teşekkürler kızlar... çok özlemişim sizleri yaw.. ee ben artık bursadayım düğünler tamamlansında bi gün buluşalım ama değilmi :9
kızlar size bi akıl danışmak zorundayım. nişanlımın teyzeleri fln kapalı ve kına da açılmak istiyorlar. ben kına salonumu aylar öncesinden tuttum ve piyanist erkek. geçen hafta bana piyanist erkek olursa açılamayacaklarını hatta oynayamayacaklarını söylediler. salonu aradaım baayn piyanist ve kameraman için salon fiyatınının üstüne 200 lira daha istediler. e malum düğün telaşı zaten bi dünya para harcanıyor oraya da artı 200 vermek hiç içimden gelmiyor. piyanistin önüne perde çekeriz dedi adam kameraman da 25 tl. bu da ikinci bi seçenek. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. teyzeleri de kırmak istemiyorum ama o perde de garip olmaz mı
kızlar günaydınnn;
gyirmibeş hayırlı uğurlu olsun. mutluluklar dilerim.ayrıca da geçmiş olsun tatsız olayınız için. umarım kötü durumlar yoktur.
herkesin evlenmesini bekliyoruz görüşmek için. az kaldı sayılır.
sebbnemm cim nasıl gidiyor ev işleri opuyorumnanaktan
Günaydınnn bebişlerrr...
Gülşennnnn kuşummm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan Allah korusun birdaha kaza felan yaşatmasın tatlım :Saruboceq:
Şebnemm de kıdemli oldu artık 1 ay olmuşşş bak bak bak ev hanımı seniiiii nasıl gidiyor kız temizlik yemek felan zormu evlilik dedikleri kadar sırnaşık şey
Yaa kızlar gerçekten noluyor bana ya Söz yüzüğüm 3 kere kırıldı artık takmıyorum sevgilimde öyyle duruyor kırık bir şekilde , ilk alyansım denizde kayboldu , ikincisinin taşı düştü.. offff gözü kalanın gözü çıksın inş. mafoldumben
Günaydın fıstıklar... Sedacım valla hava felaket sıcak bizde salonda açtık klimayı kimse öbür odalara gimek istemiyor( Bende can sıkıntısı kına gecesi için hareketli pop şarkıları indiriyorum.. kızlar aklınıza gelen varsa yazın bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?