serhan tuncer, ünal şahin ve zühtü demir arasında kararsız kaldım.sen kimi düşünüyorsun burun için cnm
izmir de Can Kopal,Cemill Tugay,Ufuk Bilkay var.Ama ben Bora Karaali ye oldum.Kbb doktoru ama estetik konusunda yurtdışında eğitim görmüş bir doktor.Benim hem sağlık problemimi düzeltti hem de estetik ameliyat yaptı.Çok memnunum.Herkesin yüzüne göre burun yapıyor.Benim yüz hattıma göre kavissiz yapacağını söylemişti.İyikide öyle yapmış.Kişinin suratına baktığında kavisli ,az kavisli ya da kavissiz yapıyor.Hastanede tasarımda yapıyor.Albümüm var bakanilirsin
resim ekledim profilime. 13.günümdeyim daha :)
fotoğrafta burnunuz çok hoş görünüyor bende burun estetiği olmak istiyorum sonrasında düşme vs. oluyor diye bir sürü yorumlar alıyorum birde ameliyattan çok korkuyorum ne yapsam bilemedim
evet canım burnun çok hoş olmuş gerçekten yüzüne uyumu çok güzel
arkadaşlar dün ameliyat oldum . 1 gece hastanede kaldım bugün evdeyim. yüzüm gözüm mosmor oldu şişti. narkozdan uyanınca öyle rahat olmuyorsunuz .ameliyathane buz gibi oluyor . tarif edilmez berbat hisler içerisinde donarak uyandım. eğer rahatınıza düşkünseniz ,canınız çok şirinse tavsiye etmiyorumama pişman değilim şuan . bugünlerin geçeceği düşüncesi beni rahatlatıyor.