Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

en cok sonrasını düşünüyorum zaten,kaş yaparken göz çıkartırmıyım acep diye:)) görüştüğüm iki doktor oldu şimdiye kadar.diğerlerinin de fiyatı cok uçuk geliyor.bir doktor arkadaşımın babasının arkadaşı...ve arkadaşın babası inanılmaz güveniyor doktora,diyorki halil bey girsin ameliyatına ama seni isterse evde ameliyat etsin...karambılde olmak cok zor..allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar ben 1 ay once ameliyat oldum fakat burun ucumda hafif bi agrı ve morarma var nedenini bilen veya yaşayan varmı çok korkuyorum lütfen cvp yazın

kızlar bugun ameliyatımın 18. günü septorinoplasti oldum ben, deviasyon vardı hem iç hem dış düzeltme yapıldı yani.. ameliyatın 10 gününde şiddetli kanamam oldu ancak tamponla durdurdular bir gece kaldı o 2. takılan tampon, 15. gününde bir çorba kaşıgını dolduracak kadar ve bugun de aynı derecede küçük bir kanamam daha oldu.. doktorum sıcaktan diyor ama benim içim rahat etmiyor hep böyle kanayacak mı? ameliyat sonrası geç dönemde böyle kanamalarla karsılasanınız oldu mu?

aminn canım inş bizim için hayırlısı olur dua edelim..daha öncede dediğim gibi tanıdık olması önemli sana güven verir sonucunda Allah göstermesin ufak bişeyde bile ilgisiz davranmaz..hani bazen diyorum ameliyat olmasam içimde kalır mı kalıcak belli bu

burun damarları hassaslaşıyor sıcakta, bi de ameliyatlı olduğumuz için daha hassasız biz şimdi. normal yani doktoruna güven :)

teşekkür ederim papatya

canım bende de septum eğriliği vardı ama çok belli olmuyordu ben söylemesem kimse anlamıyordu..septum düzeltildi onun dışında burnum güzeldi hafif rötuş yapıldı. benim de ilk 5 gün kanama oldu pansuman yapıyordum hemşire öğretmişti onu..sonra durdu kanamam.. ama normaldir doktorun öyle dediyse çok mu eğriydi septum belki ondandır benimki hafif olduğu için ben de kanama az olmuş olabilir. çok çok geçmiş olsun.benim bugün 34. günüm.
kızlar burun ameliyatıı olan arkadaşlara bir şey soracağım ben de bugün 34. günüm. burnumun dışını çok yağlı hissediyorum ya, neyle temizlememi önerirsiniz?? görünüşte belli olmuyor amam ben dokununca mesela yanağım gibi değil yani, yağlı geliyor parmağıma :)

çok geçmiş olsun öncelikle, negüzel 34. gününmüş atlatmışsın artık.. canım benimde dıştan hiç belli olmuyordu ama sol deliğim baya tıkalıydı nerdeyse ordan nefes alamıypr gibiydim, kanama o düzeltilen yerden olmus aynı anda estetik oldum kemerimi aldı ağır geldi sanırım, ilk gün kanamam olmustu sonraki 10 gün cok rahat gecti ama 10. gün çok afedersin kustum sanırım öğürtüden bir iki saat içinde kanama gerçekleşti..off bu sıcaklarda olmamak gerek bu ameliyatı aslında:))

merhabalar, emre beyin sitesinde nasil yolladiniz? Iletisim bolumunden email ile mi irtibat kurdunuz?

bir haftaya tamamen iyileşirsin canım. benim de sol nerdeyse tamamen kapalıydı demek ki septum eğriliğimiz aynı yanaymış :)

kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan herşeyden önce kişi ne istiyorsa onu yapıyor aynı fabrikadan çıkmış burunlar değil kişinin düşünceleri çok önemli

kizlar banada yardim edin simdi benim burnum kisa ve ust cenem onde burnum biraz kalkik duruyo ayrica egrilikte var bende hem kuculsun birde uzatmak istiyorum burun dudak mesafesi azalsin istiorum olabilirmi ?

merhabalar, emre beyin sitesinde nasil yolladiniz? Iletisim bolumunden email ile mi irtibat kurdunuz?

evet, sitesinde fotoğraflarınızı yollayabileceğiniz bir bölüm var. bana da böyle bir cevap geldi ancak sanırım herkese aynı yorum gidiyor. Bir kaç kişi daha paylaşmıştı.

her şey güzelde ameliyat sonrası olanlardan kimse bahsetmiyor

ameliyat sonrası yaşadıklarımızı ben ve birçok arkadaşım uzun uzun yazdık..bunun için forumda 1-2 sayfa değil, 100-200 sayfa filan okunmalı..ben zamanında ööle yapmıştım, hala da yapıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…