Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

birde ben kepce kulak ameliyatı ile burun estetiğini aynı anda düşünüyorum ve ankarada olacam aynı anda 2 estetiği olmam zor olur mu sizce ben 2side aynı anda cıkmasını istiyorum ne diyosunuz kızlarrr ???

ilk tampon alınırken acıya hazırladım kendimi ama tereyağından kıl çeker gibi çıktı bu kısmı da rahat atlattım yani korkulacak bişey yokmuş :))

Merhaba,forumlarda doktorlarınızla ilgili ve fiyat aralığı hakkında bir çok şey okudum.Fiyat aralığındaki farklılık daha çok hekimlerin popülerliği ilede ilgili sanırım ben geçen yıl burun estetiği olan kız kardeşimin hekimi var İsmet Çerçi kulak burun boğaz uzmanı aynı zamanda birde onunla görüşmeyi istiyorum o memnun fakat ben seçeneklerim olsun ve tercih yapmak istiyorum o 1.500 tl ye ameliyat olmuştu muhayanesi yok hastahanede çalışıyor bu bir avantajmıdır bilemiyorum ismet çerçiye daha önce ameliyat olan yada bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilirmi şimdiden teşekkür ederim

burun ameliyatı 2-6 arasıdır yapılan işleme göre değişir. fazlası abartıdır. benimki 3.5 tu

canım hiç duymadım adını.netten de bir bak.burda genelde tv lere çıkan doktorlar var...her ameliyatın riski vardır canım.

Arkadaşlar bu tür şeyleri çok düşünüp kafanızı yormayın.

Ben bir kere düşündüm ve kararımı verdim. Ameliyat olacağım ama şuan sponsor arıyorum.

Sponsor işi hallolsa hemen gidip ameliyat olacağım.

düşünmeden olmuyor,düşünsen ollmuyor( sponsor derken nasıl yani? doktoruna karar verdinmi?

Aaa çok sevindim normal tampon mu silikonlu muydu peki? çok soru sordum kusura bakma

normal tampondu... silikonu nasıl oluyo çok merak ettim ama normal tampon çıkınca burnumdan çok büyüktü vallaahi. sen ameliyat olmayı düşünüyordun değil mi, olmadın yani henüz? yeri zamanı falan belli mi :)

seweet biz bu gel git lerle daha cok uğraşırız cok,gözümüzü karartmamız gerekiyor artııkk.zaman daralıyor..

aynen gözümüzü karartmamız gerekiyor artık, düşündükçe çok kafamız karışıyor çok ince ayrıntılara takılmayalım doktorumuzu secelim ve en kısa zamanda olalım canımmm

düşünmeden olmuyor,düşünsen ollmuyor( sponsor derken nasıl yani? doktoruna karar verdinmi?

Doktoruma karar verdim, en az risk alınmalı diye düşünerek Emre İlhan ı seçtim.

Her zaman bir ihtimal vardır kötü olabileceği adına ama en az ihtimali seçmek bana kalmışsa tabiki en az ihtimal getirecek seçeneği seçerim.

Sponsor dan kastım maddi kaynak,

6000 lira istiyormuş emre ilhan.

Bunu nasıl bir araya getireceğimi düşünüyorum.

dogru fiyatlardaki farklılık daha çok doktorun popülerliğiyle alakalı, doktora kardeşinde olmuş ve diğer hastalarının resimlerini de gördüysen güzel bi fikir olur hastanelerde fiyatlar daha düşük tutuluyor o doktorun özel muayenesi olsa emin ol daha çok isterdi

kredi çekebilirisin.ben öyle yapıcam....görüştünmü emre ilhanla...

Henüz görüşmedi para işini hallettikten sonra görüşmeye gideceğim.

Kredi işi zor benim için hiçbir banka kredi vermez. Zaten bir kısmı tamam diğer kısım için birkaç ay beklerim artık.

aynen gözümüzü karartmamız gerekiyor artık, düşündükçe çok kafamız karışıyor çok ince ayrıntılara takılmayalım doktorumuzu secelim ve en kısa zamanda olalım canımmm

vallahi de öyle,ya hiç bir doktora güvenemiyorum!!gerek burdan gerek başka makalelerden o kadar cok okuyorum ki son zamanlarda....
erkek arkadaşmla konuşuyorum,burda bu doktor var ameliyatı şöle yapıyor,falan fişman anlatıyorum o da diyorki yakında kendi ameliyatını kendin yapıcan...

çok güldüm ya erkek arkadasının dediğine ama araştırırken o kadar uzman olduk ki artık..yüzde yüz güvenmek zor ama birine içimizin sinmesi gerekiyor samimiyetiyle,yaptığı burunları görüp vs sonuçta birazda şans işi en çok sonrası problem yaşar mıyım diye korkuyor insan ama bunu da göze almazsak yerimizde kalcaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…