çok kararsızım gözlerim şişti formu okurken ama çokta olmak istyrm
yok ya karar vermedim hala-bir karar verdim-bayramdan sonra olayım diyorum..bi taraftanda korkuyorum-çekiniyorum..(( çok kararsızım..ama böyle düşünmektense olup kurtulmak en iyisidir heralde...
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oluyorum.kbb doktoruna.. burnumda bir sorun var onu düzletirken şekliylede oynicam biraz ama doktor bana önce kötü ihtimalleri söyledi çok korktum ya. diğer doktorlar gibi ameliyat meraklısı biri değildi. cerrah paşa tıp okumuş umarım iyidir.nerdeyse vazgeçicektim ama bikere kafama koymuştum o yüzden vazgeçmedim. burnumda çıkıntı var onu düzleştirip çok hafifte kavis ve ucunda hafif toparlanma istedim yani o kadar büyük müdehaleler değil.doktor yaş ilerledikçe burun çöktüğü için normaldede çok kavis vermediğini söyledi. . sonuç ne olacak bilmiyorum. 2 haftada yüzüm düzelirmi?. sevidğim kişiyle buluşucam da uzaktan gelicek.
Ne ameliyatı olacaksınız bende oldum fakat estetik değil..
Nefes problemim vardı yani deviasyon ameliyatı oldum.
canım kararsızlık çok zor bende hep git gel arasındayım ama korksakta dediğin gibi böyle düşünüP durcaz, kaç yıl böyle sürüp gitmez Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla olup kurtulalım
serhan tuncer, ünal şahin ve zühtü demir arasında kararsız kaldım.sen kimi düşünüyorsun burun için cnm
kocaelindeyim burda özel bi hastanede olmayı düşünüyorum şuanki kararım bu degişmezse tabi:)
alçı çıktı bugün :) kendimi çok garip hissediyorum aynada başka birine bakıyorum gibi oluyor... :) bişey soracam, bu gözlerin arasındaki ödemli yer ne zaman geçiyor?tek kötü görüntü o şu an çok komik görünüyorum :))
hiç merak etme..şişlikler ilk olarak gözlerin arasındaki bölümden inmeye başlıyor..en son burun ucu düzeliyor..1-2 haftaya o bölüm bayaa toparlanmış olur..her geçen gün düzelerek..
resim ekledim profilime. 13.günümdeyim daha :)
fotona baktım, çok beğendim..ilerleyen zamanlarda çok daha güzelleşicek inan bana..hiç endişe etme
orada ücretler nasıl cnm.özelden veya buradan bana yazabilirmisin.