Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedaaaa cnm napıyorsun ??? akayda güzel gelinlikler var çok ilgililer
ayy canım saolsın valla gelinlik açin başladın mI???? ben de BEGENDIM AKAYDA ...bakalım pazartesiii güünüü bende başlayacgım..ev işi ne durumda cnm?
nişanın çok güzel olmuş canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh
canımmm resimlerinize baktım şimdi tek söyleyebileceğim perikızlarını kıskandıracak kadar güzelsin maşaallah subanallah boshayallersmile :Saruboceq:
bende başlıyorum haftaya gelinliğe tatlım değişik sade ama aynı zamanda şık bişey diktiricem bakalım heyecan dorukta opuyorumnanaktan
Yani bizim nikah olucak ya gelinliğimi doya doya giyebilmek için sırf kına yapabilirim salonda
Bu hafta beyaz eşyalar için servis gelicek temmuz 20 si gibi mobilyalar gelicek işte o sırada da benim eşyalar gider evi yerleştiririz ramazana başlamadan ev bitmiş olur boshayallersmile
evet canım cok ilgilliler ya....hemde önceden baktıgım için bir inidirm söz konusu...oldu çok sevindimm,su sıralar nerden kar yapsak iyi oluyor valla....
kızlaarr ya özlüce tarafında oturan oturacak olan var mı biz fazla uzaklara gidiyoruz sanırımm :S
offf benimde canım sıkkın bu erkek milleti hep böylemi yaaa bişeyleri anlamaları için kakılmış gibi kafalarına vurmak mı lazım illa :mymeka:
Şebnem deli oldum yaaaaa valla sinirden otursam bir paket sigarayı bitiririm vallaaaaaaaa ayyyy çıldırıcam şimddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae Bu arada kızlar benden başka sigara kullanan varmı aranızda?..
Şebnem deli oldum yaaaaa valla sinirden otursam bir paket sigarayı bitiririm vallaaaaaaaa ayyyy çıldırıcam şimddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae Bu arada kızlar benden başka sigara kullanan varmı aranızda?..
klasik erkek milleti.. ya bu kadar erken nie yapıyosunuz... işte niye acele ediyosunuz... yok efendim o çok mu gerekli.... vurcan enseye :mymeka:
sigarayı bırakalı 3 hafta oldu....hihoyyyt inşallah sende bırakırsın...olumunekankayizsmile