Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben aranıza yeni katıldım deneyimli arkadaslara bir sorum olacak.ben rinoplasti ameliyati olalı 2hafta oldu yarın sarfında çıkacak yalnız sanki burnumun ucu fazla kalkmamış gibi ben drun burnuma yakıştıraydı banla burun ucumu yukarıya doğru yapistirsam burnum kalkarmış sizce.mantiken suan burnun ucu hala yara belki öyle kaynamasını saglarim

sakın böyle birşeye kalkısma daha 2 hafta olmus burnunun şekli o kadar değişecek ki , doktora danısmadan burnumuza değmeye korkuyoruz biz sen bantlasam olur mu demişsin..endişeni doktorunla paylaşmanı öneriyorum birde, eminim seni rahatlatacaktır

kizlar banada yardim edin :KK43: simdi benim burnum kisa ve ust cenem onde burnum biraz kalkik duruyo ayrica egrilikte var bende hem kuculsun birde uzatmak istiyorum burun dudak mesafesi azalsin istiorum olabilirmi ?

iyi bir doktorla hallolur bence canım, kıkırdak falan ekleyerek uzatılır diye düşünüyorum

İnşallah canım ya zaten yarın kontrolum var bantlarımda çıkacak belki daha guzel bir goruntuyle karşılaşırım.belkide kavis sorunum var anlayamadım hala

benimde bantlar varken gayet kavissiz duruyordu şimdi kavisli, açık ameliyat mı oldun kapalı mı? benim kapalıydı örnegin oyüzden burun ucum hiç kalkmadı, ama ben şuan dudak burun ucu arasındaki açıdan memnunum.. o yüzden hiç telaslanma hele bi çıksın yarın bantların bakalım:)

Canım bende kapalı oldum ama drma özellikle burun ucumun kalkik olmasını söyledim oda telaslanmamam gerektiğini soledi yaa canım inşallah hayal kırıklığa uğramam.senin nekadar oldu ameliyatın olalı

Teşekkür ederim canım yanlız yanlış anlama olmasın drmdan cok memnunun ameliyat sonrası ne agri nede burun tıkanıklığı hic birsey yasamadım sadece sekil itibariyle açamada kaldım oda yarın tam anlamıyla belli olacak.drm.prof.Cemal aytemiz Ankara'dan

arkadaşlar ben kbb ye gittiğimde sağlık sorunu nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor. ben de burun kemerimin düzeltilmesini istediğim için aynı ameliyatta her şeyden kurtulmayı düşünüyorum. şimdi başka bi hastaneye muayene için randevu alıcam ama plastik cerrahiden önce yeniden kbb ye gitmem gerekir mi? yoksa plastik cerrahi her ikisi ile de ilgilenir mi? yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar..

Canım bende kapalı oldum ama drma özellikle burun ucumun kalkik olmasını söyledim oda telaslanmamam gerektiğini soledi yaa canım inşallah hayal kırıklığa uğramam.senin nekadar oldu ameliyatın olalı

bencede telaşlanmamalısın özellikle kalkık istemişsin doktorun bunu gözardı etmiş olamaz, o yüzden içini ferah tut istediğin gibi olacak bence. ben ameliyat olalı 22 gün oldu canım

arkadaşlar ben kbb ye gittiğimde sağlık sorunu nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor. ben de burun kemerimin düzeltilmesini istediğim için aynı ameliyatta her şeyden kurtulmayı düşünüyorum. şimdi başka bi hastaneye muayene için randevu alıcam ama plastik cerrahiden önce yeniden kbb ye gitmem gerekir mi? yoksa plastik cerrahi her ikisi ile de ilgilenir mi? yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar..

sağlık problemin ne canım septum eğriliği mi seninde? bende önce kbb de saglık problemim oldugunu öğrenmiştim ama ameliyat aşamasında Kbb ile görüşmedim bidaha, Plastik cerrahi bölümü ilgilendi herşeyimle ameliyatta Kbb uzmanı istemedim

ameliyatınım 8.günü bugün. az önce burun ucumun sertleştiğini fark ettim, semsert olmuş bildiğin :KK43: daha sabah yumuşacıktı. normal mi? neden böyle oldu? korkuyorum :KK43:

canım korkma ya benim bugün 19.günüm.Dün doktara konntrolüm vardı.Bende aynı şeyi sordum.Burnumun ucu çok sert dedim.Doktor tabi sert olacak daha yeni ameliyat oldun.O sertlik 6ay içerisinde yavaş yavaş yumuşayarak geçecek dedi.

sağlık problemin ne canım septum eğriliği mi seninde? bende önce kbb de saglık problemim oldugunu öğrenmiştim ama ameliyat aşamasında Kbb ile görüşmedim bidaha, Plastik cerrahi bölümü ilgilendi herşeyimle ameliyatta Kbb uzmanı istemedim

kbb doktoru kıkırdak eğriliği ve et büyümesi var dedi. umarım benimle de ilgilenirler ya zaten randevu almak çok zor, bi de uğraştırırlarsa cayarım die korkuyorum :/

ameliyatınım 8.günü bugün. az önce burun ucumun sertleştiğini fark ettim, semsert olmuş bildiğin :KK43: daha sabah yumuşacıktı. normal mi? neden böyle oldu? korkuyorum :KK43:

benim 22. günüm nasıl sert bir görsen birde hissiz uyuşuk, nasıl olmasın ödem dolu hala, ki senin 8. gününmüş arkadasın dediği gibi 6 ayı buluyormus geçmesi, en son burun ucu iniyormuş zaten..doktorum masaj verdi gecen hafta su an sadece burun sırtına yapıyorum haftaya gittiğimde burun ucuna uygulayacagım bir masaj verecekmiş..çoook sabırlı olmamız lazım kızlar

X