BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Evet malesef negatif. İlk denememiz olumsuz. Demekki idrarda 2 kez yaptım negatif cikmisti. Kan testide negatif Dogruymus demekki
Hayirlisi olsun canim.pes etmek yok sakin uzme kendini demek kolay ama elde degil.vardir zamani .benim 6 da tut tu.zamani oyle d3mekk ki rabbim ol demeden olmuyo.en kisa zamanda isalla olur.bende de pembelik geldi korkuyorum.isallah devam eder.

Hayirlisi olsun canim.pes etmek yok sakin uzme kendini demek kolay ama elde degil.vardir zamani .benim 6 da tut tu.zamani oyle d3mekk ki rabbim ol demeden olmuyo.en kisa zamanda isalla olur.bende de pembelik geldi korkuyorum.isallah devam eder.

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alirsin ve bu son denemen olsunda mutlu sonla bitsin insallah.6 kez denemen müthiş sabır işi.
Bende bi kez daha dener sonra bi daha denemem heralde. Biz de aile çevre baskısı yok allahtan. çok şükür karışan kimse yok. Yapmazsakda yadirgamazlar. Ama biz kendimiz istiyoruz sonuçta.
2. Denememi Jinemed Murat Beye mi devam ederim osman hocadami denerim bilmiyorum. Murat Bey bi sonraki reglde gel yumurtalarına bakarız istersen denerim dedi. Bir kaç ay beklesem mi yoksa 2 regl sonrası hemen denesemmi bilemiyorum.
Senin gibi birçok deneme yapandan fikir almam gerek.

Kafani rahatlat dene derim ben malum yas gidiyor.nasip tabiki.benim ortalamahep 6 ay arayla oldu.hayirlisi canim isallh

Ben murat arslana gidiyorum canim.hakkinda hayirlisi isallah seninde
hayırlı olsun kuzum1 çok sevindim sonucuna. Allah kucağına almayı nasip etsin. forumu başından itibaren okudum. benimde şahin beyde 1 negatif tüp denemem var. yeni merkez arıyorum. murat arslan hangi merkezde çalışıyo ve nasıl bir doktor bilgi verebilirsen çok sevinirim canım

Cok tesekkur ederm Allah razi olsun su mubarek gunletde kimseye aratmasin cok zorrrr.murat hocanin kendi muayenesi var.esentepe istasyonunu karsisinda evke de.netten yazip inceleyebilirsin.bence cok iyi bir doktor ilgili.ilaclarini alirken cok titiz.ozellikle saatlerini ince ayrintisina kadar ayarliyor.islemlerini Art de yapiyor.bi gorus istersen.tabi doktor gorecelidir.bana iyi grlir sana iyi gelmez hakkinda hayirlisi olur isallah

Çok teşekkürler cevabın için. diğer denemelerini de murat bey de yaptırdın acaba? sizde ki sorun neydi? bide kaça mal oldu arkadaşım? biraz fazla sordum ama kusura bakma lütfen. bende 1-2 ay içinde başlamak istiyorumda nereye gidicem karar veremedim.

Digerlerini univetsitede yaptirdim.murat hocada ilk canim.fiyat 4500+ilaclar.oda kullancagin doza gore degisiyor.1500 ila 2000 arasi.ve bizde hic bir sorun yoktu.sebepsiz infetilite.cok sukur .rabbim tum isteyenlere nasip etsin.hala inanamiyorum.

Digerlerini univetsitede yaptirdim.murat hocada ilk canim.fiyat 4500+ilaclar.oda kullancagin doza gore degisiyor.1500 ila 2000 arasi.ve bizde hic bir sorun yoktu.sebepsiz infetilite.cok sukur .rabbim tum isteyenlere nasip etsin.hala inanamiyorum.
biz de de bi sorun yok sebepsiz diyolar bizimkinede. ama acıbadem deki denememde embriyolarım 2. kalite oldu. 2 tane koymuşlardı tutmadı malesef. dondurulacak embriyoda yok dediler. murat hocanın embriyoloğu kullandığı laboratuvarı nasıl acaba canm? senin emriyoların kaliteli oldu mu?osman hocanın yanında art taki laboratuvarı mı kullanıyo?

Benim 11 yum toplanti 2 tane kaliteli transfer edildi.6 tane dondurulmus var.art da yapiliyor o islemler

Var mı başka arkadaşlar Bursa'dan. Ben de bugün başladım tüp bebek tedavisine acıbademde

Selam.bende ilk bursa art osman beyle gorusmustum ama sanırım acibademdede yaptirabilirim önümüzdeki ay

merhaba arkadaşlar hayırlı olsun inşallah. acıbademde tedaviniz ne kadara mal oldu ve memnun kaldınız mı sonuç alabildiniz mi acaba. bizde düşünüyoruz ama a.r.t. ve acıbadem arasında kaldım. yardımcı olurmusunuz

Slm ben de şahin beyin hastasıyım ve söylediklerini okuyunca şok oldum. babyinlove
bitmiş gitmiş masallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin. Bize de dua eder misin geçen ay negatif sonucumu aldım. Kasımda tekrar başlayacağım kismetse.

Çok paranız varsa murat hocaya GİDİN derim. Mart ayında beri sadece kendısıne 20 bine yakın para ödedik. Sonucumuz hüsran. Mart ayında tuplerım alındı. Hazıran ilk deneme kimyasal gebelik açıklama isteyince yok. İkinci deneme dondurulmuşlarla iki tane konuldu ve konulduktan sonra kaliteleri iyi değildi dedi. Boyle bir ifade olamaz hemde biz bu kadar caresizken. Sonucum yıne kimyasal gebelik. Değerimin sıfırlandığını görünce şok olduğum bir olay daha kesinlikle geri dönüş yapıp bilgi vermemesidir. Yazık ki herşeyi maddi olarak gören insanların ellerine kalıyoruz. Gerçekten gitmek isterseniz çok iyi düşünün derim...

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

merhaba arkadaşlar ,
bende önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım , önerileriniz nelerdir ?
yakın zamanda olay yaşayan BURSA ART düşünüyorum bende ama ?

çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk deneyimim olacak çok korkuyorum işin maddiyatı bir yana maneviyatından kendimi nasıl hazırlayacağım bilmiyorum yaklaşık 1,5 buçuk yıldır doktor işlerine ara vermiştim ama son çareye geldim

çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…