• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

bende akçaylıyım cnm ondan sordum :)

ben ihsaniyedeyim kızlar bana her yer uyar bu arada bu topikte olan ama uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var ben onlarada ulaşırım bir şekilde

ben 25 yaşındayım

aaaaa hemserimsin sen benim yahu tanışırız insallah bigün nerdensin ki,mlerdensin bakimmmm

:( tüh ya erken bulusursaniz gelemicem ben.

çileklim ne zaman geliceksin bursaya neler yapıyorsun görüşmedik uzun zamandır ??

aaaaa hemserimsin sen benim yahu tanışırız insallah bigün nerdensin ki,mlerdensin bakimmmm

burda söylemeyeyim cnm :)
buluştuğumuzda konuşuruz kısmetse

güler cnm bence yılbaşından sonra olsun buluşma tabi bu benim fikrim

kızlar şimdi kesin tarih 29 aralık mı gönül kahvesinde saat ikide dimi:)):kkk:

bazı arkadaşlar müsait degil canım sanırım tam olarak kwesin tarih gün kararlaştırılır yine şuan bende tam bilmiyorum ama çok uzamasın buluşma işi sonra öylece kalıyor:31:

kızlar merhaba hepinize. eskilerden ben anca bakabildim şebnemmmmden aldım haberinizi toplanıyormuşsunuz. vallahi biz bi organize olamadık.
benimde nacizane fikrim haftasonu olması yönünde malum çalışanlar için. siz ayarlayın uygun olursa bende katılmak isterim.
şebnemmmcim bana hbr verirsin cnm buraya bakamazsam.

benim için uygun canım ama başka fikirleri oln arkadaşlar da var ne dersiniz buluşalım mı uzamasa diyorum aslında:34:

slm canım aslında buluşsak iyi olur neyi bekliyoruzki?bekleye bekleye boşuna zaman geçiyor:50:liste yapalım kimler kesin gelicekse liste olsun gün saat belirlensin ve buluşalım olsun bitsin:9:nedersiniz arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba bende yeni gördüm yazıları...Buluşunca bilgi verin gelirim bende...:71:

Arkadaşlar merhaba bende yeni gördüm yazıları...Buluşunca bilgi verin gelirim bende...:71:

kızlar bence 2010un bu son hafasında buluşalım yeni yıla yen arkadaşlıklar yeni başlangıçlarla başlayalım...şimdilik kimler gelebilecekse sayı bence çok önemli değil daha sonra tekrar kalabalık bir gurup olarak görüşürüz...ne dersiniz bakalım ?pazartesi saat 13.30 gönül khvesi(fsm):60:

kızlar bence 2010un bu son hafasında buluşalım yeni yıla yen arkadaşlıklar yeni başlangıçlarla başlayalım...şimdilik kimler gelebilecekse sayı bence çok önemli değil daha sonra tekrar kalabalık bir gurup olarak görüşürüz...ne dersiniz bakalım ?pazartesi saat 13.30 gönül khvesi(fsm):60:

canım nasılsın gulerxy çok dogru diyosun güzel olur tabiki.ama ben arkadaşda belirtmiştim pazrtesi yani yarın ben hastaneye gidiyorum fakat yarından sonraki günler bana uyar.sayı önemli degil evet önemli olan kafanın uyuşacagı iyi samimi dost olacagın arkadaşlar edinmek ben varım katılıma sende gelirsin sanırım 3 5 farketmez kim gelmek isterse bu hafta içi buluşalım:13::92:

herkese merhabaaa:79: pazartesiye mi dönüş oldu kızlar çrş değil miydi şimdi bakmayan arkadaşlar için problem olmasın bir de Bahar'ın doktor randevusu vardı ama 29-12-2010 çrş 14.30 Gönül kahvesi mi yoksa yarın mı:44:

Bu arada tekrar buluşuruz arkadaşlar ne olacak ama ertelenmese artık daha iyi olmaz mı:34:

Son düzenleme:
herkese merhabaaa:79: pazartesiye mi dönüş oldu kızlar çrş değil miydi şimdi bakmayan arkadaşlar için problem olmasın bir de Bahar'ın doktor randevusu vardı ama 29-12-2010 çrş 14.30 Gönül kahvesi mi yoksa yarın mı:44:

Bu arada tekrar buluşuruz arkadaşlar ne olacak ama ertelenmese artık daha iyi olmaz mı:34:

s.a canım nasılsın? yarın degil yarın ben hastaneye gidiicem çünkü. kısmetse çarşamba olsunmu denizm?

merhaba arkadaşlar nasılsınız?çarşamba günü kesinmi ve kaç kişi gelicek?ona göre kendimi ayarlim gelmek için. Denizm diger arkadaşlarla görüştünmü canım tam olarak karar verelim iyigeceler hepinize:16::80:

Back