BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Bugün transferimin 7.gunundeyim kızlar. .
8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolaşmaya başlarmış .2gun sonra testi evde bi denicem. Zaten 22haziranda hastanede kan testi yapacaklar

Bugün transferimin 7.gunundeyim kızlar. .
8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolaşmaya başlarmış .2gun sonra testi evde bi denicem. Zaten 22haziranda hastanede kan testi yapacaklar
kacinci güm embriyosu canim. 5.gün embriyosu erken belli oluyor ama digerleri daha belli oluyor. insallah pozitifleri görürsün

Test gününü bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz dualrimdasiniz zatn kader arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda hepimizn yüzü güler

Test gününü bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz dualrimdasiniz zatn kader arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda hepimizn yüzü güler

Hayirli olsun canim insallah pozitif olur.benden 2 gun ondesin

İnşallah bakalım canim sanada hayirli olsun insallah.
biraz kasiklarda ağrı oluyor başka bişey hissedemiyorum. Yas 36. 2 embriyo transfer edildi. Bugün 8.günum. 8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolasmaya basliyomus. Yarın evde bi test deneyebilirim

Hayirlisi canim isallah benimde 2 tane transfer oldu.ben pzartesi 9.gunumde kandan baktircam.idrarda gec cikiyor.moralini bozma hic derim sende pazartesi yaptir

Hayirlisi canim isallah benimde 2 tane transfer oldu.ben pzartesi 9.gunumde kandan baktircam.idrarda gec cikiyor.moralini bozma hic derim sende pazartesi yaptir

Ben transferin ilk gununude saymisim. Yanlis olmus saymadan 7.günüm bugun
ogleden sonra predictor 6gun önce den aldım ve denedim. Sonuc Negatif . Silik bile çıkmadı. Yarım saat ağladım. Duygusal acidanda zaten gozyasim ucunda duruyomus meger.
Sonra silkindim bi kendime geldim. Formlarda da yazıyordu. Herkeste 7.gün silik çıkacak diye bişey yok. Asil carsamba gunu 12.günüm test yapilcak . Pazartesi belki sabah kan testi yaptırırim

Son düzenleme:
Kızlar bence idrara erkenden bakmayın. 7.günüm diye gittim predictor aldım
sonuç negatif çıktı diye yarım saat ağladım. Moralim bozuldu.
En azından 10.günü bekleyeyim bari. Sonra benim gibi moraliniz bozulmasın

Son düzenleme:
Pazartesi evlilik yildonumumuz keşke önceden pozitif olduğuna dair ogrensem ve süpriz yapsam aşkıma❤
Isallah canim pozitif olur mutlulugunuz kat kat artar.testi cok erken yapmissinnkendinu bosuna uzme canim.kandan sonra idrara geciyor.kanda gorundugunde bile idrarda negatif cikiyor.o yuzden hic uzme kendini.gununde yaptir kandan garanti olsun.benim hic belirtim yok.belirti aramaya da gerek yok ama duramiyoruz.yiyiyorum kendimi ne oldu olcak diye.sabir isi canim benim 6. Denemem gercekten sabir isi ve gorunurde hic bir problemimiz yok.rabbim ol dicek olcak.su mubarek gunlerde rabbim aratmasin.Aminnn

Haklısın canim. Hadi benim ilk denemem ama sen bayagi yorulmussundur 6denemede. Seni yılmadan devam ettiğin için sabrindan dolayi tebrik ediyorum. İnşallah bu kez istedigin gibi olsun Allah yardimcin olsun. Ama Rabbim ol derse olur. Bende öle düşünüyorum. O yüzden öle aman aman yatamadim. Sadece kafami boşalttim ufak ev işleriyle meşgul oluyurum. Dışarda yürüyorum filan. Bugün test yapmam negatifi görmem sinirlerimide boşalttı. Gözyaşım ucunda duruyomus hüngür hüngür boşalttım. Esimede bişey demedim. Pazartesi 10.gün olmadı bi kan testi denerim. O da kötü sonuç verirse kendimide esimide yavaştan olumsuz sonuca anca hazirlarim

Kizlar dua edin kan vetdim cok heyecanliyim isallah bu sefer olur

Allah bu sefer nasip etsin inşallah ama negatif bile olsa vardir bir hayir uzme kendini. sonucunu paylas olur mu.?
Ben gününde carsamba günü yaptircam testimi. Bu arada sol kasık agrisi oluyo regl mi olcam tirsiyorum

Allah bu sefer nasip etsin inşallah ama negatif bile olsa vardir bir hayir uzme kendini. sonucunu paylas olur mu.?
Ben gününde carsamba günü yaptircam testimi. Bu arada sol kasık agrisi oluyo regl mi olcam tirsiyorum
Hayirlisi canim isallah senden de aliriz pozitifleri.beliti arama canim.ol deyince oluyo rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…