Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam bnde amelyat olcam da agrı cok oluyor mu ?? iki ay sonra olucam bide eylülde okul baslicak offf ne kadar surede toparlanirm ??

iyiydi çok şükür. Herhangi bi aksilik olmadı şu deniz suyunu Nasıl kullanacağımı çözebilsem bi de tam olacak :) şu an bişey yiyip içemiyorum da.. :/ sabırla bekliyorum bakalım

Ameliyattan sonra kan kusma falan oldu mu ya da tamponlar çıkarken acı? bende olucam ağustosta.

Kızlar lazer rinoplasti yi duydunuz mü yaptıran varmı lazer le burun estetiği yapılıyormuş yeni teknoloji hüseyin Güner yapıyormuş sanırım bı bilgisi olan varmi

Ameliyattan sonra kan kusma falan oldu mu ya da tamponlar çıkarken acı? bende olucam ağustosta.

Narkozdan çıkmak biraz meşakkatli iş, o bulandırıyor mideyi :) 6saat falan bişey içmek yasaktı saat dolunca su içtim biraz baktım midem bulanacak gibi içmedim başka bişey..kan kusma olayı çok nadir değil mi zaten :/ allah korusun olumsuz şeyleri at kafandan pozitif düşün :).. Tamponlar yarın alınacak. Bi kurtulayım hele acısa da geçer diye düşünüyorum tampon en zor aşama

Merhaba arkadaşlar,Buraya yeni üye oldum izmirde en iyi burun estetiği yapan hekimler ve fiyatları hakkında aşağı yukarı yada yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirlermi teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,Buraya yeni üye oldum izmirde en iyi burun estetiği yapan hekimler ve fiyatları hakkında aşağı yukarı yada yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirlermi teşekkür ederim

Merhaba,
Kısa bir araştırma yaptım İzmir'de çoğunlukla Dr.Ufuk Bilbay'ın ismi geçiyor.
Arkadaşlar Ankarada 3-D vectra diye bir yöntemle ameliyat sonucunu önceden 3 boyutlu olarak görmek mümkünmüş.
Ufuk bey'in ameliyat ettiği hastalar bilgi verebilirmi?Kendisi böyle bir uygulama yapıyormu?
Bir yazısında ameliyattan sonra 2 bün boyunca burundan nefes almanın mümkün olmadığını yazmış.
Çok ilkel gelebilir ama az önce denemek için elimle burun deliklerini kapatıp ağzımdan nefes almaya çalıştım gerçekten çok zor
Yani 5 dk bile dayanamadım,acıya,ağrıya bir şekilde dayanılabilir ama nefes almakta zorluk çekmek çok sıkıntılı olmuyormu:18:

Katılıyorum 2 defa genel anestezi ile ameliyat oldum.. O mide bulantısını giderecek ilaçları yapacak anestezi doktorum konuşucam detaylıca :) Neyse ben pozitif düşünücem artık senin sadece tamponlar kalmış inşallah zorlanmazsın alınırken.. acı oluyor mu neyin nesi yaazabilir misin merak ediyorum :)

ben onbeş gün önce ameliyat oldum üç gün burnumda tapon vardı ve ömrümde hiç okdr sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum yutkunmam bile problem oluyordu. üç günün sonunda tampon çıkmasına rağmen yine burnum yıkalıydı fakat o bünyeyle alakalı bir durum. onbeşinci gündeyim hala şişlikler yüzünden nefes almamda sıkıntı var.burnu önceden pc ekranı üzerinde göstermeye gelince; genelde tecrübeli doktorlar buna başvurmazlar çünkü ekrandakiyle ameliyattakinin hiçbirşekilde aynı olmayacağını düşünürler ve bilirler. ben ankarada prof dr selçuk ışık a ameliyat oldum o da bu yöntemin yalnızca piyasayı canlandırmak için yapıldığını söylemişti. ameliyat öncesind doktorunuzun operasyon sayısına ve daha önceki ameliyat sonuçlarına muhakkak bakın. ben şimdiden çok memnunum. darısı yaptırmak isteyenlere :))

aminn :) aynen tasarım yapması çok önemli değil sonuçta beklentilerini karşılaması önemli..bencede doktorun daha önceki ameliyatlarına bakmak şartt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…