- 19 Nisan 2016
- 90
- 16
- 18
- 44
- Konu Sahibi babyinlove
-
Binlerce sukur 9.gun 247 kizlar.sonjnda Rabbim nasip etti.
Canim ne yaptin gittin mi test yaptirmaya.Çok cok sevindim ne güzel haber canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı başımıza. Benimde yarın test günüm benim içinde dua et
Canim ne yaptin gittin mi test yaptirmaya.
Hayirlisi olsun canim.pes etmek yok sakin uzme kendini demek kolay ama elde degil.vardir zamani .benim 6 da tut tu.zamani oyle d3mekk ki rabbim ol demeden olmuyo.en kisa zamanda isalla olur.bende de pembelik geldi korkuyorum.isallah devam eder.Evet malesef negatif. İlk denememiz olumsuz. Demekki idrarda 2 kez yaptım negatif cikmisti. Kan testide negatif Dogruymus demekki
Hayirlisi olsun canim.pes etmek yok sakin uzme kendini demek kolay ama elde degil.vardir zamani .benim 6 da tut tu.zamani oyle d3mekk ki rabbim ol demeden olmuyo.en kisa zamanda isalla olur.bende de pembelik geldi korkuyorum.isallah devam eder.
Kafani rahatlat dene derim ben malum yas gidiyor.nasip tabiki.benim ortalamahep 6 ay arayla oldu.hayirlisi canim isallh
Ben murat arslana gidiyorum canim.hakkinda hayirlisi isallah senindeBen murat beyi sevdim devam etsemmi bilemiyorum.devam edersem 2.denemem 4000filan olacak. Sen osman hocaya mi gidiyordun. ?
hayırlı olsun kuzum1 çok sevindim sonucuna. Allah kucağına almayı nasip etsin. forumu başından itibaren okudum. benimde şahin beyde 1 negatif tüp denemem var. yeni merkez arıyorum. murat arslan hangi merkezde çalışıyo ve nasıl bir doktor bilgi verebilirsen çok sevinirim canımBen murat arslana gidiyorum canim.hakkinda hayirlisi isallah seninde
Cok tesekkur ederm Allah razi olsun su mubarek gunletde kimseye aratmasin cok zorrrr.murat hocanin kendi muayenesi var.esentepe istasyonunu karsisinda evke de.netten yazip inceleyebilirsin.bence cok iyi bir doktor ilgili.ilaclarini alirken cok titiz.ozellikle saatlerini ince ayrintisina kadar ayarliyor.islemlerini Art de yapiyor.bi gorus istersen.tabi doktor gorecelidir.bana iyi grlir sana iyi gelmez hakkinda hayirlisi olur isallahhayırlı olsun kuzum1 çok sevindim sonucuna. Allah kucağına almayı nasip etsin. forumu başından itibaren okudum. benimde şahin beyde 1 negatif tüp denemem var. yeni merkez arıyorum. murat arslan hangi merkezde çalışıyo ve nasıl bir doktor bilgi verebilirsen çok sevinirim canım
Çok teşekkürler cevabın için. diğer denemelerini de murat bey de yaptırdın acaba? sizde ki sorun neydi? bide kaça mal oldu arkadaşım? biraz fazla sordum ama kusura bakma lütfen. bende 1-2 ay içinde başlamak istiyorumda nereye gidicem karar veremedim.Cok tesekkur ederm Allah razi olsun su mubarek gunletde kimseye aratmasin cok zorrrr.murat hocanin kendi muayenesi var.esentepe istasyonunu karsisinda evke de.netten yazip inceleyebilirsin.bence cok iyi bir doktor ilgili.ilaclarini alirken cok titiz.ozellikle saatlerini ince ayrintisina kadar ayarliyor.islemlerini Art de yapiyor.bi gorus istersen.tabi doktor gorecelidir.bana iyi grlir sana iyi gelmez hakkinda hayirlisi olur isallah
Çok teşekkürler cevabın için. diğer denemelerini de murat bey de yaptırdın acaba? sizde ki sorun neydi? bide kaça mal oldu arkadaşım? biraz fazla sordum ama kusura bakma lütfen. bende 1-2 ay içinde başlamak istiyorumda nereye gidicem karar veremedim.
Digerlerini univetsitede yaptirdim.murat hocada ilk canim.fiyat 4500+ilaclar.oda kullancagin doza gore degisiyor.1500 ila 2000 arasi.ve bizde hic bir sorun yoktu.sebepsiz infetilite.cok sukur .rabbim tum isteyenlere nasip etsin.hala inanamiyorum.Çok teşekkürler cevabın için. diğer denemelerini de murat bey de yaptırdın acaba? sizde ki sorun neydi? bide kaça mal oldu arkadaşım? biraz fazla sordum ama kusura bakma lütfen. bende 1-2 ay içinde başlamak istiyorumda nereye gidicem karar veremedim.
biz de de bi sorun yok sebepsiz diyolar bizimkinede. ama acıbadem deki denememde embriyolarım 2. kalite oldu. 2 tane koymuşlardı tutmadı malesef. dondurulacak embriyoda yok dediler. murat hocanın embriyoloğu kullandığı laboratuvarı nasıl acaba canm? senin emriyoların kaliteli oldu mu?osman hocanın yanında art taki laboratuvarı mı kullanıyo?Digerlerini univetsitede yaptirdim.murat hocada ilk canim.fiyat 4500+ilaclar.oda kullancagin doza gore degisiyor.1500 ila 2000 arasi.ve bizde hic bir sorun yoktu.sebepsiz infetilite.cok sukur .rabbim tum isteyenlere nasip etsin.hala inanamiyorum.
Benim 11 yum toplanti 2 tane kaliteli transfer edildi.6 tane dondurulmus var.art da yapiliyor o islemlerbiz de de bi sorun yok sebepsiz diyolar bizimkinede. ama acıbadem deki denememde embriyolarım 2. kalite oldu. 2 tane koymuşlardı tutmadı malesef. dondurulacak embriyoda yok dediler. murat hocanın embriyoloğu kullandığı laboratuvarı nasıl acaba canm? senin emriyoların kaliteli oldu mu?osman hocanın yanında art taki laboratuvarı mı kullanıyo?
Var mı başka arkadaşlar Bursa'dan. Ben de bugün başladım tüp bebek tedavisine acıbademde
Selam.bende ilk bursa art osman beyle gorusmustum ama sanırım acibademdede yaptirabilirim önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?