- 31 Temmuz 2008
- 352
- 16
- 643
tüh ya erken bulusursaniz gelemicem ben.
Sen ne zaman gelecektin cicim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işıklara yakın sayılır Baharcım 200 mt fln ileride
bende akçaylıyım cnm ondan sordum :)
ben ihsaniyedeyim kızlar bana her yer uyar bu arada bu topikte olan ama uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var ben onlarada ulaşırım bir şekilde
ben 25 yaşındayım
aaaaa hemserimsin sen benim yahu tanışırız insallah bigün nerdensin ki,mlerdensin bakimmmm
kızlar şimdi kesin tarih 29 aralık mı gönül kahvesinde saat ikide dimi:))![]()
kızlar şimdi kesin tarih 29 aralık mı gönül kahvesinde saat ikide dimi:))![]()
Sen ne zaman gelecektin cicim![]()
çileklim ne zaman geliceksin bursaya neler yapıyorsun görüşmedik uzun zamandır ??
benim için uygun canım ama başka fikirleri oln arkadaşlar da var ne dersiniz buluşalım mı uzamasa diyorum aslında![]()
Arkadaşlar merhaba bende yeni gördüm yazıları...Buluşunca bilgi verin gelirim bende...![]()
kızlar bence 2010un bu son hafasında buluşalım yeni yıla yen arkadaşlıklar yeni başlangıçlarla başlayalım...şimdilik kimler gelebilecekse sayı bence çok önemli değil daha sonra tekrar kalabalık bir gurup olarak görüşürüz...ne dersiniz bakalım ?pazartesi saat 13.30 gönül khvesi(fsm)![]()
herkese merhabaaa:79: pazartesiye mi dönüş oldu kızlar çrş değil miydi şimdi bakmayan arkadaşlar için problem olmasın bir de Bahar'ın doktor randevusu vardı ama 29-12-2010 çrş 14.30 Gönül kahvesi mi yoksa yarın mı:44:
Bu arada tekrar buluşuruz arkadaşlar ne olacak ama ertelenmese artık daha iyi olmaz mı![]()
s.a canım nasılsın? yarın degil yarın ben hastaneye gidiicem çünkü. kısmetse çarşamba olsunmu denizm?
Çarşamba bende gelirim kızlarrrr![]()