- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
bir haftaya tamamen iyileşirsin canım. benim de sol nerdeyse tamamen kapalıydı demek ki septum eğriliğimiz aynı yanaymış :)
kizlar banada yardim edinsimdi benim burnum kisa ve ust cenem onde burnum biraz kalkik duruyo ayrica egrilikte var bende hem kuculsun birde uzatmak istiyorum burun dudak mesafesi azalsin istiorum olabilirmi ?
Canım bende kapalı oldum ama drma özellikle burun ucumun kalkik olmasını söyledim oda telaslanmamam gerektiğini soledi yaa canım inşallah hayal kırıklığa uğramam.senin nekadar oldu ameliyatın olalı
Canım bende kapalı oldum ama drma özellikle burun ucumun kalkik olmasını söyledim oda telaslanmamam gerektiğini soledi yaa canım inşallah hayal kırıklığa uğramam.senin nekadar oldu ameliyatın olalı
arkadaşlar ben kbb ye gittiğimde sağlık sorunu nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor. ben de burun kemerimin düzeltilmesini istediğim için aynı ameliyatta her şeyden kurtulmayı düşünüyorum. şimdi başka bi hastaneye muayene için randevu alıcam ama plastik cerrahiden önce yeniden kbb ye gitmem gerekir mi? yoksa plastik cerrahi her ikisi ile de ilgilenir mi? yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
sağlık problemin ne canım septum eğriliği mi seninde? bende önce kbb de saglık problemim oldugunu öğrenmiştim ama ameliyat aşamasında Kbb ile görüşmedim bidaha, Plastik cerrahi bölümü ilgilendi herşeyimle ameliyatta Kbb uzmanı istemedim
bencede telaşlanmamalısın özellikle kalkık istemişsin doktorun bunu gözardı etmiş olamaz, o yüzden içini ferah tut istediğin gibi olacak bence. ben ameliyat olalı 22 gün oldu canım
ameliyatınım 8.günü bugün. az önce burun ucumun sertleştiğini fark ettim, semsert olmuş bildiğindaha sabah yumuşacıktı. normal mi? neden böyle oldu? korkuyorum