ben de oldum bugün 16. günüüüm ve çok memnunum şimdilik bi sorun yok inşallah da olmazz :)
Çok güzel, darısı başıma, ben hala doktor arıyorum çıldıracağım, şişlik kaldımı peki?
Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)
Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum[/QUOT
1 eylül 2012 de burun ameliyatı olucam dr. başar kaya yı duyan bilen ameliyat olan var mı aranızdayardımlarınızı bekliyorum
bende başar kaya ya 7 eylülde burun ameliyatı olacağım. senin düşüncelerini çok merak ediyorum .biz haberleşsek çok iyi olur aslında hemen cevap verebilsen keşke mutluluktan ölürdüm
bende başar kaya ya 7 eylülde burun ameliyatı olacağım. senin düşüncelerini çok merak ediyorum .biz haberleşsek çok iyi olur aslında hemen cevap verebilsen keşke mutluluktan ölürdüm
kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.
kızlar merhaba :)
Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz tırsıyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?
arkadaşlar burun estetiği olucam okullar açılmadan ama muhammet dilbere karar vermiştim ama sonradan bazı memnuniyetsizlikler duydum ve beni tedirgin etti açıkçası sonra nuri soysalı duydum sizce bu iki isim hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin acil istanbula gitmeme az kaldı hala doktoruma karar kılamadım napıcam bilmiyorum karalara bağladım resmen
şöyle söyleyeyim, ben burada birçok yorum okudum ve herkes çok şiş olduğundan burun kökünün(kaş arasının) çok şiş olduğundan ve derinin fazlalığından kemerli gibi durduğundan bahsediyordu.
alçım 9gün durdu sonra tekrar alçı takıldı bugün de onu çıkarttık ve ben alçı çıkmadan en kötüsüne hazırlamıştım kendimi.
ama şişliğim çok rahatsız edecek boyutta değildi ve burun kökümde herhangi bir şişlik yok şu an için.
inşallah sonradan da olmaz
kızlar ben dün başar kaya ya burun ameliyatı oldum, burnum kırılmadı sadece törpülendi, dün hiç denecek kadar azdı şişlik ve morluk ama bugun göz altlarımda biraz morluk var. ağrım yok sayılır, inşallah sonuç güzel olur.
yaaa mesrutia çok merak ettim nasıl oldun beğendinmi kaç lira verdin hepsini merak ediyorum devlette mi özelde mi oldun ben de olacam ya ona ameliyat senin cevapların benim için çok önemli
arkadaşlar merhabalar-bende kaç yıllardır düşünüyorum..ama en sonunda geçen ay doktora gittim-nezamandır da konuyu araştırıyorum.bursada konur hastanesinden gün aldım..burnumda çok kötü bir şey yok-ama kemer beni rahatsız ediyor ve ucu düşük..doktor bey kemikleri kırmadan kendi tekniğiyle yapacağını söyledi..ama hala tereddüt ediyorum..eşim buna karşı-ailem karşı..2 yaşında çocuğum var----eğer olacaksamda bir an önce haftaya perşembe yada cuma günü olmam lazım..bayramam kadar iyileşmem lazım.. bende iyice takıntı oldu bu burun..ama ben sıfırdan bir burun istemiyorum..sadece burnumdaki kemeri alacak-vede ucunu kaldıracak. arkadaşlar çok kararsızım-çaresizim.bir cesaret ediyorum..sonrada etrafımda kimse yok beni destekleyen..ramazanda geldi zaten...eğer olacaksam-haftaya olmam lazımki-bayrama kadar iyileşmem lazım...kafam çok karışık...
inşallah güzel olur.. ameliyatın nasıl geçti? kusma falan oldumu sende.
inşallah güzel olur.. ameliyatın nasıl geçti? kusma falan oldumu sende.
ameliyat güzeldi, ilk çıktığımda hiç şiş yoktu şu an dua ediyorum inşallah sonrasında da iyi olur diye. ameliyat esnasında ve sonrasında bişey hissetmiyosunuz zaten. ama dediğim gibi ben burnumu kırdırmadım, sadece törpülendi, burnumun alt kısmında diki,ş varve dikişşler pazartesi alınacak,
yeni üye olduğum için özellerinize yazamadım. sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
ameliayttan sonra kusmadım, ama feci bi karın ağrısı vardı, yarım saat falan sürdü ondan sonrasında rahatladım. kusmak istersem kusmamı söylediler ama kendimi zorlamadım ben.
