Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bir vurdumduymazlık aldı başını gidiyor yaaaa anlasın diye telefonda soğuk konuşuyorum hatta hiç konuşmuyorum :dilcikar: yok anacım ya hiç bişi olmamış gibi konuşuyoraklına gelmiyormu ya bu kız niye böyle konuşuyor diye düşünmek ?? :uhm: yada aklına geliyor ama nasıl olsa siniri geçer diyor umursamıyorrr :çok üzgünüm: katlanamam ikisinede alsanaalsanasmile
Şebocum ya dangalak tesisatçı çamaşır makinası için çeşme bırakmamış teknik serviste geri gitmiş neyse bugün sorunu halledicekler bakalım yarın felan takılır herhalde artık beyaz eşyalarım..
12 temmuzda mobilyalarım geliyor :) Bu hafta sonuda büyük ihtimal eşyalarım gidicek Bursa ya..
Ay bir vurdumduymazlık aldı başını gidiyor yaaaa anlasın diye telefonda soğuk konuşuyorum hatta hiç konuşmuyorum :dilcikar: yok anacım ya hiç bişi olmamış gibi konuşuyoraklına gelmiyormu ya bu kız niye böyle konuşuyor diye düşünmek ?? :uhm: yada aklına geliyor ama nasıl olsa siniri geçer diyor umursamıyorrr :çok üzgünüm: katlanamam ikisinede alsanaalsanasmile
Seda canım ben zafer mahallesinde oturucam osmangazide... inşaallah komşuyuzdur
ay kızlar eşyaları seçmek 12000 tl , beyaz eşyaları seçmek 6000 TL , her ay borç ödemenin zevki pahabiçilemez kaydirigubbakcemile3