• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ayy canım saolsın valla gelinlik açin başladın mI???? ben de BEGENDIM AKAYDA ...bakalım pazartesiii güünüü bende başlayacgım..ev işi ne durumda cnm?

canımmm resimlerinize baktım şimdi tek söyleyebileceğim perikızlarını kıskandıracak kadar güzelsin maşaallah subanallah boshayallersmile :Saruboceq:

bende başlıyorum haftaya gelinliğe tatlım değişik sade ama aynı zamanda şık bişey diktiricem bakalım heyecan dorukta opuyorumnanaktan

Yani bizim nikah olucak ya gelinliğimi doya doya giyebilmek için sırf kına yapabilirim salonda :1:

Bu hafta beyaz eşyalar için servis gelicek temmuz 20 si gibi mobilyalar gelicek işte o sırada da benim eşyalar gider evi yerleştiririz ramazana başlamadan ev bitmiş olur boshayallersmile

canımmm resimlerinize baktım şimdi tek söyleyebileceğim perikızlarını kıskandıracak kadar güzelsin maşaallah subanallah boshayallersmile :Saruboceq:

bende başlıyorum haftaya gelinliğe tatlım değişik sade ama aynı zamanda şık bişey diktiricem bakalım heyecan dorukta opuyorumnanaktan

Yani bizim nikah olucak ya gelinliğimi doya doya giyebilmek için sırf kına yapabilirim salonda :1:

Bu hafta beyaz eşyalar için servis gelicek temmuz 20 si gibi mobilyalar gelicek işte o sırada da benim eşyalar gider evi yerleştiririz ramazana başlamadan ev bitmiş olur boshayallersmile

:nazar: çooook teşekkürr ederiiim canımmm yaa cok saoll...evet sıra düğündee bakalımm .....neler olacak cok güzell herşey..şimdi bizim ev aramama zamanımız geldii.)

ay kızlar Allah yardımcınız olsun biz 3 hafta kala anca bulabildik kafamıza göre :)
bir an önce halledin bir çok mobilyacı bir ay yada 15 günden önce teslim yapmıyorrr bizim gibi problem yaşamayın

ınci canım bizde ümit mobilyadan aldık mesela oda söyledi bize en az 2 hafta öncesinden haber vermemiz lazımmış.. Biz çok kolay bulduk ya girdik ümit mobilyaya gri ve siyahlı takımı görünce nişanlımla ikimizde birbirimize baktık evet bu :) dedik.. O kadar çık duruyor ki ben hatta bir ara ''iyi güzel beğendik ama bence çok pahalıdır alamayız bu takımı '' dediğimi hatırlıyorum.. Neyse Allah yardımcımız oldu herşeyimizi aldık :)

Kızlar aramızda evi hazır olan varsa resimlerini yayınlasın ya çok merak ettim :) Bu arada 3 lü tablo halinde duvar stickerları var kızlar internetten bakın çok güzelll ben alıcam mutlaka :)

yaa bende sticker larla donatmak istiyorum ewi... duvarlarımı sırf bu yüzden beyaz bıraktım... alamm iflas bayrağını çkmeme az kaldı ben hala ne derdindeyim... kaydirigubbakcemile2

sedefcim biz bi çok yerde zaman problemi olduğu için beğendiğimiz mobilyaları alamadan çıktık en sonunda pierre cardin den beğendik hepsini biraz mecburiyet gibi oldu ama ben aldığımız herşeyi çok beğendim :)
daha evimiz bile teslim edilmedi resim yokh :(
biz de duvar kağıdı yaptırmayı düünüyoruz sadece tw ünitesinin arkasına bakalım

semu bizim evimiz de duvarları açık renk kum beji gibi hatta daha da açık inşallah ben düğünden sonra yapabilicem galiba yada belki nişanlım halleder ayy ne mutlu olurumm zaten bu aralar herşeyi bıraktı evle ilgileniyor ohh kim demiş ona bu zamana kadar bırak diye ben de evde keyif çatıyorum :) :)

offf benimde canım sıkkın bu erkek milleti hep böylemi yaaa bişeyleri anlamaları için kakılmış gibi kafalarına vurmak mı lazım illa :mymeka:

evet canım cok ilgilliler ya....hemde önceden baktıgım için bir inidirm söz konusu...oldu çok sevindimm,su sıralar nerden kar yapsak iyi oluyor valla....

çok sevindim cnm inşallah istediğin gelinliği orda bulursun

sedacım bu arada fotograflarınız çok güzel çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin cnm :1hug:
kızlaarr ya özlüce tarafında oturan oturacak olan var mı biz fazla uzaklara gidiyoruz sanırımm :S

cnm biraz uzaklara gidiyorsun bizimde ev ordan olucaktı baştan ben istemedim ama evler yeni ve yavaş yavaş yerleşicek sanırım oralarda sende şehiriçinde oturuyor olacaksın :)))

offf benimde canım sıkkın bu erkek milleti hep böylemi yaaa bişeyleri anlamaları için kakılmış gibi kafalarına vurmak mı lazım illa :mymeka:

sedefcim hepsi öyle merak etme sempatiksalakcinni

Şebnem deli oldum yaaaaa valla sinirden otursam bir paket sigarayı bitiririm vallaaaaaaaa ayyyy çıldırıcam şimddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae Bu arada kızlar benden başka sigara kullanan varmı aranızda?..

Şebnem deli oldum yaaaaa valla sinirden otursam bir paket sigarayı bitiririm vallaaaaaaaa ayyyy çıldırıcam şimddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae Bu arada kızlar benden başka sigara kullanan varmı aranızda?..

klasik erkek milleti.. ya bu kadar erken nie yapıyosunuz... işte niye acele ediyosunuz... yok efendim o çok mu gerekli.... vurcan enseye :mymeka:

sigarayı bırakalı 3 hafta oldu....hihoyyyt inşallah sende bırakırsın...olumunekankayizsmile

cnm sen kendini yıpratma hepsi böyle çünkü herşeyi ağırdan alıyorlar olur eder diye sabır napalım başka alsanaalsanasmile

ben kullanmıyorum sende bırakırsın inşallah cnm kaydirigubbakcemile4

klasik erkek milleti.. ya bu kadar erken nie yapıyosunuz... işte niye acele ediyosunuz... yok efendim o çok mu gerekli.... vurcan enseye :mymeka:

sigarayı bırakalı 3 hafta oldu....hihoyyyt inşallah sende bırakırsın...olumunekankayizsmile

Ay bir vurdumduymazlık aldı başını gidiyor yaaaa anlasın diye telefonda soğuk konuşuyorum hatta hiç konuşmuyorum :dilcikar: yok anacım ya hiç bişi olmamış gibi konuşuyor :3: aklına gelmiyormu ya bu kız niye böyle konuşuyor diye düşünmek ?? :uhm: yada aklına geliyor ama nasıl olsa siniri geçer diyor umursamıyorrr :çok üzgünüm: katlanamam ikisinede alsanaalsanasmile

sedeff erkekler işte kuzum sigara içip kendini zehirlemene değmezz çünküüü erkek adı üstünde beyinlerinin bizimle aynı doğrultuda çalışıyor olması imkansız onların yaradılışlarıyla bizimki çok farkllı çookk..
bu arada ben de kullanmıyorum sigara sen de kullanmaaaa :delphin:

gyirmibeş sen şehrin bi ucundasın ben bi ucundaa kaydirigubbakcemile4

şebnem ihsaniye olcaktı komşu olcaktık ama sonradan böyle oldu napalım olsun da artık hem metro da geliyor 2 aya kadar buna şükür yerimseniben

Back
X