Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar maltepehastanesinde yar.doç.dr Zerrin boyacı varmış bir arkadaşımın arkadaşı kendisinde burun ameliyatı olmuş kişi burda olmadığı için çok net bilgi alamadım ama genel memnunmuş bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim?

yok ya karar vermedim hala-bir karar verdim-bayramdan sonra olayım diyorum..bi taraftanda korkuyorum-çekiniyorum..(( çok kararsızım..ama böyle düşünmektense olup kurtulmak en iyisidir heralde...

selam.bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama açıkçası korkuyorum.ağrı oluyor mu? burun estetiği olan biri bu konuda biraz fikir verebilir mi?

arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir. nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da uzaktan gelicek.

Son düzenleme:
yok ya karar vermedim hala-bir karar verdim-bayramdan sonra olayım diyorum..bi taraftanda korkuyorum-çekiniyorum..(( çok kararsızım..ama böyle düşünmektense olup kurtulmak en iyisidir heralde...

canım kararsızlık çok zor bende hep git gel arasındayım ama korksakta dediğin gibi böyle düşünüP durcaz, kaç yıl böyle sürüp gitmez Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla olup kurtulalım

ne güzel adım atmışsın sonucuda güzel olur inşallah, 2 haftada genel olarak toparlanıyorsun diyor doktorlar ama olan arkadaşlar daha iyi bilir birazda kişiye göre değişen bi durum

serhan tuncer, ünal şahin ve zühtü demir arasında kararsız kaldım.sen kimi düşünüyorsun burun için cnm

alçı çıktı bugün :) kendimi çok garip hissediyorum aynada başka birine bakıyorum gibi oluyor... :) bişey soracam, bu gözlerin arasındaki ödemli yer ne zaman geçiyor? tek kötü görüntü o şu an çok komik görünüyorum :))

hiç merak etme..şişlikler ilk olarak gözlerin arasındaki bölümden inmeye başlıyor..en son burun ucu düzeliyor..1-2 haftaya o bölüm bayaa toparlanmış olur..her geçen gün düzelerek..

hiç merak etme..şişlikler ilk olarak gözlerin arasındaki bölümden inmeye başlıyor..en son burun ucu düzeliyor..1-2 haftaya o bölüm bayaa toparlanmış olur..her geçen gün düzelerek..

aa çok sevindim :)) teşekkür ederim cevap için.. burun ucu falan neyse de gözlerim gerçekten komik duruyor

bende bu kış düşünüyorum ama doktora kara veremiyorum.izmirde tavsiye edeb,leceğiniz kim var

kızlar ben de düşünyrm ama çok fazla para vermeye niyetm yok iyi bi doktor olsn istyrm zaten çok özellikli bi burun istmyrm kemiğin hafif düzeltlmesi yeterli esk veya trbzn dşnyrm tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…