Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim cesaret geldi vallahi :)

Kızlar ben burun deliklerimi oynatabiliyorum ameliyat olursam oynatamaz mıyım??

gün alcam ama (

birde ben burnumu biraz uzattırmak istiyorum çünkü kalkık bi burnum var çenemden dolayı :O

arkadaşlar meltepe üniversitesi hastanesinde yar.doç.dr zerrin boyacıda burun ameliyatı olan yada bilgisi olan varmı?

kızlar yarın albümü kaldırıcam. merak edenler baksın. siz de inşallah yakın zamanda kararınızı verirsiniz.

kızlar merhaba.. 28 yaşındayım.. hayatımın belli dönemlerinde ruh halimle alakalı olarak kendimde kusurlar bulur dururum ama hiç birini hayatımı kabusa sokacak derece kafaya takmam. kilom, seyrek kaşlarım, batık lekelerim burnumda benim için böyle bir kusur. burnumun büyük olduğunu biliyorum çok fazla kafaya takmamakla birlikte işte bazen aynaya baktığımda "birazcık küçük olsaaydı ne vardı" diye iç geçiriyorum

özellikle kk'ya üye olupta üyelerin burun albümlerine baka baka bu isteğimin giderek arttığını hissettim sizce ameliyat olmalımıyım? antalya'da yaşıyorum ama istanbul, izmir vs de de kalma şansım var. ameliyatı orda da olabilirim. istanbulu mu tercih etmeliyim? burnumda çook büyük bir operasyona gerek var mı, yoksa bütün burun operasyonları büyüktür ve çok risklidir mi diyorsunuz? yorumlarınızı merakla bekliyorum.

aynen bende senin gibi düşünüyodum. yani daha önceleri pek kafama takmıyodum dediğin gibi biraz daha küçük olsa süper olacak diyodum ta ki kışın bikaç fotoğraftan sonra ucunda yamukluk olduğunu farkedene kadar daha önce hiç farketmemiştim onuda gördükten sonra şart oldu dedim en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum. senin durumuna gelince en iyi kararı sen vereceksin psikolojini etkileyecek kadar kafana takmıyosan biraz daha düşün biraz daha araştır biraz daha bekle doktor seçimine gelince de bence tamamen şans işi ve senin beklentinle alakalı

ssaldik sen ufuk bilkay dusunuyordun galiba karar verebildinmi izmirdemi dusunuyorsun doktorlar hakkinda bilgi alanbildin mi hc gorustunmu

Albümlere sonunda bakabildim. Herkesin burnu güzel görünüyor. Ayrıca tüm yazılanları da okudum. Paylaşımlar için herkese teşekkürler. Ben de düşünüyorum ameliyat ama önce sıkı bir araştırmaya gireceğim.

merhaba cnm ben de antalyadayım ve estetik ameliyatı oldum doktorum cok iyi ve kendini cok geliştirmiş gercekten işinde uzman şu an bnm 20. günüm aynaya baktığım zaman görüntüden cok memnun deilim ama bu doktorumla alakalı deil cünkü doktorumun yaptığı burunların coğunu gördüm mükemmeldi ben sadece içten kemik eğriliğini düzeltirken estetikle beraber olmasını istedim cünkü sadece içteki kemik düzeltilip bırakılınca burun cok berbat bi hal alıyor ablamdan bunu bildiim için ve ikinci bi ameliyat istemediim için böyle istedim doktoruma doğal olmasını söyledim fazla oynamamasını fakat şimdi pişmanım herkes burnun güzel oldu diyor ama ben yüzüme yakışmadığını düşünüyorm bayramdan sonra burun şeklimle ilgili sormak istediklerim var doktoruma bakalım ne diyecek sana tavsiyem yüzüne yakışacak burun tipini iyi belirleyip doktorunla mutlaka detayları konuş dediğim doktor uygun bir fiyatda yapıyor diğer yerlerden cok cok uygun fiyat veremiyorum ama istersen git bi görüş olympos hastanesi dr.hasan şurzan kandemir hem işini iyi yapıyor hemde insanı cok rahatlatan bi yapısı var istersen görüşmende benim yönlendirdiğimi söyle fiyatta yardımcı olsun tabi kesin kararlıysan asıl adım ismihan dr. bey tanır beni yardımcı olacaktır ve sonuctan menun kalacağını düşünüyorm şunuda söylemek istiyorum kesinlikle ameliyat olmalısın cünkü burun tam yüzün ortasında ve insan psikolojisini cok etkiliyor ömür boyu mutlu olacaksın ve ameliyattan sonra hiç sanıldığı gibi ağrı flnda cekilmiyorm ben hiç çekmeim sadece slikonlar alınırken bayıldım oda bünye meselesi cok zayıf bi bünyem var oyüzden neyse cok konuştum ben iyi şanslar umarım herşey istediin gibi olur :)

ya aslında fotoğrafına yeni baktım burnunda çok fazla operasyon isteyen bi durum yok bide burnun biraz kemerli olması kadını cekici yapıyormuş öyle duydum :) fakat insan kendini iyi hissetmek için olmalı yinde diye düşünüyorm benmde burunum önceden böyleydi...

arkadaşlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu burnumun kanat kısmının biraz üstü 2 gündür cok şiş ve cok moralimi bozuyor kalıcı mıdır bilen var mı ???? bi kc gün önceye kadar fena deildi burnum ama şimdi komik görünüyor kocaman ...acaba masajı mı yanlış yapıyorum böyle bişey olabilir mi? bide sağ tarafa bakınca yandan kemik cıkıntısı var dıştan belli olmyo ama elime belirgin şekilde geliyo ama sol taraf öyle deil orası elimi koyunca dümdüz bilgisi olan beni rahatlatacak bişi söylesin .....

aman kemer insanı çekicimi yapıyormuş bence alakası yok ya da benimkisi gbi bir kemer için geçrli değildi galiba bu:))Şimdi kendimi eskisini düşününce çok beğeniyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…