- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
inşallah istediğin gibi bir iş bulursun cnm ben çalışmıyorum evdeyim . olsun cnm kış geç geldi ama bahar geç gelmesin :))
amin canım inşllh Allah herkeze iş kapısı açsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah istediğin gibi bir iş bulursun cnm ben çalışmıyorum evdeyim . olsun cnm kış geç geldi ama bahar geç gelmesin :))
amin canım inşllh Allah herkeze iş kapısı açsınhayırlısı olsun canım senin içinde bahar geldi canım artık son yagmurlardır bunlar yaz gelincede sıcak diyoruz
her mevsimin güzelligi oluyor işte
![]()
valla bana hiç çalışmak kısmet olmadı omayacakta sanırım eşim istemiyor :) olsun cnm yaz gelsin en azından insan mutlu oluyor havalar güzel çiçekler açmış hava karanlık olunca kolumu kaldırmak gelmiyor içimden :) olsun az kaldı yaz geldi gelicek
Bende bursa osmangaziye gelin gidicem kısmetse![]()
hoşgeldin canım aramızaBursaya geliceksin demek negüzel seversin Bursayı güzel şehirdir.Allah mesut mutlu etsin şimdiden
Dügün nezaman nerden gelin geliceksin canım?
![]()
ben bu topiği yeni gördüm daha.. geç kalmadım umarım...
bende bursa ya gelin geldim.. 2008 de..
evlilik hazırlığı bölümündeyiz ama olsun bende bursa ya elin gelecek arkadaşlara hele hele şehir dışından gelecekler varsa seve seve yardım etmek isterim.. elimden geldiğince tabi..
ben bu topiği yeni gördüm daha.. geç kalmadım umarım...
bende bursa ya gelin geldim.. 2008 de..
evlilik hazırlığı bölümündeyiz ama olsun bende bursa ya elin gelecek arkadaşlara hele hele şehir dışından gelecekler varsa seve seve yardım etmek isterim.. elimden geldiğince tabi..
Nerden gelin gittin Bursa'ya canım ?Nrede oturuosun?![]()
sende hoşgeldin canım.bende 2009 geliniyimAllah mesut etsin.
Çocuk varmı?
bursayi pek bilmiyorum ama heykele gidince bulurum herhalde, saol canim
bernardo magazasi var mi yakinlarda?
heykeldeki iskenderin yanından bir yol iniyor orda çeyizlik ne ararsan bulabilirsin.. ACR diye bir mağaza var çok ucuz ve değişik yeni şeyler var ne ararsan orda var diyebilirim ben kendimi kaybediyorum ordakarşısında da başaranın outleti var onun karşısında biev var hepsi bi yerde yani.. ACR'ın yanında Days in colors'un mağazası var orası da ucuz fabrika satış mağazası galiba
hayırlısı olsun selincim şimdiden hoşgeldin aramıza