• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

nabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçekten :19: ahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :46: :81: :12:

Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm :34:
3 çift miiii :52::52: bende topuklu ayakkabı istiorum cnm yaaa kırmızırugan bide siyah rugan bide lacivert bnm istekler bitmz aanacım :60::60::60:

nabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçekten :19: ahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :46: :81: :12:

Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm :34:

merhaba sedefcim bende bugün gittim aldım ayakkabı :) gelmiş yazlıklar bir sürü ayakkabı vardı iyiki aklıma getir cnm valla

juliacım sanada merhaba

iyi geceler kızlar, bende şimdilik buralardayım. uyku gelmedi daha :)

bi türlü bu buluşmalara denk gelemedim ama artık çalışmıyorum. inş en kısa sürede bi buluşma ayarlayabiliriz ve katılırım:70:

bi türlü bu buluşmalara denk gelemedim ama artık çalışmıyorum. inş en kısa sürede bi buluşma ayarlayabiliriz ve katılırım:70:

merhaba sevgili bizde de uyku yok :)

daha buluşamadık bir türlü bizde onu konuşuyorduk kimsede gelmiyor topiğe

merhaba cnm h.g :16:

günaydın fıstıklarımmmm bende istanbuldayım bugün akşama arkadaşımın nişanı var ohhh yandan yandan döktürücem valla :) :64:

Back