• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

offfffff gelin ayakkabısı nerden bulucam ben yaaaa... topuklu giyemem Nişanlımdan uzun görünmek istemiyorummmmmmm... Beyaz bir babet alıp swaroski taşlarla süslesem???

yaww canımmm benım de ayakkabı almam gerekk :) ben yaparım sana ayakkabı hatta gelinlikçine ver o süsülesin ben bir tane hatıra babet yaptırıyorum gelinliğimin tüülünden ucuna koyuyorum,üstüne de taşlar....ama bana bir de fotograf için uzun gerçek gelin ayyakkabısıı lazım :(:nazar:

sağol sedacımmmm :) Ama kızlar döktürmüşler resmen bayıldım çok güzel makyajlar çıkmış ortaya...

Ahhh canım benimmm benide hatırlarmışşş olumunekankayizsmile Nasıldı kuşadası denizi felan güzelmiydi?..

kaydirigubbakcemile5Canım denizi biraz taşlı ve biraz da dalgalı,ben yüzmeyi pek bilmediğimden zorlandım diyebilirim ama diğerleri gayet rahat yüzüyordu.Belki sizin otelin plajı vs daha güzeldir,orayı göremedim.

kızlar günaydınnn;
sedefçim biraz çekişmeli geçicek sanırım yarışma ama tabiki oyumu sana attım. opuyorumnanaktan bak ayakkabı sorununda çözüldü sayılır
sedacım aynen arkadasımdan oyle yapmıştı gelinlik tülünden fiyonk yapmışlardı. gelinlik tülüde böyle nokta nokta puantiyeli gibiydi ayağından çalasım gelmişti vallahi. seninkide süper olucak zaten eminim.:1hug:

Ayyyy kızlarrr kuru bir öksürük yerleşti bana ciğerimde sanki bişey var sanki duman varmışta nefes almamı engelliyormuş gibi her 5 saniyede bir öksürüyorum kuru kuru bğazlarım acıdı valla.. :( Boğmaca felan mı oldum ne :((

ayyy evet yaa Sedacım valla bayılıyorum senin fikirlerine canımm benimmm opuyorumnanaktan

Kızlarrr bugün davetiyelerim geliyor... Ya bu arada benim alyansın taşı düştü bu seferde çıldırıcam yaaaa

ayyy evet yaa Sedacım valla bayılıyorum senin fikirlerine canımm benimmm opuyorumnanaktan

Kızlarrr bugün davetiyelerim geliyor... Ya bu arada benim alyansın taşı düştü bu seferde çıldırıcam yaaaa

ah be cnmm ...ya...okut kedını :) bu arada 1.sinn hee....................evet selincim bende puantıyellii olucak küçük küçük,,kızlar cok işim var ama benım daha :( duvar kagıtları monte edilecek bugün....:nazar:

sedef gerçekten cnm sen bi okut kendini :nazar: dikkat edin son zamanlar kendinize az kaldı :dance:
sedacım hepsi hallolcak içini ferah tut kaba işler bitince bişey kalmıyo rahatlarsın. kendini sıkma hiç işler bitmez diye. hepsi bitiyo....

selammmmmmmmmmm ben geldimmmm sedef nasılsın canım bursadayım artık.... ara ara gelip okuyacağım neler yazılmış ne yorumlar yapılmış bakalımmm... şebnem buralardamı.. onun düğünü oldumu... bu arada bizim düğün biraz buruk geçti.. istanbuldan gelen akrabalarımı taşıyan araç kaza yaptı.. allahtan herkes iyi ama biraz kötü geçti ... görüşmek üzere..

kızlar nasılsınız ??

hayırlı ramazanlar hepimize

sedefcim aman allah korusun bencede okut kendini nazar değiyor sana :nazar:

gyirmibeş cnm buralardayım eskisi kadar giremiyorum internete çok geçmiş olsun cnm benim . böyle geçmiş olsun

benim düğünüm oldu 1 ay bile geçti :))) inşaLLAH evliliklerimiz huzurlu mutlu olsun öptüm hepinizi

kızlar günaydınnn;
gyirmibeş hayırlı uğurlu olsun. mutluluklar dilerim.ayrıca da geçmiş olsun tatsız olayınız için. umarım kötü durumlar yoktur.
herkesin evlenmesini bekliyoruz görüşmek için. az kaldı sayılır.
sebbnemm cim nasıl gidiyor ev işleri opuyorumnanaktan

Günaydınnn bebişlerrr...

Gülşennnnn kuşummm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan Allah korusun birdaha kaza felan yaşatmasın tatlım :Saruboceq:

Şebnemm de kıdemli oldu artık 1 ay olmuşşş bak bak bak ev hanımı seniiiii nasıl gidiyor kız temizlik yemek felan zormu evlilik dedikleri kadar sırnaşık şey

Yaa kızlar gerçekten noluyor bana ya Söz yüzüğüm 3 kere kırıldı artık takmıyorum sevgilimde öyyle duruyor kırık bir şekilde , ilk alyansım denizde kayboldu , ikincisinin taşı düştü.. offff gözü kalanın gözü çıksın inş. mafoldumben

Günaydınnn bebişlerrr...

Gülşennnnn kuşummm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan Allah korusun birdaha kaza felan yaşatmasın tatlım :Saruboceq:

Şebnemm de kıdemli oldu artık 1 ay olmuşşş bak bak bak ev hanımı seniiiii nasıl gidiyor kız temizlik yemek felan zormu evlilik dedikleri kadar sırnaşık şey

Yaa kızlar gerçekten noluyor bana ya Söz yüzüğüm 3 kere kırıldı artık takmıyorum sevgilimde öyyle duruyor kırık bir şekilde , ilk alyansım denizde kayboldu , ikincisinin taşı düştü.. offff gözü kalanın gözü çıksın inş. mafoldumben

şebnem alışmıs kızlar konuştuk maş,çok mutlu...yanmış etmişş sebnemm:)
tatill fln......

Güllsenn geçmiş olsun...........

Sedeff ; elem tere keyfe şışı kem közlere şış...........:nazar:

Back