• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ay hepiniz kazasız belasız eksiksiz vs vs :1: atlatırsınınz inşallah da bizlerede güzel resimlerinizi görüp sevinmek kalır kaydirigubbakcemile2

Ay bir vurdumduymazlık aldı başını gidiyor yaaaa anlasın diye telefonda soğuk konuşuyorum hatta hiç konuşmuyorum :dilcikar: yok anacım ya hiç bişi olmamış gibi konuşuyor :3: aklına gelmiyormu ya bu kız niye böyle konuşuyor diye düşünmek ?? :uhm: yada aklına geliyor ama nasıl olsa siniri geçer diyor umursamıyorrr :çok üzgünüm: katlanamam ikisinede alsanaalsanasmile

ayyyy bilmem mi o halleri... hasta mısın die sorarlar aradan bi yarım saat geçince... bide ilgisizlik.. senn eteklerin tutuşmuş adamın umrunda değil... alsanaalsanasmile

ama ben bi atayım o imzayı o zaman sorcam ona.. :teytey:

hahahhaaa :1: Semu canım valla o imzayı bir atalım ben sorucam o zaman ilgisizlik nasıl oluyormuş :mymeka: Ya o kadar komik bir durum ki ben hasta olurdum sorardı neyin var diye bende derdim karnım ağrıyor... yarım saat sonra telefon açardı '' belin nasıl oldu hayatım? '' diye Saf sevgilim benim yaaa kaydirigubbakcemile3 Seviyorum ama yaaaa :asigim:

hadi hayırlsı olsun canım ya.... benm geldiler nisan ayında... kulllandım bile :)))) ay nasıl bi heyecan anlatmm.... ewimde misafir bilem ağırlaıydım da elim ayağıma dolaştı :))) tatlı heyecanlar bunlarr .....

inci cnm hayırlısı olsun aman evinde huzurlu mutlu olda gerisi önemli değil

cylntsdmr sağol cnm inşallah herşeyimiz sorunsuz olur

sedefcim hayırlısı olsun beyaz eşyaların

Şebocum ya dangalak tesisatçı çamaşır makinası için çeşme bırakmamış teknik serviste geri gitmiş neyse bugün sorunu halledicekler bakalım yarın felan takılır herhalde artık beyaz eşyalarım..

12 temmuzda mobilyalarım geliyor :) Bu hafta sonuda büyük ihtimal eşyalarım gidicek Bursa ya..

Şebocum ya dangalak tesisatçı çamaşır makinası için çeşme bırakmamış teknik serviste geri gitmiş neyse bugün sorunu halledicekler bakalım yarın felan takılır herhalde artık beyaz eşyalarım..

12 temmuzda mobilyalarım geliyor :) Bu hafta sonuda büyük ihtimal eşyalarım gidicek Bursa ya..

oo süperr cok hızlısınız yaww :) nerde oturacaksın burrsadaaa cnmm.....komsu musun yoksa bizlere.....biz şu anda ev bakma aşamasındayız...beyaz eşyalar aldık markalar belli..zaten..evi tutunca rtesı gun hemen monte..yatak odasını da amıştık daha dsogrusu ben seçmiştim Lazzzoı den kızlar bakın derim cok zevklii,sankı yatak odası değill :::) şimid de...saolnn ünite....:nazar:

Ay bir vurdumduymazlık aldı başını gidiyor yaaaa anlasın diye telefonda soğuk konuşuyorum hatta hiç konuşmuyorum :dilcikar: yok anacım ya hiç bişi olmamış gibi konuşuyor :3: aklına gelmiyormu ya bu kız niye böyle konuşuyor diye düşünmek ?? :uhm: yada aklına geliyor ama nasıl olsa siniri geçer diyor umursamıyorrr :çok üzgünüm: katlanamam ikisinede alsanaalsanasmile

sadece sizinliler blee değil kızlar merak etmeyınn :) hallederizz sorun yok panik yapma canımmm...dedi mi bana da geliyorlar ...ama bir taktik buldum yapmadım bilmiyorum diyince hemen ona iş düşüyor seda halletmedın mı? nolcak diye o paniğe giriyorr...bu çok hoşuma gitii artık her işe ben kşmayacagım bilmiyormuş gibi yapacagım :))) o panikleisn birazda yaaa:)laelaelaelaelae

Seda canım ben zafer mahallesinde oturucam osmangazide... inşaallah komşuyuzdur :3:

ay kızlar eşyaları seçmek 12000 tl , beyaz eşyaları seçmek 6000 TL , her ay borç ödemenin zevki pahabiçilemez kaydirigubbakcemile3

Seda canım ben zafer mahallesinde oturucam osmangazide... inşaallah komşuyuzdur :3:

ay kızlar eşyaları seçmek 12000 tl , beyaz eşyaları seçmek 6000 TL , her ay borç ödemenin zevki pahabiçilemez kaydirigubbakcemile3

ayy süpersin canım yaa................ödemenin zevki paha biçilme zz ...allah yarımcımız olsun şimdilik peşin peşim ödüyorruz so ay elimizde bişey kalmıcak gibi :)))))))))) alhım ya yardım et bize :) ben cn bulvarda oturaagım sanrıım tam eblli değilll ama nilüfer olacak sanrıım aslında eşimin okulu o tarafta aaa :) benımkıler bu taraflardaa..

