oooo herkeslerle komşuymuşuz ben de ertuğrulkentte oturuyorum saygın kente çok yakın
HErkeseee merhabalarrrr.. Aranıza yeni katıldımm...
ve bende Bursa ya gelin gelenlerdenim... Tam 1 yıl 3 ay olacak :) Antalya dan geldim... Şuan FSM de oturuyoruz....
ben de seha kentteyim sizler hangi sitedesiniz ertuğrulkenttekiler size diyorum tanısırız insallah bir
gün:2:
ben de selvi deyim saygına çok yakınım........
yok canım ben akçaylıyım çerkez de değilim
slm kızlar nasılsınız?buluşmaktan bahsetmişsiniz.bende şuan evdeyim çalışmıyorum müsaitim yani nerde buluşabiliriz peki?ben güzelyalıda oturuyorum fsmye tek dolmuşla gelebilirim ama fsmin heryerini bilmiyorum bilindik hepimize uygun yakın biyer olsun
bu arada kızlar süpersiniz bizim aylardır ayarlayamadığımız buluşma olucak sanırım :) ve baya çoğalmışız
ben bilmiyorum selvi sitesini yeni bi sitemi
Tamam o zaman baharcım senin de ulaşım problemin yoksa ona göre ayarlayalım bilindik bir yer
ewet kızlar fsm hem ulaşımı kolay hemde daha iyi bir buluşma noktası herkes heryeri kolaylıkla bulabilir zaten herşey hemen hemen cadde üzerinde:)yer ve zaman tekrar konuşuur galiba...
Evet Şebnemcim olacak gibiben FSM gönül kahvesini ya da güllüoğlunu vs önerebilirim uygun mudur?
tamam o zaman yer aşagı yukarı belli oldu FSM olacak zaman konusunda ne düşünüyorsunuz?
Tamam o zaman baharcım senin de ulaşım problemin yoksa ona göre ayarlayalım bilindik bir yer
Evet Şebnemcim olacak gibiben FSM gönül kahvesini ya da güllüoğlunu vs önerebilirim uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?