bayanssulusmileKızlar,ben geldiimm...10 gün oldu evleneli,her şey çok güzel geçti.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgellldiiiiiiiiiiiin..herşeyy com güzell olmustur inşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanssulusmileKızlar,ben geldiimm...10 gün oldu evleneli,her şey çok güzel geçti.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
offfffff gelin ayakkabısı nerden bulucam ben yaaaa... topuklu giyemem Nişanlımdan uzun görünmek istemiyorummmmmmm... Beyaz bir babet alıp swaroski taşlarla süslesem???
Kızlarrrr çingene makyajı yarışması başşladııııııııııııııııııııııııııııııııı :))) :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/383314-cingene-makyaji-yarisma-anketi.html
sağol sedacımmmm :) Ama kızlar döktürmüşler resmen bayıldım çok güzel makyajlar çıkmış ortaya...
Ahhh canım benimmm benide hatırlarmışşş olumunekankayizsmile Nasıldı kuşadası denizi felan güzelmiydi?..
Teşekkür ederim canım,düğün ve balayı güzel geçti,siz neler yaptınız görüşmeyeli?hoşgellldiiiiiiiiiiiin..herşeyy com güzell olmustur inşşşşş
ayyy evet yaa Sedacım valla bayılıyorum senin fikirlerine canımm benimmm opuyorumnanaktan
Kızlarrr bugün davetiyelerim geliyor... Ya bu arada benim alyansın taşı düştü bu seferde çıldırıcam yaaaa
Günaydınnn bebişlerrr...
Gülşennnnn kuşummm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan Allah korusun birdaha kaza felan yaşatmasın tatlım :Saruboceq:
Şebnemm de kıdemli oldu artık 1 ay olmuşşş bak bak bak ev hanımı seniiiii nasıl gidiyor kız temizlik yemek felan zormu evlilik dedikleri kadar sırnaşık şey
Yaa kızlar gerçekten noluyor bana ya Söz yüzüğüm 3 kere kırıldı artık takmıyorum sevgilimde öyyle duruyor kırık bir şekilde , ilk alyansım denizde kayboldu , ikincisinin taşı düştü.. offff gözü kalanın gözü çıksın inş. mafoldumben