• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlarrrrr nasılsınız
bügun misafirim var yemekle uğraşıyorum pöffffffffff kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 giremiyorum netede. bi bakem dedim gelen giden varmı herkes düğün hazırlıklarına daldı tabi.
sedefim cnm bekliyoruz gelinliğini mutlaka resmini çektir görelim.zemuszemus
sedadan ses yok evle uğraşıyo oda heralde.

oooffffffffff kızlar 41- 42 numara gelinlik ayakkabısı nerden bulucam ben yaaa :sinifsinif:

Kızlarrr slm,

Bu sıralar pek sık giremiyordum internete bakiyim dedim abbooovvv bizim hatunlarda yok olmuş ortalıktan ohaoldumsmile

Kızlar benim bursaya tayin işi oldu tabi gişeci olarak, kısmetse ekim başında Kervansarayın karşısındaki Bursa Şubesinde gişeci olarak başlıyorum..

Bu arada gelin ayakkabılarımı buldum?? Nerden mi?? Ankaradan :) Askeri bir personel Mehmet Bey eşine yaptırmış 2 saat giymiş sadece kadın tertemiz bir ayakkabı 42 numara hemde :) Hemen irtibata geçtim kızlar çok güzel işte resmi... Bugün yarın elimde olur ayakkabılar..
ÇOOOK UYGUN FİYATA 42 NUMARA TERTEMİZ GELİNLİK AYAKKABISI sahibinden.com'da

amanınnn amnın siiz özlediim kzlar ya evde netım yok :)
ev işleriyle uğraşırken bugün iş başı seminerlerim başladı kızlar ya hemencık ekım olsun hatyatım düzene girsiin sizler nasılsııınızzzz

Kızlarrr slm,

Bu sıralar pek sık giremiyordum internete bakiyim dedim abbooovvv bizim hatunlarda yok olmuş ortalıktan ohaoldumsmile

Kızlar benim bursaya tayin işi oldu tabi gişeci olarak, kısmetse ekim başında Kervansarayın karşısındaki Bursa Şubesinde gişeci olarak başlıyorum..

Bu arada gelin ayakkabılarımı buldum?? Nerden mi?? Ankaradan :) Askeri bir personel Mehmet Bey eşine yaptırmış 2 saat giymiş sadece kadın tertemiz bir ayakkabı 42 numara hemde :) Hemen irtibata geçtim kızlar çok güzel işte resmi... Bugün yarın elimde olur ayakkabılar..
ÇOOOK UYGUN FİYATA 42 NUMARA TERTEMİZ GELİNLİK AYAKKABISI sahibinden.com'da

canııııııım sen neden bulamıyorsun :) 42 mı ddedin sen???
gel saanaa buluruuuz ; biz bursa da cook az kaldı hiçbişey yetişemicek zanendersemmm..........
son 23

selincim testlerin iyi çıkmasına sevindim ; bende gitiiim d.k.verdi ama ben kullanmayacagım çünkü tam 16sına denk geliyordu yıne aynı tarıhde olmasın diye;doktora dedim sen bilirsin dedii......diğer alternatifi de ben istemiyorum zararlı diye....):nazar:

günaydın kızlarrr;
sedefçim ayakkabı çok şık görünüyor. içine sindiyse güle güle giy canımcım.
sedacım panik yok şekerim tabikii yetişir hiç merak etme sen. allah yardım eder ev kurana. diyorum ya biz 3 ay içinde yaptık nikahı ve sadece eşimle ikimiz uğraştık herşey için. oldu bitti çok şükür. zaten evin eksiği bitmiyor evinize geçin eksik gördükçe alcaksınız zaten bi çeyiz kadar daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu hap olayınıda pek anlamadım canımcım ne demek istediğini ama eğer düğünle çakışıyor diyeyse sorun değil benimde öyle olmuştu ben balayındn sonra bıraktım hapı. bırakır bırakmaz oluyosun zaten. diğer yöntemi zate hiç anlamadım sabah sabah afyonummu patlamadı ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[/B]

doğma büyüme zafer mahallesindeyim.ama bursada farklı semtlerde bir kaç zafer mahallesi var sen hangisinden bahsediyorsun.yakınında yanında yamacında bildiğin başka bir yer varmı

hımmm şöyle sözlesem Namıkkemal Mahallesindeki zafer

Seda, Kelebeklikuzum , Şebnemmmmm kızlar nerelerdesiniz?

Ben bu sıralar karışık günler geçiriyorum zor günler mafoldumben Umarım bir an önce herşey yoluna girer..

Bu arada cumartesi bursaya geliyorum eşyalarım geliyor.. Ayakkabılarımda geldi.. Çok tuhaf oldum ya altında isimler yazılı babetin bir başkasının anılarına sahip olmuş gibi hissediyorum kendimi tuhaf ama sevimli bir duygu boshayallersmile

günaydınnn kızlar..
sedefimm ohh bak komşu çıktı sana balkabaa zemuszemus ayakkabılarını güle güle giy umarım sahibi çok mutludur aynı mutluluk peşini hiç bırakmaz seninde..:nazar:
seda da bana komşu ama ortalarda yok panikle koşturuyo sanırım ordan oraya kıyamam kaydirigubbakcemile3
balkabaa profilde bekar yazıyo ama varmı bi durum sende ??

Back