Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aman kemer insanı çekicimi yapıyormuş bence alakası yok ya da benimkisi gbi bir kemer için geçrli değildi galiba bu:))Şimdi kendimi eskisini düşününce çok beğeniyorum.:)
bilmem modacılar diyor ya burunda kemer olması cekici yapıyor falan :) eskisine bakarak derken ?

herkese merhaba. ben yeni üyeyim. burda burun estetiği ameliyatı ile ilgili bir sürü yorum okudum. ancak fotoğrafları yorum sayısı sınırına ulaşmadığım için göremiyorum. iki ay içinde estetik ameliyat olmayı düşünüyorum. aylardır araştırıyorum. Emre İlhan, Reha Yavuzer ikilisi çok fazla övülüyor. ama söylenenlerin doğruluğundan emin olamıyorum. Emre İlhan 6bin tl ye ameliyat yapıyormuş. bu kadar ciddi bir para ödeyip sonrasında pişman olmak istemiyorum. çok doğal bir burun istiyorum ben. kalkık ya da dışardan ameliyatlı olduğu hemen anlaşılan bir burun değil. daha önce ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bir iki fotoğraf görmek bile çok önemli benim için. teşekkürler.

arkadaşlar burun estetiği olucam okullar açılmadan ama muhammet dilbere karar vermiştim ama sonradan bazı memnuniyetsizlikler duydum ve beni tedirgin etti açıkçası sonra nuri soysalı duydum sizce bu iki isim hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin acil istanbula gitmeme az kaldı hala doktoruma karar kılamadım napıcam bilmiyorum karalara bağladım resmen

ameliyat oldunuz mu acaba bu hastanede??

ben de oldum bugün 16. günüüüm ve çok memnunum şimdilik bi sorun yok inşallah da olmazz :)

arkadaşlar benim burun deliklerimde problem var fazla ikiside fazla büyük olduğu için gülüncü burun deliklerim açılıyor ve yüzümün yarısı sanki burundan ibaretmiş gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…