:

bence gereklı..site bunu sızlerı korumak ıcın yapıyo..sonucta buraya uye olan erkelerde var bayan olarak kendını gosteren.. paylasımlardan az cok kımın nne oldugu anlasılıyo

Evet sadece törpületin bence kemiği kırdırmayın. Bende ameliyat olacağım cesaret edemiyorum herkes mutlaka 2 ameliyat geçiriyormuş. Tabi uzmanına göre değişir.

yok canım o tamamen doktorun basarısına baglı. eger cerrahın titiz ve işini bılen bırıyse ıkıncı amelıyata gerek kalmıyo..
ben bır kere amelıyat olup memnun kalanlardanım..
cerrahınızı ıyı arastırıp karar verın.. o zamann 2. amelıyata gerek kalmıyo

seni çok iyi anlıyorum ben de korkuyorum :18: ve ben de sadece ucunu birazcık kaldırmak istiyordum ama muayende kemike eğrlik ve et büyümesi çıktı ve sadece ucunu kaldırırsak hoş olmaz dedi doktor eğer yaptırırsam biraz da sırtını indirecek ..tabi ben korkumu yenebilirsem :KK17:

canım amelıyat olduktann sonra bumuydu dıyeceksın.. benı sadece 3 gun burundan nefes alamamak rahatsız ettı. onun dısında tamponn cıkarken gule oynaya cıktı..
artık kullanılan tamponlar degıstıgı ıcın cıkarken acı yasatmıyo. ve ısın ılgıncı burnunda agrıda olusmuyo.. ben ve kuzenım olduk hıc bı agrı olmadı..korkma yanı :KK66:

Selam kızlar. Bende burun ameliyatı olmak isteyenlerdenim fakat bir türlü hangi doktora güveneceğimi bilemiyorum. Kararsızlık beni deli ediyor. :44:

canım amelıyat olduktann sonra bumuydu dıyeceksın.. benı sadece 3 gun burundan nefes alamamak rahatsız ettı. onun dısında tamponn cıkarken gule oynaya cıktı..
artık kullanılan tamponlar degıstıgı ıcın cıkarken acı yasatmıyo. ve ısın ılgıncı burnunda agrıda olusmuyo.. ben ve kuzenım olduk hıc bı agrı olmadı..korkma yanı :KK66:

Teşekkür ederim canım moral verdin valla. Ben de günümü aldım beklemedeyim şu an düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe korkuyorum :KK1: İnşallah rahat atlatırım bu süreci ve sonuçtan memnun kalırım :)

ben 1.5 yıl önce dr. nejdet uçara ameliyat oldum ve inanılmaz pişmanım yüzüme göre burnum çok küçük kaldı ve burnumun üst yüzeyinde deformasyonlar var ameliyattan 1 sene sonra kontrole gittim yağ enjekte etmişti tabi bu geçici çözüm oldu zaten o kadar ilgisiz rahat bir insan ki anlatamam Şimdi tekrar ameiyat olmayı istiyorum çünkü yeni görüntüme alışamadım dün tesadüf dr. muharrem demiroğulları nın polikliniğine gittim ve sağolsun kırmadı burnumu inceledi düşündüğüm gibi tüm rahatsız olduğum şeyleri saydı ve şu saatten sonra ancak 2 kulağımdan kıkırdak alıp düzelebileceğini söyledi :KK43:( hiç böyle bir ameliyat olan varmı tekrardan hem onca paramın gitmesini hemde burnumun kötü olmasını istemiyorum

merhaba kızlar bende aynen burun estetiği olcam fakat hangi doktor iyidir nedir die araştırmaktan beynim döndü açıkcası şuan 5 doktor listeledim emre ilhan, barış çakır, abdülkadir göksel, naci çelik, süreyya şeneldir. haftaya randevularım başlıo bakalım hangisi olcak. ama hangi doktor hangi hastanede ne kadara yapıo bulmakta zorlanıorum hep eski tarihli yazılarda var ama şuan durum nedir bana bi yardım eli uzatan varmı :)

genel olarak yüzümde morluk ve şişlik yok zaten ilk 2-3 gün de bile çok aşırı bi şiş mor olmadı bende . ama burnumda şişlik var yani burnum hala byük duruyor öyle söylm.burnumdan nefes alabiliyorum 2 tane spreyim var.ama bzen tek taraf acık oluyo bazen 2 taraf ama gelende 2 delikten de alabiliyorum.senin nasıl durumun şuan

gamze,ben biraz göz kapaklarımda oldu.ama geçiyor cok az.şu anda burun deliklerim yara içinde görebiliyorumbende senin gibi nefes alıyorum ..burnum şiş ama en cok canımı sıkan iki kaşımn ortası daha fazla şiş....inşallah en yakın zamanda düzelir...seninde kaş ortan şişmi?

merhaba kızlar bende aynen burun estetiği olcam fakat hangi doktor iyidir nedir die araştırmaktan beynim döndü açıkcası şuan 5 doktor listeledim emre ilhan, barış çakır, abdülkadir göksel, naci çelik, süreyya şeneldir. haftaya randevularım başlıo bakalım hangisi olcak. ama hangi doktor hangi hastanede ne kadara yapıo bulmakta zorlanıorum hep eski tarihli yazılarda var ama şuan durum nedir bana bi yardım eli uzatan varmı :)

merhaba ben emre ilhan agitmiştim fakat pek yeterli bulmadım,barış çakır da aynı şekildeydi,süreyya şeneldir i ise hiç tavsiye etmem çünkü bir arkadaşım ona ameliyat oldu fakat2,3 ay sonra burun sırtında tekrar kemer çıktı!Ben bu araştırma sürecinde Naci Çelik ede gitmiştim ve gerçekten görüşme benim için oldukça tatmin edici olmuştu ben Naci bey i tavsiye ederim açıkçası

gamze,ben biraz göz kapaklarımda oldu.ama geçiyor cok az.şu anda burun deliklerim yara içinde görebiliyorumbende senin gibi nefes alıyorum ..burnum şiş ama en cok canımı sıkan iki kaşımn ortası daha fazla şiş....inşallah en yakın zamanda düzelir...seninde kaş ortan şişmi?

kaş ortamda da var sanırım şişlik evet doktorum var demişti ama öyle çok göze batacak bir şey değil her yerde şişlik olduğu için farklı durmuyor orası

16. günüm ön dikişlerim alındı burnumda şişlikler var tabi.sorum, açık ameliyatta burnumuzun yanlarında yarım cm lik açılan kesi yerlerinde elime gelen fakat dıştan bakınca görünmeyen küçük yuvarlak (mercimek kadar diyebilirm) kemikler oluştu böyle bir şey yaşayan oldu mu ??

kaş ortamda da var sanırım şişlik evet doktorum var demişti ama öyle çok göze batacak bir şey değil her yerde şişlik olduğu için farklı durmuyor orası

kaşların ortası şiş olduğu için,ifadem değişti sanki...normalden geniş duruyor:KK43:( aynaya bakınca üzülüyorum burunun hertarafı şiş gerçi ama taktım kaşlarınortasına...allahım lütfen öyle kalmasın!!

16. günüm ön dikişlerim alındı burnumda şişlikler var tabi.sorum, açık ameliyatta burnumuzun yanlarında yarım cm lik açılan kesi yerlerinde elime gelen fakat dıştan bakınca görünmeyen küçük yuvarlak (mercimek kadar diyebilirm) kemikler oluştu böyle bir şey yaşayan oldu mu ??
eline gelen şeyler ip olmasın?kendi kendine düşen iplerden.

X