• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

sedefcim hoşgeldin
bence kına yapman çok iyi olmuş sonra keşke yapsaydım deme hem eğlenceli hale getirebilirsin tabii:)
bizde beyaz duvak tülünden bütün kızlara küçük duvaklar yaptık beni çıkartırken takacaklar :)
sinir oldum aşkı memnuda da yaptılar ordan özenti gibi olcak ama napim biz çok daha önceden hazırlamıştık :)

Sedefcim sevindim cnm kina gecenin kesinlesmesine daha vaktiniz var hersey halledilir benim kinaya 8 dugune son10 gun

Seda bana komsu geliyor kismetse kaydirigubbakcemile2

ınci bacım bende düşündüm o minik duvak muhabbetini ama malesef benim arkadaşlarım yok onları takabilecek senağlama Şebnem kızzz azcuk kalmış valla senin heee bak kına düğün resimlerini ayrıntılı istiyorum valla çatlarım orta yerimden yoksaaaaa sempatiksalakcinni :1:

ayyy anacum ya bana komşu gelen yok kızzzz arnavutlara bitek ben gidiyorum tamda yerine zafer mahallesine vallaaaaa benim gibi şoparın ne işi var aslında onların arasında ayy düşünemiyorum bile nasıl uyuşucaz bakalım bide ben çok fevriyimdir içimdeki dilimde hemen herşeyi çat diye söylüyorum çok tepki çekicem eminim yaa :delphin:

İnci bacım nerelerdesin yaw :3:
Kızlar bu arada annemin yoğun talebi üzerinde 16 eylül perşembe akşamı kına yapıyorum salon tutucam vereliniortak Artık annem için sabredicem 2 -3 saat :1closedeyes:

Çok değişik fikirlerim var kırmızı başörtüsü yerine kırmızı duvak alıcam kızlar :dance:

ooy kuzu senle herşeyımızz aynıııııı :) 16 eylüüül kına gecemiiiiiiiz .......17 eyll kız hamamııı 18 de ise büyük finallllllll :))))))

Sedefcim sevindim cnm kina gecenin kesinlesmesine daha vaktiniz var hersey halledilir benim kinaya 8 dugune son10 gun

Seda bana komsu geliyor kismetse kaydirigubbakcemile2

SEBNEMMMCIM ya gherşey cok güzel olacak em,niiimmmm dört gözle bekliiyorum güzel haberleriniii snein düğün neredeydıı kırcı da kınayıd sanrıım ama artık kafam allak bullak :):nazar:

ooy kuzu senle herşeyımızz aynıııııı :) 16 eylüüül kına gecemiiiiiiiz .......17 eyll kız hamamııı 18 de ise büyük finallllllll :))))))

yaaa çiçeğeemmm senle herşeyimiz aynı maşaallah valla kızzzzz olumunekankayizsmile

sedefcim bizim eve baya yakın zafer mahallesi hatta kapı komşumuz da arnavut bütün sülalesi zafer mahallesinde oturuyor gitmişliğim çoktur bakma sen çok rahat hoş muhabbet insanlardır onların da düşündüğü dilindedir yani en azından benim tanıdıklarım öyle :)

:nazar:

maşşalaah maşşallah bizeee bir de beraber Bodrum a gittseydik balayına tam olacaktıı :)))))))) tam 80 gün var......80 GÜDE DEVR_ı ALEMM ..........

Valla bacım geçsin şu 80 günde devr-i aleme çıkalım yaaa kaydirigubbakcemile3 Deniz - kum- güneş -sevdiğin adamda yanında oh oh boshayallersmile

ınci yavrum seni fahri komşum ilan ediyorum bak söylemedi deme kaydirigubbakcemile3

kızlaarr bizim de tatilimiz belli oldu antalyaya gidiyoruuzz :) inşallaahhhh

aaaaa hayırlı olsun tatlım olumunekankayizsmile nereye gidiyorsunuz? nerde kalıcaksınız? anacuğummm çok sıcaktır antalya bence +50 factör korumalı git sengözlerimebaksanab

evett bi de nemlii ama olsunn :)
antalya topkapı place canım bakalım kısmetse bu stres geçsin o güzel günler gelsin bir an öncee inşalllaahhhhh

İnci bacım bende düşündüm o minik duvak muhabbetini ama malesef benim arkadaşlarım yok onları takabilecek senağlama Şebnem kızzz azcuk kalmış valla senin heee bak kına düğün resimlerini ayrıntılı istiyorum valla çatlarım orta yerimden yoksaaaaa sempatiksalakcinni :1:

Sedefcim allah kismet ederse dugunlerden sonra gorusucez ya o zaman hep beraber bakariz fotograflara insallah
boshayallersmile
SEBNEMMMCIM ya gherşey cok güzel olacak em,niiimmmm dört gözle bekliiyorum güzel haberleriniii snein düğün neredeydıı kırcı da kınayıd sanrıım ama artık kafam allak bullak :):nazar:

Insallah sedacim olumunekankayizsmile evet kinam kirci otelde. Dugun almira havuz basi

kızlaarr bizim de tatilimiz belli oldu antalyaya gidiyoruuzz :) inşallaahhhh
Hayirlisi olsun incicim opuyorumnanaktan

Ayyyy Sedayal beni bekşiceksiniz buluşma için aynı gün evleniyoruz yaaaaa kaydirigubbakcemile3

:nazar:
Ayyyy Sedayal beni bekşiceksiniz buluşma için aynı gün evleniyoruz yaaaaa kaydirigubbakcemile3[/Q
nerde bekliicezz canıım :) evet aynı gün valla aklıma sen de geleceksiiinnnnn;.....:)))))))
saat 4 de bizim nikah 8 e kadarrr..:)

Bizim öğlen 1 de tatlım :) senden tecrübeli olucam 3 saat :dilcikar: olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

bekleriz kızlar hep beraber buluşacagız kısmetse öyle ayrı gayrı yok olumunekankayizsmile

Back
X