Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bence resimdeki burun gayet doğal gözüküyor düz kanatsız burun yapay gözükür. Hangi doktor yaptı ameliyatını.

Bende ameliyat olacağım ataşehir esteticha hastanesinde haluk bilgin yengem deviasyon ameliyatı oldu çok memnun ben hem deviasyon hemde estetik yaptırcam.

selam arkadaşım ameliyatın başarılı geçtimi?bende çok istiyorum burnumdan estetik.

blodiie ,burun üstü yani kemer dediğimiz yer cok önemli orada cok kemik çıkarmak iyi olmaz çünkü orası burunu ayakta tutuyor canım.sakın olması gerekenden cok daha fala aldırma,birde burun ne kadar küçültülürse o kadar sorun oluyormuş benden söylemesi geçmiş olsun.

teşekkür ederim.morlukların ve şişliklerin varmı?birde burnundan nefes alamıyorsun değilmi şu anda...

genel olarak yüzümde morluk ve şişlik yok zaten ilk 2-3 gün de bile çok aşırı bi şiş mor olmadı bende . ama burnumda şişlik var yani burnum hala byük duruyor öyle söylm.burnumdan nefes alabiliyorum 2 tane spreyim var.ama bzen tek taraf acık oluyo bazen 2 taraf ama gelende 2 delikten de alabiliyorum.senin nasıl durumun şuan

Evet sadece törpületin bence kemiği kırdırmayın. Bende ameliyat olacağım cesaret edemiyorum herkes mutlaka 2 ameliyat geçiriyormuş. Tabi uzmanına göre değişir.

bende önümüzdeki yaz Emre İlhan a ameliyat olmayı düşünüyorum.öğrenciyim ve parayı özel ders vererek biriktirmeyi düşünüyorum . bu sene bnm için çok yoğun olacak ve şimdiden bu yoğunluk düşüncesi moralimi bozuyo

bende ogrencıyım canım bu yaz olcam ben de inşşşş para biriktrmek dertt :) . m.dilbere olcam ben dee

merak ettiğim bir şey var burnuma estetik yaptırmayı düşünüyorum ama aynı zamanda deviasyon problemim var.deviasyon içinde ek para alıyor mu doktorlar.alıyorlarsa ne kadar artar fiyat tahminen

edacım bana mesaj atmışsın ama kuutun dolu mesaj atamıyorum:)

merhaba arkadaslar bende burun estetiği olmayı dusunuyorum ama hala doktorumu secemedım bu sıteyı dolasırken okadar cok yorum okudumkı aklım ıyıce karıstı cok fazla doktor ısmı var ve ben amelıyat olmus arkadasların fotolarını göremıyorum.amelıyat olupta mutlu olan kac kısı varrrrrrr

arkadaşlar bende bugün siteye üye oldum ama resim görmek için 25 mesaj gerekiyomuş bu yüzden biraz kafanızı şişircem

bu arada bende burun ameliyatı için bugün saat 1.50 de cem karasla randevum var ama bu konuda biraz tereddütlüyüm çünkü hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar ayriyetten benim burnumun şekli baya onu zorlıcakmış gibime geliyo kendimi pek riske atmak istemiyom

Kızlar benimde ameliyat olmam gerekiyor. Nefes almakta çok güçlük çekiyorum. Ancak cesaret edemiyorum yani doktorlara güvenemiyorum. Nasıl olacak bilmem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…