Canım verdigin moralden dolayı teşekkür ederim inşallah hersey hepimiz icin cok guzel olur
kbb doktoru kıkırdak eğriliği ve et büyümesi var dedi. umarım benimle de ilgilenirler ya zaten randevu almak çok zor, bi de uğraştırırlarsa cayarım die korkuyorum :/
gideceğin hastanede direk plastik cerrahi bölümünle görüş canım, zaten onlar bu dediklerini halledecek kapasitedeler
kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan
ah canım ya çok cesaretsizim ama olucam inş eylül gibi düşünüyorum
kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan
sen neredesin? doktora karar verdinmi?
ya ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve albümlerinize bakmak istiyorum ama şu 25 mesaj durumu yüzünden resimlere bakamıyorum.. gereksiz mesajlar yazıp milleti rahatsız etmek de istemiyorum. daha kolay bir yolu yok mudur... :/
forumdaki konulara gir kullandığın makyaj malzemeleri,şampuan,parfüm vs güzellikle ilgili forumda onlara cevap yaz ben böyle doldurmuştum :)
normal tampondu... silikonu nasıl oluyo çok merak ettim ama normal tampon çıkınca burnumdançok büyüktü vallaahi. sen ameliyat olmayı düşünüyordun değil mi, olmadın yani henüz? yeri zamanı falan belli mi :)
Bu ay olucam sanırım aksilik çıkmazsa... normal tamponlar çıkarken acıyor falan diyorlar o yüzden ben silikonlu istiyorum söylicem doktora.Silikonlu can yakmıyormuş . Sıcakta hiç çekilmez ameliyatta ama.. bakalım :)