teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.Samsun da oldum ben Doktorum Emre Karasulu
selam arkadaşım ameliyatın başarılı geçtimi?bende çok istiyorum burnumdan estetik.
teşekkür ederim.morlukların ve şişliklerin varmı?birde burnundan nefes alamıyorsun değilmi şu anda...
Evet sadece törpületin bence kemiği kırdırmayın. Bende ameliyat olacağım cesaret edemiyorum herkes mutlaka 2 ameliyat geçiriyormuş. Tabi uzmanına göre değişir.blodiie ,burun üstü yani kemer dediğimiz yer cok önemli orada cok kemik çıkarmak iyi olmaz çünkü orası burunu ayakta tutuyor canım.sakın olması gerekenden cok daha fala aldırma,birde burun ne kadar küçültülürse o kadar sorun oluyormuş benden söylemesi geçmiş olsun.
bende önümüzdeki yaz Emre İlhan a ameliyat olmayı düşünüyorum.öğrenciyim ve parayı özel ders vererek biriktirmeyi düşünüyorum . bu sene bnm için çok yoğun olacak ve şimdiden bu yoğunluk düşüncesi moralimi bozuyo
bende ogrencıyım canım bu yaz olcam ben de inşşşş para biriktrmek dertt :) . m.dilbere olcam ben dee
birikmiş 1 lira param yokbende ogrencıyım canım bu yaz olcam ben de inşşşş para biriktrmek dertt :) . m.dilbere olcam ben dee
edacım bana mesaj atmışsın ama kuutun dolu mesaj atamıyorum:)evet ama ne yazik ki karsima cikti dayanamadm izledm. once yuz germe ardindan 2 ay sonra falan burun olmus sonra bu duruma gelmis anladgm kadaryla. birden fazla video var kadincagiza ait senerlce ugrasms en soninda kenarlarindan mandalla tutturarak nefes almayi basarms, cok cnm skldi nedir bu ya.. anlayan varsa yardimci olsn lutfen
Emre İlhan ve Muhammet Dilber'in fiyatları nedir?
emre ilhan 6000 miş