• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

slm bayanlar bursalı hemşehriler bursann ilçesindeydim bursaya başka bi ilçesine geln geldim 2 yıllık evliyim 13 aylık jojuuum var işte bööle beğenrsem annaşırsak kocama kuma alabilirim sizleri :)

oooo yeni gelenler olmuş hoşgelmiş herkesler...
kızlar enim çeyizim haftaya cuma gidiyor...
c.teside nikah olacak..
18 indede düğün.
o arada hamam bekarlığa veda kına
hepsini planladık
arkadaşlarım saolsunar
çokgüzel şeyler planlamışlar kızlar..
çok mutluyum...
şenemcim sende ne var ne yok..
az kaldı düğünlere..

selam kızlaarr tam düğüne azz kaldı internetim koptu düzelmiyor da telaşeden ona sıra gelmedi yaptıramadık arada sırada ancak bakabiliyorum düğünüme 21 gün kaldı kısmetse :)
hazırlıklarımız son zamana kalmıştı şimdi koşturuyoruz :)

slm bayanlar bursalı hemşehriler bursann ilçesindeydim bursaya başka bi ilçesine geln geldim 2 yıllık evliyim 13 aylık jojuuum var işte bööle beğenrsem annaşırsak kocama kuma alabilirim sizleri :)

ay o nedemek kuma almak felan hoş değil şakası bile:olmaz:

c.teside nikah olacak..
18 indede düğün.
hepsini planladık
arkadaşlarım saolsunar
çok mutluyum...
az kaldı düğünlere..

ne güzel canım kıymetini bil arkadaşların var boshayallersmile ben üniversitedeyken en yakınım dediğim 4 dostumu sildim defterden o günden beri yakın bir dostum yok malesef pek güvenemiyorum insanlara :umursamaz:

Kızlar bugün arkadaşım doğum yapmıştı onun yanına gittim ziyarete geldim hava feciiii sıcak bayıldım valla , gelinlikçiyle anlaşıyorum kesin kızlar modelimi felan ayarladık artık 1500 tl satın alıcam bir an önce başlamak istiyorummmm provalara opuyorumnanaktan

ne güzel canım kıymetini bil arkadaşların var boshayallersmile ben üniversitedeyken en yakınım dediğim 4 dostumu sildim defterden o günden beri yakın bir dostum yok malesef pek güvenemiyorum insanlara :umursamaz:

cnm benim bende çok kazık yedim benimde yakın bir arkadaşım yok
ama olmaması daha iyi bence ben halimden memnunum bayanssulusmile

c.teside nikah olacak..
18 indede düğün.
hepsini planladık
arkadaşlarım saolsunar
çok mutluyum...
az kaldı düğünlere..

evet gülşencim az kaldı düğünlere benim 15 günüm kaldı kaydirigubbakcemile2

ne güzel inşallah hepsi istediğin gibi olur cnm eğlencelerin

benim ev hazır bir odanın kanepesi gelicek temmuzun ilk haftasında onun dışında herşey hazır bir damatlık yok oda 1 günlük iş :1:

inşallah hayırlısıyla olur düğünlerimiz :Saruboceq:

yeni gelen arkadaşlara bende hoşgeldin diyorum burda seviyeli muhabbetler için ve güzel paylaşımlar için burda olduğumuzu hatırlatırım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Valla şebnemcim en iyisi böyle biraz aşım ağrısız başım ohhhhh

Kızlar bende haftaya başlıyorum gelinlik provasına.. hihoyyyt uyku tutmuyor beni offf sevgilimi özledim :utangac:

Back
X