• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

inşallah istediğin gibi bir iş bulursun cnm ben çalışmıyorum evdeyim . olsun cnm kış geç geldi ama bahar geç gelmesin :))

amin canım inşllh Allah herkeze iş kapısı açsın:16:hayırlısı olsun canım senin içinde bahar geldi canım artık son yagmurlardır bunlar yaz gelincede sıcak diyoruz:1:her mevsimin güzelligi oluyor işte:31::16:

amin canım inşllh Allah herkeze iş kapısı açsın:16:hayırlısı olsun canım senin içinde bahar geldi canım artık son yagmurlardır bunlar yaz gelincede sıcak diyoruz:1:her mevsimin güzelligi oluyor işte:31::16:

valla bana hiç çalışmak kısmet olmadı omayacakta sanırım eşim istemiyor :) olsun cnm yaz gelsin en azından insan mutlu oluyor havalar güzel çiçekler açmış hava karanlık olunca kolumu kaldırmak gelmiyor içimden :) olsun az kaldı yaz geldi gelicek

valla bana hiç çalışmak kısmet olmadı omayacakta sanırım eşim istemiyor :) olsun cnm yaz gelsin en azından insan mutlu oluyor havalar güzel çiçekler açmış hava karanlık olunca kolumu kaldırmak gelmiyor içimden :) olsun az kaldı yaz geldi gelicek

olsun canım eşin istemiyorsa çalışmassın sende:)Evet canım havaların etkiside büyük oluyor insan psikolojisi üzerinde.gelir arkadaşım yazda gelir inşllh az kaldı:1:

hoşgeldin canım aramıza:16:Bursaya geliceksin demek negüzel seversin Bursayı güzel şehirdir.Allah mesut mutlu etsin şimdiden:69:Dügün nezaman nerden gelin geliceksin canım?:70:

kısmetse haftasonu nişanım var :61: evlenmeme daha 3 sene var cnm ya İstanbuldan gelin gidicem Bursaya :34:

ben bu topiği yeni gördüm daha.. geç kalmadım umarım...
bende bursa ya gelin geldim.. 2008 de..

evlilik hazırlığı bölümündeyiz ama olsun bende bursa ya elin gelecek arkadaşlara hele hele şehir dışından gelecekler varsa seve seve yardım etmek isterim.. elimden geldiğince tabi..

evlilik hazırlığı bölümündeyiz ama olsun bende bursa ya elin gelecek arkadaşlara hele hele şehir dışından gelecekler varsa seve seve yardım etmek isterim.. elimden geldiğince tabi..

Nerden gelin gittin Bursa'ya canım ?Nrede oturuosun? :61:

sende hoşgeldin canım.bende 2009 geliniyim:69:Allah mesut etsin.:nazar:Çocuk varmı?

kızlar kusura bakmayın yeni cvp verebliyorum aöf sınavlarım vardı kafamı kaldıramadım..

Nerden gelin gittin Bursa'ya canım ?Nrede oturuosun? :61:

adapazarından geldim canım.. yıldırım akçağlayan da oturuyoruz..

sende hoşgeldin canım.bende 2009 geliniyim:69:Allah mesut etsin.:nazar:Çocuk varmı?

hşbulduk hayatım.. allah hepimizi mesut etsin inş.. 1 tane oğlum var allah bağışlarsa 14 aylık..

heykeldeki iskenderin yanından bir yol iniyor orda çeyizlik ne ararsan bulabilirsin.. ACR diye bir mağaza var çok ucuz ve değişik yeni şeyler var ne ararsan orda var diyebilirim ben kendimi kaybediyorum orda :27: karşısında da başaranın outleti var onun karşısında biev var hepsi bi yerde yani.. ACR'ın yanında Days in colors'un mağazası var orası da ucuz fabrika satış mağazası galiba

canım bursanın yabancısı oldugum ıcın bulamadım :26:
acr nerde? ben bı baktım netten nilüferde cıktı

bende bursaya gelin gidicem kısmetse 2013de :1:

daha çok var gerçi ama Bursa çok güzel bi yer gerçekten :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba buluşma bölümüne konu açtım haydi katılım bekliyorum konuşup buluşalımm olmazmııı:74:

Kızlarrr günaydın mı desem tünaydınmı çok mutluyum işyerinde artık açılıyor kk :))

Akşamları yorgunluktan takip edemiyordum ama artık full time burdayım inşaallah :)) :3:

iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar?Buluşma oldumu?bende işe girdim 1 ay olucak fırsat bulupta çok sık giremiyorum.Buluşma olursa fırsatım olursa gelirim görşürüz kendinize iyi bakın:16::70::71:

Back