Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok güzel, darısı başıma, ben hala doktor arıyorum çıldıracağım, şişlik kaldımı peki?

şöyle söyleyeyim, ben burada birçok yorum okudum ve herkes çok şiş olduğundan burun kökünün(kaş arasının) çok şiş olduğundan ve derinin fazlalığından kemerli gibi durduğundan bahsediyordu.
alçım 9gün durdu sonra tekrar alçı takıldı bugün de onu çıkarttık ve ben alçı çıkmadan en kötüsüne hazırlamıştım kendimi.
ama şişliğim çok rahatsız edecek boyutta değildi ve burun kökümde herhangi bir şişlik yok şu an için.
inşallah sonradan da olmaz

kızlar merhaba :)

Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz tırsıyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?

kızlar merhaba :)

Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz tırsıyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?

Merhaba,
şimdiden hayırlı olsun :)
bu morluk, şişlik seviyeleri kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor sanırım. bugün 8. günüm, dün alçı çıktı ve sadece göz altlarımda hafif sarılıklar var. göz kapaklarımda da çok hafif mor birer çizgi var. hatta mor da değil kırmızıya dönük yani iyileşiyor.. ayrıca aşırı şişliğim yok. ama yine de senin için durum ne olur tahmin etmek zor malesef.

benim de aklımda olan dr.lar hatta nuri bey le görüşmüştüm ama hasta fotoğrafları göremediğimiz için kararsız kalıyorum nuri soysal a ameliyat olan arkadaşlar varsa ekleyebilirler mi?

geçen hafta cuma gunu izmirde bora karaaliye ameliyat oldum. morluklarim gecti sdece gozumun alltinda az bisey kaldi. ya kizlar gozlerimin kenarlarina kan oturdu gecmiyor kafayi yemek uzereyim boyle bsy yasayan var mi nasil gecicek bu kanlanma yaaaaa :s :s

Hangi doktordan oldun ameliyatını? belki önceden yazmışsındır ama, malum 254 sayfa hepsini okuyamıyorum :)) , forumunda yeni takipçisiyim...

bende aynen yaa çevremdeki hiç kimse desteklemiyor hatta annem hakkını helal etmiyor babam daha bilmiyor bile

benm kardesmde de olmstu ama 3 haftada tamamen gecti.bu kafaya takılacak bi sorun degl için rahat olsun arkadasm.gecms olsn tekrardan:)))))

benm kardesmde de olmstu ama 3 haftada tamamen gecti.bu kafaya takılacak bi sorun degl için rahat olsun arkadasm.gecms olsn tekrardan:)))))

öyle mi diyosun ahhh aahh cok takiyorum kafaya, bu gozlerle disari cikmaya utaniyorum ne kuafore gidebliyorum ne sevgilimle bulusabiliyorum o kadar cok moralimi bozuyor ki bu kanlanma, bir an once gecsin artik

İyi de burnun çok güzel,hatta ben ameliyat oldun da sonrası resmini paylaştın sandım. bana kalırsa hiç dokundurma burnuna. tabi sen bin insan da beğense dinlemezsin kafana koyduysan

canım teşekkür ederim böyle düşünmene sevindim Ben özellikle gülünce aşağı doğru iyice sarkıyor ucu o yüzden gülerken çekinidiğim fotoğraflar bile hep önden oluyor. Çok ufak bi müdahele azcık kaldırılmasını istiyorum sadece :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…