Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Ben de 26 baharcım bu arada güzelyalıdan arkadaslar için kolaymış FSM o yüzden

ok canım yaşlarımızda yakın negüzel evet güzelyalı dolmuşu fsm ışıklarının oraya kadar geliyo ordan fsmye dogru yürünüyo çok içerleri olmasın arkadaşlar caddeye yakın olsuninşllh uygun bigün ayarlayalımda tnışıp görüşelim sonra ilerleyen günlerde gün gibi evlerdede toplanırız nedewrsiniz?

evet neden olamasın Mudanya yolu tarafına yakın olan tarafta olması lazım buluşma yerinin di mi o zaman

evet neden olamasın Mudanya yolu tarafına yakın olan tarafta olması lazım buluşma yerinin di mi o zaman

canım mudanyya yolu olması şart degil yani fsm ye dogru çok içerlerde olmasın baya yürümem lazım çünkü diger arkadaşlar nediyo ortak bi karar verririz ogün gelsin canım diger arkasdaşlar da yazsa ortak bi karar verirdik sagol canım düşüncen için

canım mudanyya yolu olması şart degil yani fsm ye dogru çok içerlerde olmasın baya yürümem lazım çünkü diger arkadaşlar nediyo ortak bi karar verririz ogün gelsin canım diger arkasdaşlar da yazsa ortak bi karar verirdik sagol canım düşüncen için

Evet diğer arkadaşlar da gelsin katılım konusunda liste yapalım, benim hatırladığım kadarıyla güler, bahar şebnem ve ben varız şimdilik, unuttuğum var mı arkadaşlar?

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün neler yaptınız?buluşma konusunda son gelişmeler yok sanırım 4 kişide olabiliriz farketmez ama diger arkadaşlarıda bekliyoruz hadi kızlar:92:

kızlar bu böyle olmayacak en iyisi ben yer zaman ve saat vereyim yoksa bir karar cıkmayacak uyan ya da uymayan arkadaşlar da fikirlerini söyler düzenlemeler o yönde yapılır:13:. 27 aralık pzt saat 14.00 de FSM Gönül kahvesi diyorum gelenler parmak kaldırsıınnn

canım tam gününü seçtin yaniogün ben hastaneye gidiyorum randevumu ogüne verdiler başka gün olsa ?

canım tam gününü seçtin yaniogün ben hastaneye gidiyorum randevumu ogüne verdiler başka gün olsa ?

Olur kuzum olur29 aralık çarş aynı yer ve saat nasıl

Evet Şebnemcim sen de diğer arkadaşlara söyleyebilirsen iyi olur

Son düzenleme:
Olur kuzum olur29 aralık çarş aynı yer ve saat nasıl

Evet Şebnemcim sen de diğer arkadaşlara söyleyebilirsen iyi olur

uyar bana o dediginiz yer nerdeydi?ışıklara yakın olsun yaniçok içerlere yürüğmeyim canım.kimler gelicek peki tahmini kaç kişi?tanışmadan sonra ben banada beklerim güzelyalıya kızlar gün gibi toıplanırız işte arkadaşçvremizde genişler iyi olur.burdaki buluşma aktivitelerine baktımda negüzel buluşmuşlar görüimüşler darısıda bize bu arada ben açıktım ramazanda yeni kapandım testtürlüyüm yani .aranızda kapalı olan varmı?

Işıklara yakın sayılır Baharcım 200 mt fln ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…