Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

HErkeseee merhabalarrrr.. Aranıza yeni katıldımm...
ve bende Bursa ya gelin gelenlerdenim... Tam 1 yıl 3 ay olacak :) Antalya dan geldim... Şuan FSM de oturuyoruz....

Hoşgeldin komşu nasılsın

Bu arada buluşalım arkadaşlar hangi günler müsaitsiniz? Bu konuda başka fikri olan var mı

slm kızlar nasılsınız?buluşmaktan bahsetmişsiniz.bende şuan evdeyim çalışmıyorum müsaitim yani nerde buluşabiliriz peki?ben güzelyalıda oturuyorum fsmye tek dolmuşla gelebilirim ama fsmin heryerini bilmiyorum bilindik hepimize uygun yakın biyer olsun

bu arada kızlar süpersiniz bizim aylardır ayarlayamadığımız buluşma olucak sanırım :) ve baya çoğalmışız

Tamam o zaman baharcım senin de ulaşım problemin yoksa ona göre ayarlayalım bilindik bir yer

bu arada kızlar süpersiniz bizim aylardır ayarlayamadığımız buluşma olucak sanırım :) ve baya çoğalmışız

Evet Şebnemcim olacak gibi ben FSM gönül kahvesini ya da güllüoğlunu vs önerebilirim uygun mudur?

ben bilmiyorum selvi sitesini yeni bi sitemi

ebrusen selvi yeni bi sitemi bende bilmiyorum iki aydır oturuyoruz ama arka tarafı saygınkent ön tarafında ise dere var karsıdan yeni yapılan yumurta biçimli binaları( karina evleri galiba) görüyorum...

tamam o zaman yer aşagı yukarı belli oldu FSM olacak zaman konusunda ne düşünüyorsunuz?

Tamam o zaman baharcım senin de ulaşım problemin yoksa ona göre ayarlayalım bilindik bir yer

Evet Şebnemcim olacak gibi ben FSM gönül kahvesini ya da güllüoğlunu vs önerebilirim uygun mudur?

tamam canım diger arkadaşlar hepiniz fsmdemi oturuyosnuz?eger başka semtte olanlar için fsm tersse ozaman kent meydanıda olabilir bu arada arkadaşlar yaş kaçtı sizlerin?ben 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…