Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

izmir de Can Kopal,Cemill Tugay,Ufuk Bilkay var.Ama ben Bora Karaali ye oldum.Kbb doktoru ama estetik konusunda yurtdışında eğitim görmüş bir doktor.Benim hem sağlık problemimi düzeltti hem de estetik ameliyat yaptı.Çok memnunum.Herkesin yüzüne göre burun yapıyor.Benim yüz hattıma göre kavissiz yapacağını söylemişti.İyikide öyle yapmış.Kişinin suratına baktığında kavisli ,az kavisli ya da kavissiz yapıyor.Hastanede tasarımda yapıyor.Albümüm var bakanilirsin

ben de düşünüyorum burnumu ama fotoları göremiyorum.25 mesajım yokmuş. :KK43: of

Son düzenleme:
ben de izmirdeyim ve dediğiniz doktarların yaptıklarını görmek isterdim. 25'e tamamlayıp geri gelicem :)

izmir de Can Kopal,Cemill Tugay,Ufuk Bilkay var.Ama ben Bora Karaali ye oldum.Kbb doktoru ama estetik konusunda yurtdışında eğitim görmüş bir doktor.Benim hem sağlık problemimi düzeltti hem de estetik ameliyat yaptı.Çok memnunum.Herkesin yüzüne göre burun yapıyor.Benim yüz hattıma göre kavissiz yapacağını söylemişti.İyikide öyle yapmış.Kişinin suratına baktığında kavisli ,az kavisli ya da kavissiz yapıyor.Hastanede tasarımda yapıyor.Albümüm var bakanilirsin

çok iyiymiş :nazar: çoğu kbb doktoru beceremez hatta olan birini duydum adam çok pişmanmış. Hangi hastanede kendisi

istanbul'da burun estetiği olduğunuz uygun fiyatlı :) tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı acaba? kimi arasam 5 bin diyor yahu:KK43:

fotoğrafta burnunuz çok hoş görünüyor bende burun estetiği olmak istiyorum sonrasında düşme vs. oluyor diye bir sürü yorumlar alıyorum birde ameliyattan çok korkuyorum ne yapsam bilemedim:KK43:

valla ameliyatın korkulacak bi yanı yok :) Asıl iş ondan sonra.. Çok sabırlı olman, umutsuzluğa kapılmaman gerekiyor.. Bi de ben bu düşme olayının abartıldığını düşünüyorum. Genelde ucu düştü diyorlar ki o düşme değil ödem geçtikçe küçülüyor.. Burun sırtında düşme olursa problem oluyormuş asıl, ki o da doktor hatasından kaynaklanıyor. Uzun lafın kısası doktorunu iyi seç ve sabırla iyileşmeyi bekle, Ameliyattan narkozdan falan da korkma :) ağrı da olmuyor.. Azıcık sızı belki hissedersin.. :82:

bende sonunda sizler sayesinde çok uzun araştırmlar sonucunda (yaklaşık 3 yıl:) ) karar verdim ve ameliyatımı oldum...burda forumdaki tüm arkadaşlarım benim bu ameliyata olan korkumu yenmemeve ameliyata karar vermeme cesaret verdiniz tecrübesini ilgisini esirgemeyip ben ve benim gibilere yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle heryerdede söylüyorum zaten KK üyelerinin sayesinde oldum ameliyatım:):):)

herneyse kızlar bugün ameliyatımın 4.günü..2 gün hastanede kaldım dün geldim eve ağrı sızı yok çok şükür zaten deneyimlerinizde dediğiniz gibi tampon çıkınca herşey normale dönüyor şişliklerim morluklarım bile büyük ölçüde azaldı...arkadaşların dediği gibi benim burun ucumunda maaşallahı var şimdilik:KK49::KK49:ama ben psikolojimi bozmuyorum tecrübelerden düzeliceğini biliyourm çünkü..

yalnız tek sıkıntım şu an ameliyatta koluna damar yolu açıp bant yapıştırıyorlarya ay ben bantların kalan yapışkanlıklarını çıkaramadım deliricem yapış yapışım..hemşire asetonla hemen çıkar dedi ama yok denedim oda fayda etmedi kzılar bu konudada çözümleriniz varmı acaba :KK5::KK5:

arkadaşlar dün ameliyat oldum . 1 gece hastanede kaldım bugün evdeyim. yüzüm gözüm mosmor oldu şişti. narkozdan uyanınca öyle rahat olmuyorsunuz .ameliyathane buz gibi oluyor . tarif edilmez berbat hisler içerisinde donarak uyandım. eğer rahatınıza düşkünseniz ,canınız çok şirinse tavsiye etmiyorum :KK70: ama pişman değilim şuan . bugünlerin geçeceği düşüncesi beni rahatlatıyor.

Kızlar ben ameliyat olalı 21 gun oldu drm bana çıkan alcimi verdi gunde 1 sefer 15 dk burnuma bastırmamı söyledi ama onu yapt im yapali gözümün arasında sanki gozluk izi gibi bir iz cikti sizce gecermi birde benim gibi bu işlemi yapan varmı yardım birde burnumun üçünün düşmemesi icin ne yapmalıyım

bu aralar çogunuz yeni ameliyat oldunuz hepinize geçmiş olsun sağlıklı,güzel burunlarınız olur inşallah valla sizi görünce bende bi an önce oluyım istiyorum:KK52: darısı isteyenlerin başına :)

arkadaşlar dün ameliyat oldum . 1 gece hastanede kaldım bugün evdeyim. yüzüm gözüm mosmor oldu şişti. narkozdan uyanınca öyle rahat olmuyorsunuz .ameliyathane buz gibi oluyor . tarif edilmez berbat hisler içerisinde donarak uyandım. eğer rahatınıza düşkünseniz ,canınız çok şirinse tavsiye etmiyorum :KK70: ama pişman değilim şuan . bugünlerin geçeceği düşüncesi beni rahatlatıyor.

Uyandıktan sonra kusma oldu mu sende

X