• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ayyy sebnemmm ne güzell ben ne pişirsem diye sabahtan beri düşünüyorum iş yerinde. düşündükçe acıkıyorum acıktıkça zaten zor gelen yemek olayı daha da zor oluyo :bbo: kaydirigubbakcemile3
bide bizim cadılara bak şarkı seçiyolar. evlensinler görcem ben onları kaydirigubbakcemile3

Evet kelebeklikuzum evlendinler de gorelim onlari cnm Ben kiymali patates yemegi yaptim sanada fikir olsun

Valla Ben internetten bakiyorum zaten cogu yemek ayni yapiliyor sen calistigin icin daha zor cnm

ahahhahahaha kaydirigubbakcemile3 Yaww daha evlenmedik ama evlensinlerde görcez demeye başladınız kızzzz aaaaaa gelmeyin üstüme valla kaçak gelin filmi gerçek olucak sonra :))

Allaha şükür birşeyinizi görmedim canlarımmm benimmm olumunekankayizsmile
Şaka yapıyoruzz kızzzz alınmayın sakın valla üzülürüm senağlama

Allaha şükür birşeyinizi görmedim canlarımmm benimmm olumunekankayizsmile
Şaka yapıyoruzz kızzzz alınmayın sakın valla üzülürüm senağlama

ahahhahahaha kaydirigubbakcemile3 Yaww daha evlenmedik ama evlensinlerde görcez demeye başladınız kızzzz aaaaaa gelmeyin üstüme valla kaçak gelin filmi gerçek olucak sonra :))

ESAS KAÇAK geliin geldii ben vazcaydım kızlar ya:( ama haksızlık cok yoruldumm..bugünn su an itibariye;
tam 1 AY 1GÜN 1 SAAT Sonra EVLİ MUTLU HUZURLU olacagııım :)))
:nazar:

Evlenin evlenin insanin kendi evi gibi yok kacak gelinler sedacim havalar cok sicak bu sicaklarda hazirlik yapmak zor olur Allah yardimciniz olsun

Sedefcim Ben alinmam kolay kolay seviyorum sizi bu arada birde tel sehriye corbasi yaptim hadi Iftar a bana gelin :)))

Evlenin evlenin insanin kendi evi gibi yok kacak gelinler sedacim havalar cok sicak bu sicaklarda hazirlik yapmak zor olur Allah yardimciniz olsun

Sedefcim Ben alinmam kolay kolay seviyorum sizi bu arada birde tel sehriye corbasi yaptim hadi Iftar a bana gelin :)))

aç kapıyı saat 8de sendeyızzz canım :::) afiyet olsuunnnn

kızlar günaydınnnnn ;
cadı kaynanayım ben evlenin siz bi hergün arıcam bugün ne iş yapıtınız diye sempatiksalakcinni eve gittim uydurdum bişiler hemen sebnemmcim. yazdıklarını şimdi okudum bugünün menüsüne alabilirim ama iyi oldu. bana buyrun bugünde iftara zemuszemus
sedaaaaaaa sedeffff kaçak gelinde neymiş ayol ne kaldı şunun şurasında hepsi biticek. gerçekten şebnemmin dediği gibi insanın kendi evi gibisi yok. anneme gidince bile hemen evime dönmek istiyorum.canım evim benimmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada ben jale hanıma gittim testlerimi yaptırdım. sonucumu göstermek için çokk bekledim ama o kadar yoğunkii sinir oldum. o yoğunlukta ilgilenemedi doğru düzgün. d.k hapı verdi tekrar biraz canımı sıktı aklımda soru işaretleri bıraktı. sonra ben tabi rahat edemedim 3 tane doktora daha gösterdim sonuçlarımı ayrıca nettende sordum. test sonuçlarımda hiç sorun yokmuş. nasıl rahatladım anlatamam. ayrıca bir şey daha öğrendim jale hanımın yazdığı ilaçları özel alıyomuşuz kızlar bilginize...

Kızlar günaydınnnnn..

