• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlar size bi akıl danışmak zorundayım. nişanlımın teyzeleri fln kapalı ve kına da açılmak istiyorlar. ben kına salonumu aylar öncesinden tuttum ve piyanist erkek. geçen hafta bana piyanist erkek olursa açılamayacaklarını hatta oynayamayacaklarını söylediler. salonu aradaım baayn piyanist ve kameraman için salon fiyatınının üstüne 200 lira daha istediler. e malum düğün telaşı zaten bi dünya para harcanıyor oraya da artı 200 vermek hiç içimden gelmiyor. piyanistin önüne perde çekeriz dedi adam kameraman da 25 tl. bu da ikinci bi seçenek. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. teyzeleri de kırmak istemiyorum ama o perde de garip olmaz mı:(

Mayaiolp, canım bende kına için salon tuttum bizim benimde arkadaşlarım felan açılmak istiyor o akşam.. Bende piyanist felan tutmadım.. Salonun sahibi zaten bayan piyanist için benden daha fazla para istedi hem zaten sevmiyorum ben piyanist şantörleri.. Bende dedim kalsın benim laptopta 50-60 tane oynak şarkı var.. O akşam için yeterde artar bile.. Bende öyle yapıcam.. Buda sana fikir olabilir.. Hem müzikler daha eğlenceli oluyor :) Mesela ben kına yakılırken ''candan erçetin - ramo'' yu çaldırıcam :) Eğlenceli bişiler olsun dedim :)

teşekkürler kızlar... çok özlemişim sizleri yaw.. ee ben artık bursadayım düğünler tamamlansında bi gün buluşalım ama değilmi :9

teşekkürler kızlar... çok özlemişim sizleri yaw.. ee ben artık bursadayım düğünler tamamlansında bi gün buluşalım ama değilmi :9

Ahhhh canımm benimmmmmm bizde özledik seniii opuyorumnanaktan nasıl alışabildinmi canım bursaya napıyorsun gündüzleri?

kızlar size bi akıl danışmak zorundayım. nişanlımın teyzeleri fln kapalı ve kına da açılmak istiyorlar. ben kına salonumu aylar öncesinden tuttum ve piyanist erkek. geçen hafta bana piyanist erkek olursa açılamayacaklarını hatta oynayamayacaklarını söylediler. salonu aradaım baayn piyanist ve kameraman için salon fiyatınının üstüne 200 lira daha istediler. e malum düğün telaşı zaten bi dünya para harcanıyor oraya da artı 200 vermek hiç içimden gelmiyor. piyanistin önüne perde çekeriz dedi adam kameraman da 25 tl. bu da ikinci bi seçenek. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. teyzeleri de kırmak istemiyorum ama o perde de garip olmaz mı:(

hoşgeldiiiin..biz senınle tanışmıyoruz ama :) sedaa :)

bu konuda bence acık acık söyle;böyle böyle diye;yer değiştirmek olmaz,ama adamlara ayıp değil mi ya İran da mı yaşıyoruz? adamlar arkada;erkek sesii de var,ayrıca yaniii.....
Anlamıyorum böyle insanları,sen sıkma canını acık acık söyle,o zaman fiyat konusu ben olsam sana derdim o zaman üstünü biz tamamlayalım diye bayan olurdu hallolurdu :)hayırlısı olsun cnm...sedefın dediği de mantıklı ama artık tutulmuştur salonun içindeyse o piyanistler....Ben tutarke cok arastırdım ;kendim getireceğim diye,nişanda öyle oldu,kına da ben göütreceğim,nikahtada bakalım kısmet....:nazar:

kızlar günaydınnn;
gyirmibeş hayırlı uğurlu olsun. mutluluklar dilerim.ayrıca da geçmiş olsun tatsız olayınız için. umarım kötü durumlar yoktur.
herkesin evlenmesini bekliyoruz görüşmek için. az kaldı sayılır.
sebbnemm cim nasıl gidiyor ev işleri opuyorumnanaktan

iyi gidiyor cnm benim bulaşık çamaşır tam gaz devam gerçi bu aralar hep annemdeyim ama :))) arada ev işide yapıyorum sen neler yapıyorsun ??

Günaydınnn bebişlerrr...

Gülşennnnn kuşummm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan Allah korusun birdaha kaza felan yaşatmasın tatlım :Saruboceq:

Şebnemm de kıdemli oldu artık 1 ay olmuşşş bak bak bak ev hanımı seniiiii nasıl gidiyor kız temizlik yemek felan zormu evlilik dedikleri kadar sırnaşık şey

Yaa kızlar gerçekten noluyor bana ya Söz yüzüğüm 3 kere kırıldı artık takmıyorum sevgilimde öyyle duruyor kırık bir şekilde , ilk alyansım denizde kayboldu , ikincisinin taşı düştü.. offff gözü kalanın gözü çıksın inş. mafoldumben

tabii sedefcim 1 ayı geçti bizim :)))
iyi gidiyor ya abartıldığı kadar zor değil gerçi ben çalışmıyorum o yüzden belki ama çalışıncada düzenli yapılırsa zor olmaz sanırım

