Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlar ben ertuğrulkentteyim...

memnun oldum canım inşllh görüşür tanışır güzel arkadaşlıklarımız olur ben bir iki defa katıldım görüşmeyede sonu gelmedi.isterimki dostluklar arkadaşlıklar kolay kolay bitmesin ama herkez aynı fikirde olmayınca olmuyor malesefsende çocuk varmı gulerxy?

bende memnun oldum bahar:)henüz çocuğum yok dış gebelik geçiryorum şuan tedavi süreci falan ...inşallah görüşmeler güzel olur arkadaşlıklar dostluklar...

bende memnun oldum bahar:)henüz çocuğum yok dış gebelik geçiryorum şuan tedavi süreci falan ...inşallah görüşmeler güzel olur arkadaşlıklar dostluklar...

geçmiş olsun canım inşllh güzel haberler alırsın.umarım görüşürüz kib aeo memnun oldum

balıkesirliiyim ama evlendim burda oturuyorum eşim bursalı sen bursalımısın:

aa benim eşimde balıkesirli:)ben aslen bursalıyım ama mersinde yaşıyor ailem bnde mersinden bursaya yerleştim yani.bursa çok güzel bi şehir.1 yıllık evliyim ben çocugum henüz yok sizin?

sendemi ertuğrulkent canım çok oturan var herhalde ertuğrulkentte
eşin demi balıkesirli canım neresinden bahar

evet canım susurluk çerkez sendemi çerkezsin yokssa?ertugrulkentte oturan vardır bikaçkişi galiba ben güzelyalıda oturuyorum.eger buluşma olursa tanışma buluşma durumu yol sorun olmuyor gelirim yani bazen bursa heykele gisdiyorum zaten çarşıya

yok canım ben akçaylıyım çerkez de değilim

HErkeseee merhabalarrrr.. Aranıza yeni katıldımm...
ve bende Bursa ya gelin gelenlerdenim... Tam 1 yıl 3 ay olacak :) Antalya dan geldim... Şuan FSM de oturuyoruz....

Selam kızlar, buluşma fln mı var bi ara konuşuldu ama ne oldu:44:

HErkeseee merhabalarrrr.. Aranıza yeni katıldımm...
ve bende Bursa ya gelin gelenlerdenim... Tam 1 yıl 3 ay olacak :) Antalya dan geldim... Şuan FSM de oturuyoruz....

yok canım ben akçaylıyım çerkez de değilim

önecilkle yeni kızlar hoşgelmiş...ewet bence de bi buluşma ayarlasak iyi olur tanışıp kaynaşmak güzel iş:)ertuğrulkentli olanlar bende komsuyum size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…