DÜĞÜN HAZIRLIK TAKVıMı
6 ay önce
* Nikah tarihini belirleyin ve o tarihe gün alın.
* Davetlilerinizin listesini çıkarmaya başlayın.
* Müstakbel eşinizle hem genel bir bütçe hemde düğün gününe özel bir bütçe çıkarın.
* Düğün için uygun mekanları gezin.
* Gelinliğiniz için modaevlerine bakmaya başlayın.
* Organizasyon firmaları ile görüşmelerinize başlayın, hem mekan hem davetle ilgili fikir ve fiyat alın.
* Evinizle ilgili alışverişlere de bu tarihlerde başlayabilirsiniz.
* Kampanyalardan faydalanın.

4 ay önce
* Organizasyon şirketi ile çalışmak istiyorsanız firmanızı artık seçindetayları kararlaştırın.
* Gelinliğinizi diktirecekseniz terzinizi ve kumaşınızı seçin.
* Damadın kıyafetini seçin ve aksesuarlarını tamamlayın.
* Mönüye karar verin ve mutlaka tadın.
* Çiçek, fotoğraf, ses, ışık, barkovizyon, DJ gibi davetinizde ihtiyaç duyacağınız konularda hizmet veren kişi ve firmalarla görüşün.

2 ay önce
* Davetli listesini tamamlayın. Davetiyelerinizi bastırın.
* Düğün gecesi kalmayı düşündüğünüz bir otel varsa
rezervasyonunuzu yaptırın.
* Balayı hazırlıklarınızı tamamlayın.
* Gelinlikle giyeceğiniz iç çamaşırını ve balayı ihtiyaçlarınızı almayı unutmayın.

1 ay önce
* Nikah şahitlerinizi belirleyin ve kendilerine haber verin.
* Davetiyeleri postalayın.Ve takibini yapın.
* Yemekli bir davet veriyorsanız katılanların listesini
yapın,buna göre oturma düzenini ayarlayın.
* Cilt ve vücut bakımı için bu ayı değerlendirin.
* Düğün pastanızı seçin ve siparişini verin.
* Düğüne şehir dışından katılanlar varsa otel rezervasyonlarına yardımcı olun.
* Gelinlik provasını tamamlayın.
* Balayını yurt dışında yapacaksınız pasaport işlemlerini tamamlayın.
* Sağlık kontrolünüzü ihmal etmeyin.

2 hafta önce
* Saç modelinizi ve makyajınızı varsa duvağınızla birlikte deneyin.
* Gelin buketinizin siparişini verin.
* Gelinliğin son provasına gidin.Çamaşır ve ayakkabılarınızı deneyin.
* Oturma planını tamamlayın.Masa kartlarını kontrol edin.
* Düğünde misafirlerin yerleştirilmesine eşlik edecek kişileri, şeker dağıtımını ve otopark hizmetini organize edin.
* Düğün gecesi müziklerini seçin.

1 hafta kala
* Yeni evinize yerleşin,eksikliklerinizi giderin.
* Balayı çantanızı ve programınızı tamamlayın.
* Son davetli konfirmasyonları ile oturma planını karşılaştırın.
* Düğün aracınızı ve kullanılacak kişiyi organize edin.
* Hem siz hem eşiniz yeni ayakkabılarınızı evde bir süre giyin.

1 gün kala
* Masaj yaptırıp rahatlayın.
* Gelinliğinizi terziden alın.
* Gelin buketinizin mekana gelişini organize edin.
* Ailenizle sakin bir gün geçirin.

Düğün günü
* Sabah uzun, ılık bir banyo yapın.
* Saç ve makyaj için bolca zaman ayırın.
* Evden çıkarken size eşlik edecek kişilerle erken biraraya gelin.
* Yakın bir arkadaşınızdan iğne iplik ve ince bir çift çorap taşımasını rica edin.
* Törenden enaz bir saat önce mekanda olun.
* Çıkabilecek ufak tefek aksiliklere aldırış etmeyin ve günün keyfini çıkarın.
AYYYY kızlr bunu buldum ekleyeyeim dediiiim:)

kızlar mrb.bnede bursadan istanbula gelin geldim 1 ay olcak işte.ama sıkılıyorum hiç arkadaşım yok.cidden zormuş

yok tatlım ben bursalıyım yine bursaya evlenicem kısmetse 17 temmuzda
uzaklara gitmek zor olmalı :( ben de yıldırımdan özlüceye gidicem o bile zor ve uzak geliyor banaa

ınci bacım nerelerdesin yaw :3:
Kızlar bu arada annemin yoğun talebi üzerinde 16 eylül perşembe akşamı kına yapıyorum salon tutucam vereliniortak Artık annem için sabredicem 2 -3 saat :1closedeyes:

Çok değişik fikirlerim var kırmızı başörtüsü yerine kırmızı duvak alıcam kızlar :dance:

Back
X