valla ameliyatın korkulacak bi yanı yok :) Asıl iş ondan sonra.. Çok sabırlı olman, umutsuzluğa kapılmaman gerekiyor.. Bi de ben bu düşme olayının abartıldığını düşünüyorum. Genelde ucu düştü diyorlar ki o düşme değil ödem geçtikçe küçülüyor.. Burun sırtında düşme olursa problem oluyormuş asıl, ki o da doktor hatasından kaynaklanıyor. Uzun lafın kısası doktorunu iyi seç ve sabırla iyileşmeyi bekle, Ameliyattan narkozdan falan da korkma :) ağrı da olmuyor.. Azıcık sızı belki hissedersin.. :82:
bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim cesaret geldi vallahi :)
Uyandıktan sonra kusma oldu mu sende
kızlar açık teknikle olanlar burun ucundaki iz ne kadar sürede iyileşiyor?
kızlar merhaba.. 28 yaşındayım.. hayatımın belli dönemlerinde ruh halimle alakalı olarak kendimde kusurlar bulur dururum ama hiç birini hayatımı kabusa sokacak derece kafaya takmam. kilom, seyrek kaşlarım, batık lekelerimburnumda benim için böyle bir kusur. burnumun büyük olduğunu biliyorum çok fazla kafaya takmamakla birlikte işte bazen aynaya baktığımda "birazcık küçük olsaaydı ne vardı" diye iç geçiriyorum
özellikle kk'ya üye olupta üyelerin burun albümlerine baka baka bu isteğimin giderek arttığını hissettimsizce ameliyat olmalımıyım? antalya'da yaşıyorum ama istanbul, izmir vs de de kalma şansım var. ameliyatı orda da olabilirim. istanbulu mu tercih etmeliyim? burnumda çook büyük bir operasyona gerek var mı, yoksa bütün burun operasyonları büyüktür ve çok risklidir mi diyorsunuz? yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Eki Görüntüle 491692
ya ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve albümlerinize bakmak istiyorum ama şu 25 mesaj durumu yüzünden resimlere bakamıyorum.. gereksiz mesajlar yazıp milleti rahatsız etmek de istemiyorum. daha kolay bir yolu yok mudur... :/
yok kusma olmadı bende. zaten doktor kusmamam gerektiğini söylemişti.
kızlar merhaba.. 28 yaşındayım.. hayatımın belli dönemlerinde ruh halimle alakalı olarak kendimde kusurlar bulur dururum ama hiç birini hayatımı kabusa sokacak derece kafaya takmam. kilom, seyrek kaşlarım, batık lekelerimburnumda benim için böyle bir kusur. burnumun büyük olduğunu biliyorum çok fazla kafaya takmamakla birlikte işte bazen aynaya baktığımda "birazcık küçük olsaaydı ne vardı" diye iç geçiriyorum
özellikle kk'ya üye olupta üyelerin burun albümlerine baka baka bu isteğimin giderek arttığını hissettimsizce ameliyat olmalımıyım? antalya'da yaşıyorum ama istanbul, izmir vs de de kalma şansım var. ameliyatı orda da olabilirim. istanbulu mu tercih etmeliyim? burnumda çook büyük bir operasyona gerek var mı, yoksa bütün burun operasyonları büyüktür ve çok risklidir mi diyorsunuz? yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Eki Görüntüle 491692
ya aslında fotoğrafına yeni baktım burnunda çok fazla operasyon isteyen bi durum yok bide burnun biraz kemerli olması kadını cekici yapıyormuş öyle duydum :) fakat insan kendini iyi hissetmek için olmalı yinde diye düşünüyorm benmde burunum önceden böyleydi...kızlar merhaba.. 28 yaşındayım.. hayatımın belli dönemlerinde ruh halimle alakalı olarak kendimde kusurlar bulur dururum ama hiç birini hayatımı kabusa sokacak derece kafaya takmam. kilom, seyrek kaşlarım, batık lekelerimburnumda benim için böyle bir kusur. burnumun büyük olduğunu biliyorum çok fazla kafaya takmamakla birlikte işte bazen aynaya baktığımda "birazcık küçük olsaaydı ne vardı" diye iç geçiriyorum
Eki Görüntüle 491692
ya aslında fotoğrafına yeni baktım burnunda çok fazla operasyon isteyen bi durum yok bide burnun biraz kemerli olması kadını cekici yapıyormuş öyle duydum :) fakat insan kendini iyi hissetmek için olmalı yinde diye düşünüyorm benmde burunum önceden böyleydi...