Şebocum bayılırımmm tel şehriye çorbasına yım yım yım cokacimcoook

Ayyyy Sedacım valla az kaldı kızzzzz tam 1 ay var bugün itibarı ile hihoyyyt

Kelebeklikuzummmm sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim valla iyi yapmışsın birkaç doktora daha göstermekle.. Peki d.k. hapınımı değiştirdi yani farklı bir markamı verdi bu sefer?

Kızlarrrr bende kendi evimi kendi düzenimi istiyorum artık ya valla karışan görüşen yok süprizzzzz

Bu arada feci hastayım klimalar çarptı galiba öksürüyorum, ciğerleri üşüttük düdük gibi ötüyor ciğerlerim doktora gidicem yarın :çok üzgünüm:

sedefçim vallahi nazar var sende dikkat et kendine tam düğün zamanı bişiler oluyo sürekli. her zamankinden daha iyi bak kendine doktorada git ihmal etme ilaçla hemencik iyi olursun merak etme :teselli:
ben yasmin kullanıyordum şimdi diane 35 verdi.aralığa kadar falan kullanıcam bakalım neden kullandığımıda anlamış değilim ama inşallah vardır faydası şikayetime iyi gelir.
bu ay sonu geliyosun demi evini yerleştirmeye sen ?? hade bakalım bi elin değsin güzelleşsin evin. zemuszemus yaşasınn

günaydın kızlar nasılsınız ??

gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan

kelebeklikuzu cnm kaçırmışım neyin var çok geçmiş olsun neden kullanıyorsun doğum kontrol hapı

ah sedefcim ne güzel daha 1 ay var diyorsun :)) ben o kadar rahattım ki 1 ay var derken şimdi aylar geçiyor :)))))

sebnemcim teşekkür ederim cnm. benim son 4 adet kanaması başmalamadan 1-2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı. korktum bende hormon testi falan yapıldı. o yüzden d.k hapı verdi doktor. kullanıyoruz mecburen şimdilik.
bende son bir ayı hiç hatırlamıyorum gerçi bizim nişandan 3 ay sonra oldu nikah o yüzden ben o dönemi hatırlamıyorum koşturmaktan. kaydirigubbakcemile3 sen internet aldın heralde eve annemden bağlanıyorum demiştin en son çünkü.

sebnemcim teşekkür ederim cnm. benim son 4 adet kanaması başmalamadan 1-2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı. korktum bende hormon testi falan yapıldı. o yüzden d.k hapı verdi doktor. kullanıyoruz mecburen şimdilik.
bende son bir ayı hiç hatırlamıyorum gerçi bizim nişandan 3 ay sonra oldu nikah o yüzden ben o dönemi hatırlamıyorum koşturmaktan. kaydirigubbakcemile3 sen internet aldın heralde eve annemden bağlanıyorum demiştin en son çünkü.

geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda düzelir.:Saruboceq:

annemdeyim cnm ben şimdi :) geldim sabahın köründe daha bağlatmadık cnm internet işte arada telefondanda giriyorum .

baya koşturmuşsunuz cnm bizim 7 ay vardı anca yetişti valla biz çok uyuşuktuk ama çok şükür yetişti herşey bakalım kızlar nelere yapıcak :)))

halleder hepsi bir şekilde. ama tabi ellerinde değil çok heycan yapıyolar. tatlı heycanlar bunlar kaydirigubbakcemile2 bitsede görsek evlerini gelinliklerini herbişeylerini. seni ne zaman görces bu arada sebnemim

oyyy bacılarım döndüm şimdi aranıza , doktora gittim kızlar ordan geldim şimdi.. Ciğerlerimde sorun yokmuş valla alerji felan 3 tane test istedi doktor onları alıcam saat 15:00 gibi.. Göz doktorunada gittim oda 0,50 gözlük verdi sürekli kullan dedi ( uzağı göremiyorum da ) miyop felan değilmişim Allah tan..

Şimdi sevgilimle konuştum imam nikahı işine haftaya felan eşyaları almaya gelicek istanbula bizim evde olsun istiyorum imam nikahı.. Annem babam ve iki şahitle bu işi bitirelim çok kalabalığada gerek yok.. Hem kız evinde olması daha bir manidar geldi bana.. sizce?

Back