Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

sedefçim çok geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine.
valla benim bildiğim erkek evinde olur imam nikahı bizim de öyle olmuştu. ama farkedermi onu bilmiyorum. nası uygun görürseniz öyle olur yani bence.

Amann resmi nikah bursada olucak zaten bide cumartesi düşün erken ya bizim öğlen 1 de gelin alma o yüzden cuma günü olucak.. Benimle sadece kardeşim gelicek cuma günü.. Nişanlımda diyorki bizimevde olurdu cuma günü geliceksin ya bende annem babam yanımda olmadan böyle birşey olsun istemiyorum. O yüzden dedim bizde olsun eşyaları almaya geldiğinde kıyılır dedim.. Oda tamam dedi..

Zaten resmi nikah bursada ,imam nikahıda bizim evimizde olsun

halleder hepsi bir şekilde. ama tabi ellerinde değil çok heycan yapıyolar. tatlı heycanlar bunlar kaydirigubbakcemile2 bitsede görsek evlerini gelinliklerini herbişeylerini. seni ne zaman görces bu arada sebnemim

inşallah cnm zaman çabuk geçiyor gelicek o günlerde :)) cnm valla kısmetse hep beraber buluştuğumuzda bakarız düğün fotograflarına

sedayı ekledim facebooktan seninde varsa ekle cnm beni .

sedefcim 0.50 hiç birşey değil cnm güle güle kullan gözlüğünü :)))
bu arada bizim imam nikahı düğünden 1 gün önce oldu şimdi oturduğum evde kıyıldı sizde öyle yapabilirsiniz nikahtan önce cnm

amannn kızlar benim o kadar karışıkki off şehirlerarası evlilik çok zormuş valla

Mihir olarak aman aman bişi istemicem 200 gram altın istemeyi düşünüyorum..

evet cnm oldu :)) ne kadar güzel bir gelin olmuşsun birde demet akalına benzettim seni:) maşallah tütütütüt

günaydın kızlarrr;
şebnemcim dün cıkmıstım netten şimdi okudum yazdığını kusura bakma cnm. gelinliğimi kırçiçeğinde görmüştüm ama orda biraz tuzluydu malum. bende diktirdim. çok teşekkür ederim beğenmene sevindim a.s.

Günaydın kızlar..

Alerji ilacı kullanıyorum ayy felaket baş dönmesi ve halsizlik yapıyor kollarım bacaklarım tutmuyor resmen :bbo:

Ayy dün akşam annemin arkadaşı geldi kızlar 14 tane civciv almıştı bu bahçesinde kümes yapıcaktı aklısıra.. Ay adam bunları kazıklamış hepsi horoz çıkmış büyümüşler şimdi tam millet sahur yapıyor yatıyor uykuya dalacak, güneş doğuyor ya bir yarım saat sonra başlıyormuş bunlar ötmeye kaydirigubbakcemile3 Ay düşünsenize 14 tane horoz ötüyor bahçenizde.. Bütün komşular şikayetçi olmuş felan mecburan horozları kesip özür olarak komşularına vermişler kaydirigubbakcemile3
Ay çok güldüm ama yazık o kadar da iyi kalpli bir kadındır ki üzüldüm hayalleri yıkıldı :sinifsinif:

Ay canım ben yeni girebildim şimdi ya malum cuma bugün acayip yoğun banka...

Artık gözlüklü bir gelinim ben hehehee kaydirigubbakcemile3 Alışmamışım hiç çok tuhaf geliyor kullanmak istemiyorum

canım bende de astigmat var kesin kullanmam lazım ama senlerdir takmıyorum alışkanlık yok başıma ağrı yapıo burnuma ağrı yapıo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takabiliyosan tak valla. ben kesin kavanoz dibi takmak zorunda kalıcam yakında kaydirigubbakcemile3

Kizlar nasilsiniz
sedefcim gecende dedim 0,50 az AMA takabiliyorsan tak gozunun yorulacagi zamanlarda Ben yakini goremiyorum ve numarasi 2 ))) gozlugumude kirdim idare ediyorum

Hazirliklar nasil gidiyor kizlar

Şebnem cim 0.50 biliyorum ama şöyle bir sorun var ben birkaç metre ötesini göremiyorum kesinlikle buzlu görüyorum, gözlüklerle sadece cam gibi görüyorum :) zaten doktora uzağı göremiyorum diye gittim bunları verdi çok yormuşum gözlerimi miyop felan değilmişim :) sürekli pc başında felan olmuyor tabi..

Kızlarrrr çarşamba günü provama gidiorum gelinliğimin resimlerini eklicem çok heyecanlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…