of kızlar ya bilmiyorum daha anneme de söyleyemedim.bu akşam yine canımı sıktılar kayınvalidem ve kayınpederim hacı. kaç haftadır hadi artık diyorum gelinlik bakalım die. kayınvalidem ben bu sıcakta çıkmıyorum sen gez gelinlikçileri bana sadece şu kadar fiyat veriolar de yeter dedi. ben de kendimce sevindim demkki gelinliğime karışmayacaklar die. zaten istediğim gelinlik de açık bişi değil. bu akşam kayınvalidem kızım bak ben babanla konuştum açık bişi olcaksa olmasın dedi dedi. o laf nasıl içime oturdu anlatamam. beğendiğim gelinliği nişanlıma göstermiştm önceden o da tmm olur demişti. kayınvalideme de anlatmaya çalıştım madem durum bu ben yanlız gitmeyeceğim beraber gidelim dedim. o da havaların serinlemeseini bekliyor tansiyon problemi var. her genç kızın hayali olduğu gibi benim de hayalimde var bi gelinlik ama bakalım ne diyecekler. başkasının isteklerine göre davranamıyorum ve bu yüzden bi problem çıkmasından korkuyorum ağzımdan ters bi laf çıkarsa die. ekliyorum size gelinliği bakalım siz ne diyeceksiniz
[URL=http://img706.imageshack.us/i/702bb.jpg/][/URL]

gyirmibeş inşallah herkes evlensin toplancaz bigün.
mayaoip bence gelinliğin gayet güzel ama içine sinmediyse alma. nişanlınla konuş gerekirse. gün senin günün içinde birşey kalmasın.
sebbnemmcim cnm bende hep aynı işten gel yemek temizlik çamaşır bulaşık alıştık artık.kaydirigubbakcemile3 bana ayrıca su ıkılı uclu alıntıyı nasıl yapıonuz anlatsanıza yaw tek tek yazıom kafamçokkarıştı

Kızlar günaydın..

Mayaiolp canım ben bu gelinliğini daha önce görmüştüm bence çok güzel ve açık değil bundan kapalısıda tesettüre girer zaten.. Hem hazır bir model alıcaksan tamam acele etme hava serinleyincede çıkarsınız.. Ama diktireceksen acele et bence.. yani 1.5 ay oldu benim hala gelinlik yok ortada daha 1-2 provam daha var..

Hem senin günün bu kimseyi karıştırtma.. Ne istiyorsan onu giy.. Nişanlın tamam dedikten sonra gerisi hikaye.. Çok fazla karıştırtma kimseyi niye soruyorsun ki sen birlikte gidelim felan diye boşver beğendim bunu aldım de bırak..

mayaiolp pardon cnm yanlış anlamış ben. sanki senin içine sinmeyenmiş gibi aldıladım bi an. sen begendıysen zaten sorun yok gelinlik çok hoş sanada çok yakışmıs. mutlulukla giy inşallahhh.

mayaiolp bence gelinlik şahane durmuş üstünde çok güzel görünüyosun ayrıca bu gelinliğin hiç açık bi tarafı yok zaten duvak da takılınca üst kısım biraz daha kapanır kayınvalidenlere gösterirken gelinlikçiden uyduruk bi duvak tutturmalarını isteyebilirsin böylece arka taraf falan da kapanır daha kapalı bi izlenim oluşturur sadece bi fikir.. iyi şanslar sana umarım istediğin gelinliği alırsın ben istediğim gelinliği almıştım ve içimde hiç keşke şunu alsaydım diye bişey kalmadı içine sinmesi önemli sonradan keşke dememek için

upps kızlar bi yanlış anlama var resmdeki ben değilm ayrıca bu kadar zayıf hiç değilim:) konu halloldu bu gelinliği diktireceğim kayınvalidem yanlş anlamş beni straplez istiyorm sanmış

kızçeler nasılllsınızz;;;; cook sıcakkkktı bügünde :( dışarı alışveriş yapasım yok in bin arabandan klima çarpp,sıcak soguk eşya al arbaya taşı of :(

kızlarrrrrr günaydınnnn;
vallahi çok sıcak gerçekten insanın yerinden kalkası gelmiyo. kocitoyla oturuyoz klimanın karşısında akşama kadar. akşamda malum ramazan davetleri başladı onlara katılıyoruz. iyi oluyo böyle ama bi gün orda bi gün burda yemek olayı çıkıyo aradan kaydirigubbakcemile3 gerçi bende başlıycam almaya ozaman ne yapıcam bilmiyorum. ohaoldumsmile bi menü oluşturursunuz bana artık, sanırım ben alışamıcam bu yemek olayına naıl zorrrr geliyooo offf offff :kahve:

Günaydın fıstıklar... Sedacım valla hava felaket sıcak bizde salonda açtık klimayı kimse öbür odalara gimek istemiyor :(( Bende can sıkıntısı kına gecesi için hareketli pop şarkıları indiriyorum.. kızlar aklınıza gelen varsa yazın bekliyorum :)

Günaydın fıstıklar... Sedacım valla hava felaket sıcak bizde salonda açtık klimayı kimse öbür odalara gimek istemiyor :(( Bende can sıkıntısı kına gecesi için hareketli pop şarkıları indiriyorum.. kızlar aklınıza gelen varsa yazın bekliyorum :)

of of valla kızlar cook sıcak.....coooooooooook..
sedefcım bır kına CD si hazırlayalım yaw evet :) benım kkı halk oyuncu ya şöyle güzel güüzell şarkılar bulmasını söyleyeyiim... send ebulursan atarmısın....candan erçetin annem! ilk sıra da benım için...

Sedacım bende şu an 77 tane şarkı var, araya bir kaç adet pop şarkısı yerleştirdim..Roman havaları oynak şarkılar felan süper valla..
akşam buraya liste atarım yada zip yapabilirsem link veririm uğraşmadan direk indirirsiniz :)

Bu arada Sezen Aksu - rakkas kesinlinle olsun listende :)

Back