şu an çook fazla grip olursunuz da burnunuz dolu dolu olur nefes almakta zorlanırsınız ya öyle bi his var tam olarak.
eğer sizin de kemik kırılmıycaksa kesinlikle korkulacak bi ameliyat değil, bişey hissetmiyosunuz, sonrasında da çok zorluk çektim diyemem. ama daha çok başındayım, umarım sonrası da güzel olur.
yaaa mesrutia çok merak ettim nasıl oldun beğendinmi kaç lira verdin hepsini merak ediyorum devlette mi özelde mi oldun ben de olacam ya ona ameliyat senin cevapların benim için çok önemli
ilk çıktığımda çok beğendim ama şimdi çok şiş, nasıl olucak kestiremiyorum, devlette oldum, öğretmenim kendim. fiyatdaha belli değil, pazartesi netleşicek, size ne kadar dediler.
ameliyat güzeldi, ilk çıktığımda hiç şiş yoktu şu an dua ediyorum inşallah sonrasında da iyi olur diye. ameliyat esnasında ve sonrasında bişey hissetmiyosunuz zaten. ama dediğim gibi ben burnumu kırdırmadım, sadece törpülendi, burnumun alt kısmında diki,ş varve dikişşler pazartesi alınacak,
yeni üye olduğum için özellerinize yazamadım. sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
ameliayttan sonra kusmadım, ama feci bi karın ağrısı vardı, yarım saat falan sürdü ondan sonrasında rahatladım. kusmak istersem kusmamı söylediler ama kendimi zorlamadım ben.
şu an çook fazla grip olursunuz da burnunuz dolu dolu olur nefes almakta zorlanırsınız ya öyle bi his var tam olarak.
eğer sizin de kemik kırılmıycaksa kesinlikle korkulacak bi ameliyat değil, bişey hissetmiyosunuz, sonrasında da çok zorluk çektim diyemem. ama daha çok başındayım, umarım sonrası da güzel olur.
Umarım inşallah güzel bir sonuç alırsın.. almaya başlamışsın zaten :) Benim sadece törpülenecek başka birşey yok.. korkuyorum aslında biraz tampon konusuda sıkıntılı silikonlu olmalıymış diğerleri çok acı veriyormuş alnırken öyle duymuştum...
geçen hafta cuma gunu izmirde bora karaaliye ameliyat oldum. morluklarim gecti sdece gozumun alltinda az bisey kaldi. ya kizlar gozlerimin kenarlarina kan oturdu gecmiyor kafayi yemek uzereyim boyle bsy yasayan var mi nasil gecicek bu kanlanma yaaaaa :s :s
ilk çıktığımda çok beğendim ama şimdi çok şiş, nasıl olucak kestiremiyorum, devlette oldum, öğretmenim kendim. fiyatdaha belli değil, pazartesi netleşicek, size ne kadar dediler.
canim hic korkma..o alcin ciktiginda dahada guzel olcak burnun..sisliklerdende 1 haftaya bisicik kalmicak:)
benm kardesmde de olmstu ama 3 haftada tamamen gecti.bu kafaya takılacak bi sorun degl için rahat olsun arkadasm.gecms olsn tekrardan:)))))
İyi de burnun çok güzel,hatta ben ameliyat oldun da sonrası resmini paylaştın sandım. bana kalırsa hiç dokundurma burnuna. tabi sen bin insan da beğense dinlemezsin kafana koyduysan