- 19 Nisan 2016
- 90
- 16
- 18
- 44
- Konu Sahibi babyinlove
-
kacinci güm embriyosu canim. 5.gün embriyosu erken belli oluyor ama digerleri daha belli oluyor. insallah pozitifleri görürsünBugün transferimin 7.gunundeyim kızlar. .
8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolaşmaya başlarmış .2gun sonra testi evde bi denicem. Zaten 22haziranda hastanede kan testi yapacaklar
Hayirli olsun canim insallah pozitif olur.benden 2 gun ondesinBugün transferimin 7.gunundeyim kızlar. .
8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolaşmaya başlarmış .2gun sonra testi evde bi denicem. Zaten 22haziranda hastanede kan testi yapacaklar
kacinci güm embriyosu canim. 5.gün embriyosu erken belli oluyor ama digerleri daha belli oluyor. insallah pozitifleri görürsün
Hayirli olsun canim insallah pozitif olur.benden 2 gun ondesin
Hayirlisi canim isallah benimde 2 tane transfer oldu.ben pzartesi 9.gunumde kandan baktircam.idrarda gec cikiyor.moralini bozma hic derim sende pazartesi yaptirİnşallah bakalım canim sanada hayirli olsun insallah.
biraz kasiklarda ağrı oluyor başka bişey hissedemiyorum. Yas 36. 2 embriyo transfer edildi. Bugün 8.günum. 8.gün itibariyle hcg hormonu kanda dolasmaya basliyomus. Yarın evde bi test deneyebilirim
Hayirlisi canim isallah benimde 2 tane transfer oldu.ben pzartesi 9.gunumde kandan baktircam.idrarda gec cikiyor.moralini bozma hic derim sende pazartesi yaptir
Hayirlisi canim isallah benimde 2 tane transfer oldu.ben pzartesi 9.gunumde kandan baktircam.idrarda gec cikiyor.moralini bozma hic derim sende pazartesi yaptir
Isallah canim pozitif olur mutlulugunuz kat kat artar.testi cok erken yapmissinnkendinu bosuna uzme canim.kandan sonra idrara geciyor.kanda gorundugunde bile idrarda negatif cikiyor.o yuzden hic uzme kendini.gununde yaptir kandan garanti olsun.benim hic belirtim yok.belirti aramaya da gerek yok ama duramiyoruz.yiyiyorum kendimi ne oldu olcak diye.sabir isi canim benim 6. Denemem gercekten sabir isi ve gorunurde hic bir problemimiz yok.rabbim ol dicek olcak.su mubarek gunlerde rabbim aratmasin.AminnnPazartesi evlilik yildonumumuz keşke önceden pozitif olduğuna dair ogrensem ve süpriz yapsam aşkıma❤
Isallah canim pozitif olur mutlulugunuz kat kat artar.testi cok erken yapmissinnkendinu bosuna uzme canim.kandan sonra idrara geciyor.kanda gorundugunde bile idrarda negatif cikiyor.o yuzden hic uzme kendini.gununde yaptir kandan garanti olsun.benim hic belirtim yok.belirti aramaya da gerek yok ama duramiyoruz.yiyiyorum kendimi ne oldu olcak diye.sabir isi canim benim 6. Denemem gercekten sabir isi ve gorunurde hic bir problemimiz yok.rabbim ol dicek olcak.su mubarek gunlerde rabbim aratmasin.Aminnn
Kizlar dua edin kan vetdim cok heyecanliyim isallah bu sefer olur
Hayirlisi canim isallah senden de aliriz pozitifleri.beliti arama canim.ol deyince oluyo rabbim buyukAllah bu sefer nasip etsin inşallah ama negatif bile olsa vardir bir hayir uzme kendini. sonucunu paylas olur mu.?
Ben gününde carsamba günü yaptircam testimi. Bu arada sol kasık agrisi oluyo regl mi olcam tirsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?